Komárov nestačil na domácím hřišti na Český Brod


Branky


10

Komárov- Nepříjemná situace čekala na domácí hráče v zápase s rezervou Českého Brodu, když do zápasu nemohli naskočit hned tři hráči ze základní sestavy. To také rozhodlo o osudu utkání a hosté po zásluze zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy skórovaly po rohovém kopu

Lepší vstup do utkání měli hosté. Hanzl měl příliš mnoho prostoru, ale nakonec zasáhla obrana a slibně rozvíjející se akce skončila jen rohovým kopem. Následný centr byl odvrácen, ale ovšem jen ke Šťastnému a ten v 5. minutě poslal hosty do vedení - 0:1. O deset minut později pálil Fikejz, ale střelu zastavil jeden z obránců.

 

Vyrovnání přišlo ve 23. minutě také po rohovém kopu. Centrovaný míč propadl až na zadní tyč, tam se k němu probojoval Mojdl a srovnal - 1:1. Domácí mohli výsledek otočit, ale situace nevyřešili příliš dobré a hostující brankář neměl moc práce.

Domácí vedli, ale hosté zápas otočili

V obrovské šanci se po vybojovaném míči Vajse ocitl na penaltě stojící Březina, toho však Vokatý vychytal. V 56. minutě si naběhl Vajs na aut a po střetu s Balíkem se kopala penalta. Pužík nepihrdl a otočil vývoj ve prospěch domácích - 2:1. z vedení se domácí radovali jen necelých pět minut. Faulován byl Šťastný a rychlým rozehráním překvpail všechny a Říha nachytal brankáře hlavičkou téměř ze šestnáctky - 2:2.

 

Hrálo se v obrovském tempu, nahoru, dolů. Oba týmy začaly ale ztrácet zbytečné míče a více chybovat. Ve středu hřiště vybojoval v 71. minutě míč Krombholz, ten si sebral Šťastný, navedl si ho na střelu a pravačkou jej poslal nechytatelně k tyči - 2:3. Z rychlého tempa pramenily chyby a slibné šance na obou stranách, ale skóre se dokonce zápasu již nezměnilo. Nejblíže vyrovnání byli v nastavení Komínek a Bežó, ale proti byla hradba těl hostujícího mužstva.

 

 

 

 



Počet diváků: 191. Rozhodčí: Vyhnal Karel - STRÁNSKÝ Martin, STUMPF Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 9. 2020 11:08
Hodnocení zápasu

Tip experta: výhra domácích

Výhodu domácího prostředí si nenenchá Komárov vzít a hostující rezervu porazí. Tipuji hubené vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích