Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtrnáct branek a výhra hostů!


0

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

V neděli 11. října bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přeboru mezi Béčky Určic a Plumlova. Podle mého názoru to bylo poslední letos odehrané mistrovské utkání. Chtělo se mi napsat, že se diváci ješně ani nestačili posadit a domácí mužstvo již prohrávalo 0:2. Jenže vzhledem k pandemii se hrálo bez přítomnosti diváků. Ve 3. minutě poslal M. Bureš centr napříč velkým vápnem a Křupka otevřel skóre zápasu. Chvíli na to se kličkou uvolnil Fajstl a hosté vedli 2:0. Domácí se poprve v utkání dostali na dostřel plumlovské branky až v 10. minutě a byl z toho roh. Po rohovém kopu se dostal k zakončení Nakládal, ale míč z jeho kopačky skončil nad brankou. Chvíli na to Čarný fauloval ve velkém vápně Štěpánka, ale píšťalka hlavního rozhodčího se neozvala. Ve 13. minutě zakončoval Vodák nad branku hostí. Chvíli na to uhodilo opět do domácí branky, kdy Kolařík zajistil svému mužstvu již luxusní náskok - 0:3. Ve 23. minutě se dostal do nadějné šance určický Kouřil, ale neprosadil se. Ovšem při této akci se zranil gólman hostí a byl ošetřován. Po půlhodině hry opět uhodili hosté, kdy Fajstl již počtvrté rozvlnil síť za zády brankáře Hýbla. V závěru prvního poločasu se přece jen prosadily Určice. Po centru Štěpánka vystřelil Vodák, ale brankář míč vytěsnil nad branku.  Po rohovém kopu prostřelil obranu hostí Vodák a stanovil poločasový výsledek - 1:4. 

Hosté si vedení pohlídali

Hned po změně stran mohl poskakující míč dorazit do branky plumlovský Kolařík, ale mezi tyče se netrefil. Jenže domácí obrana pokračovala v naivním výkonu a v 52. minutě po centru z pozice pravého křídla se již Kolařík prosadil- 1:5. Skóre v utkání se měnilo jak v házené. Po hodině hry přihral Štěpánek do velkého vápna Vodákovi a ten snížil stav utkání na 2:5. Jenže ihned z protiútoku skóroval po vyběhnutí gólmana do prázdné branky M. Bureš. A gólová přestřelka pokračovala dál. Tentokrát úřadovalo domácí béčko, které se v 72. a 73. minutě dvěma brankami dostalo hostům na dostřel - 4:6. Vzhledem k tomu, že určická obrana dovolila soupeři téměř všechno, nemohlo to dobře dopadnout.  A tak se v 77. minutě  prosadil Fajstl a hosté vedli- 4:7. Divoký vývoj utkání pokračoval dál. Chvíli na to dorážel do sítě vyražený míč Vodák - 5:7. Ani to však ještě nebylo všechno. V 82. minutě pokořil brankáře Hýbla již po osmé Fajstl. Tečku za gólovou úrodou zařídil v poslední minutě utkání Pospíšil, který vystřelil z hranice velkého vápna. I když se nejednalo o nějakou zdařilou střelu, brankář si s ní neporadil - 6:8. Hrozivý výsledek. Naschledanou koncem března.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
M. Hýbl [-] - P. Vodák [-] , T. Ježek [-] , M. Bureš [-] , M. Grulich [-] , D. Sosík [-] , M. Pospíšil [-] , L. Nakládal [-] , J. Kouřil [-] , J. Antoníček [-] , P. Mlčoch [-]

TJ Sokol Plumlov B
M. Kolomazník [-] - J. Aujezdský [-] , O. Čarný [-] , R. Bureš [-] , M. Surma [-] - V. Bárta [-] , J. Křupka [-] , M. Bureš [-] , P. Kiška [-] - K. Fajstl [-] , M. Kolařík [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.