1:2
(1:1)
4. M. Dolejš (vl.)
58. D. Obermajer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 10:15

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nově vzniklý sloučený klub Povltavská začal ročník výhrou na těžké půdě v Hřebči


Branky


5. T. Lukič - 4. M. Dolejš (vl.) , 58. D. Obermajer
9

Hřebeč - Nově sloučený tým Štěchovic a Hvozdnice pod názvem Povltavská se představil na Kladensku. Hosté zápas zvládli a vyhráli hlavně díky brankáři Vašákovi, který pochytal velké množství střel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký úvod zápasu

Úvod zápasu nabídl gólové představení. Ve 4. minutě si dobře s dlouhým výkopem brankáře vašáka poradil Štědronský, který ještě předložil míč Nováčkovi a ten poslal hosty do vedení i za příspění nechtěné teče Dolejše - 0:1. Z toho se však radovali jen dvě minuty, když po centru Nadriho vyrovnal Lukič - 1:1. O další tři minuty orazítkoval domácí Dolejš břevno. Hra se po divokém začátku malinko zklidnila. Až v 25. minutě si s nájezdem Haška poradil domácí Zajíček. Pět minut před koncem úvodního dějství se skvěle otočil Lukič, ale jeho střelu hostující brankář chytil. 

Vašák zavřel svou branku

V úvodní minutě zakončoval z dálk Novák, ale s jeho střelou si bezpečně poradil Vašák. O dvě minuty později se již domácí z branky radovali, po centru Nováka a zakončení Lukiče, branka však pro ofsajd Macháče neplatila. Zahrozili i hosté a to v 50. minutě, když po levé straně utekl Štědronský a jeho bombu vyrazil zajíček an rohový kop. Hrálo se v rychlém tempu a hra se přelévala z jedné strany na druhou. V 53. minutě našel Lukič svou přihrávkou Nováka, toho však vychytal Vašák. Poté se znovu opakoval souboj mezi Štědronským a Zajíčkem a úspěšnější byl znovu domácí brankář, který vyrazil střelu na roh. Po jeho rozehrání dopravil míč do sítě Obermajer - 1:2.

 

Dvacet minut před koncem byl před brankářem Vašákem obrovský závar, který nakonec hostující brankář vyřešil. Vzápětí trefil Lukič zblízka znovu Vašáka, který si o pár chvil později poradil i se střelou Nováka. V závěru utkání přišel obrovský tlak domácích, ale proti byla hostující obrana v čele s brankářem Vašákem. Poslední šanci na vyrovnání měl M. Stříbrský, ale Vašák si poradil i tímto pokusem.



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Miroslav Novák: "Po ospalé první půlce jsme ve druhé trošku zabrali, ale chyběl větší důraz a hlad po gólu. Hosty podržel skvěle brankář Vašák. Bohužel jsme dostali dva hodně laciné g=oly. Budeme se to příští sobotu snažit napravit."




Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - A. Nadri [-] (77. M. Stříbrský [-] ) , T. Lukič [-] , O. Stříbrský [-] (85. E. Urban [-] ) , J. Faktor [-] , M. Mentberger [-] (66. J. Pinkas [-] ) , T. Melichar [-] , M. Servus [-] , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , M. Dolejš [-]

Povltavská Fotbalová Akademie B
L. Vašák [-] - D. Obermajer [-] , M. Štědronský [-] , T. Závorka [-] (45. B. Suh [-] ) , L. Nováček [-] , I. Šumilov [-] , J. Möglich [-] (63. M. Matys [-] ) , J. Hromádka [-] , V. Hašek [-] (71. A. Nejedlý [-] ) , M. Tomanec [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 25. T. Lukič , 29. O. Stříbrský , 67. M. Dolejš - 30. J. Hromádka , 55. K. Rochl , 78. M. Tomanec , 88. M. Matys .
Hráči zápasu: T. Lukič - L. Vašák .
Počet diváků: 252. Rozhodčí: Čermoch Jakub - KAUCKÝ Miloš, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích