Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 10:15

7.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Východočeské derby po penaltách vyhráli hosté z Pardubic


6

Prstižní východočeské derby mezi béčky Hradce Králové a Pardubic skončilo po devadesáti minutách nerozhodně. V penaltách byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pardubice šli do vedení, Hradec otočil

Za domácí nastoupil i Jiří Kateřiňák, hosté přivezli hned několik hráčů áčka. Pardubičtí vstoupili do utkání aktivněji. V 7. minutě našel Vít Čelůstku, ten ještě posunul míč a Ewerton Paixao poslal hosty vedení. Domácí po inkasované brance dokázali vyrovnat hru a díky soupeřovým zbytečným ztrátám míče si vytvořili i převahu. V 17. minutě nepřesně odkopl míč brankář Letáček, balón se odrazil od Huška a Jiří Kateřiňák po přihrávce Bičištěho vyrovnal na 1:1. Ve 30. minutě nedokázali Pardubice odkopnout míč do bezpečí a David Doležal napřáhl ke střele, která skončila v šibenici. Votroci tak otočili vývoj první půle a vyhráli ji 2:1

Pardubické vyrovnání na konci

Pardubice chtěly ve druhém poločase vyrovnat, ale dlouho se nemohly prosadit přes soustředěnou domácí obranu. Po hodině hry se k zajímavým střelám dostali Lee a Tischler, oba ale domácí branku přestřelili. Hosté Votroky zatlačili na jejich polovinu hřiště a s blížícím se koncem nápor Pardubic gradoval. Do vápna létal jeden centr za druhý. Domácí odolávali až do 86. minuty. To si na Tischlerův centr ze strany naskočil Michal Petráň a hlavou vyrovnal na 2:2. Po devadesáti minutách tak skončilo utkání nerozhodně a o majiteli druhého bodu museli rozhodnout penalty.

Letáček hrdinou rozstřelu

Začínali kopat hosté. Ewerton proměnil, domácímu Lockerovi penaltu lapil brankář Letáček, pardubický Čelůstka nazaváhal a zvýšil na 2:0. Ani druhý pokus Votroků neskončil v síti. Výborný Letáček vyrazil Kosařův pokus. Ve třetí sérii uspěli Petráň i Vobojda, a protože ve čtvrté rundě dal branku i Huf bylo o výhře Pardubic rozhodnuto.

 

Zdroje:  Web FC Hradec KrálovéWeb FK Pardubice

Redakčně upraveno.

 



Ohlasy k zápasu


FC Hradec Králové B
Karel Krejčík - trenér: Saháte po třech bodech a máte jen jeden. Maximálně spokojení můžeme být s prvním poločasem, ve druhém jsme se nechali zatlačit.




Sestavy


FC Hradec Králové B
O. Mach [-] - J. Locker [-] , D. Finěk [-] , J. Kateřiňák [-] (78. J. Vozáb [-] ) , D. Bičiště [-] (89. F. Zámečník [-] ) , D. Doležal [-] , L. Vyšehrad [-] , J. Kosař [-] , J. Vobejda [-] , M. Kejř [-] , S. Chocholatý [-] (66. J. Mahr [-] )

FK Pardubice B
J. Letáček [-] - J. Sláma [-] , . Paixao [-] , T. Čelůstka [-] , D. Huf [-] , M. Petráň [-] , L. Hušek [-] (36. A. Nemšovský [-] ) , T. Kubart [-] , E. Tischler [-] , S. Lee [-] (62. T. Formáček [-] ) , M. Vít [-]

Hráči zápasu: J. Kateřiňák - M. Petráň .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Tupý Petr - URBAN Michal, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích