Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže z Českého Brodu nestačil po penaltovém rozstřelu na Lysou nad Labem


Branky


10

Kounice - Úvodní zápas nového ročníku cestovala Lysá Hora do Kounic, kde přes rekonstrukci svého hřiště, našel Český Brod svůj azyl. Hostující hrající trenér nemohl do zápasu stejně jako několik jeho dalších svěřenců nastoupit z důvodu zranění. Přesto mohl být po zápase spokojen se ziskem dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté obstáli drtivý tlak a sami udeřili

Domácí začali utkání velice aktivně a jejich tlak trval zhruba dvacet minut, ale přesto to byli hosté, kteří se v 19. minutě dostali do vedení. Rychlou akci založil Sosnovský, přes L. Nováka a ten vyslal do samostatného úniku T. Kříže, který ještě využil zavýhání brankáře a skóroval - 0:1. Neuběhlo ani pět minut a stav utkání byl opět remízový. Situaci vzal na sebe Krombholz a za přispění teče jednoho z bránících hostů, skončil míč až v síti - 1:1

Taktická bitva po změně stran

Domácí drželi míč na svých kopačkách, ale ani jeden z týmů se nedostal do vyložené šance, která by mohla změnit stav zápasu. Pozorně bránící hosté si tak vynutili pokutové kopy a jistotu minimálně jednoho bodu.

Domácí nedali hned tři penalty

Hned první hráč domácích nedal a L. Novák proměnil. Ve druhé sérii dali oba exekutoři. Ve třetím pokusu nebyli domácí znovu úspěšní a T. Kříž ze strany hostí proměnil a to se poté ukázalo jako vítězná branka. Přesto ve čtvrté sérii ještě hráči Českého Brodu zdramatizovali, jelikož hosté nedali. Pátý pokus ale chytil Rathouský a hosté tak brali bod navíc.



Ohlasy k zápasu



FK Slovan Lysá
Matěj Brabec, hrající trenér: "Mám radost z výsledku, ale i z předvedené hry. Dva body mají pro nás cenu zlata. Domácí byli sice více na míči, ale my je nepouštěli do vyložených šancí. Sami jsme navíc udeřili po ojedinělém brejku po pěkné akci. Domácí ale rychle odpověděli. Po změně stran to byla spíše taktická bitva bez šancí. V penaltovém rozstřelu jsme poté byli šťastnější, když domácí borci třikrát nedali. Je to výborný vstup, kluky chválím za bojovnost i držení taktických pokynů."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Drábek Tomáš - PROSR Tomáš, ORÁLEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 8. 2020 12:56
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích