1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 10:15

6.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mladá Boleslav v duelu béček porazili díky jediné brance Bohemku


Branky


6

Béčko Mladé Boleslavi okupuje přední příčky soutěže, béčko Bohemky je naopak bez bodu poslední. Utkání však nebylo jednostrannou záležitostí, jak by postavení mužstev v tabulce mohlo napovídat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Angelozzi se v závěru poločasu prosadil

V domácí sestavě již nastoupil sedmnáctiletý Laghamer, který přestoupil ze Slavie, trenér Kulič postavil do základu také hosta ze Sparty Jiřího Kulhánka. Hosté přijeli s několika hráči z kádru áčka. Domácí zahrozili již ve 3. minutě, kdy střílel Kulhánek z vápna těsně vedle. V 11. minutě kontrovali hosté, Krchova střela skončila ale pouze v boční síti. Ve 20. minutě zahrával domácí Rudzan přímý kop, ale Kouba v brance Bohemky byl pozorný a střelu chytil. Po půlhodině hry vyslal tvrdou střelu hostující Osmančík, gólman Šerák jí dokázal vyrazit. Ve 37. minutě minutě kopali hosté přímý kop. Novákovu střelu vyškrábl Šerák na roh. Po rohu se k zakončení na malém vápně dostal Krch, ale mladoboleslavský gólman jeho střelu fantastickým zákrokem na čáře lapil. Ve 45. minutě napřáhl ke střele z dvaceti metrů mladý Langhamer a trefil tyčku, odražený míč si našel Alessandro Angelozzi a poslal jej do prázdné branky, 1:0.

Hosté trefili v závěru břevno

Hosté měli na začátku druhé půle mírnou převahu. Přímý kop z 53. minuty gólman Šerák vyboxoval. Hra se začala vyrovnávat a domácí Langhamer připravil v 66. minutě šanci pro Alhassana, ketrý z úhlu trefil pouze dobře stojícího brankáře Koubu. S přibližujícím se závěrem utkání Bohemka opět svého soupeře zatlačila a pokoušela se o vyrovnání. V poslední minutě se do míče ve vápně opřel hostující Begič, ale jeho ránu zastavilo břevno, domácí si tak mohli oddechnout a oslavit tři body.

 

Zdroje: Web FK Mladá BoleslavWeb Bohemians Praha 1905

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Mladá Boleslav B
Marek Kulič - trenér: Utkání bylo velice vyrovnané z obou stran. Bylo minimum šancí, rozhodl svou výkonností a orientací v šestnáctce opět Angelozzi, který se trefil z dorážky. Na konci jsme měli štěstí, protože Bohemka trefila v nastaveném čase břevno. Vyrovnané utkání, které jsme zvládli. (po doplňující otázce) Nastoupil už i sedmnáctiletý Langhamer, který přišel ze Slavie. Byl s námi na jednom tréninku a šel do zápasu. Vůbec nezklamal, samozřejmě se sehrává, ale má velký potenciál do budoucna. Asi se bude otrkávat v béčku, ale v týdnu trénuje s A-týmem a má velké předpoklady se prosadil ve velkém fotbale, ale potřebuje čas.

Bohemians Praha 1905 B
Vladimír Hruška - trenér: Smolné utkání. S druhým týmem tabulky jsme sehráli velmi dobré utkání. Byli jsme lepší, měli jsme daleko více šancí. Bohužel máme útočníky na baterky, ještě k tomu vybité. Nejsme schopní dát za čtyři zápasy ani gól. Už čtyři zápasy nám chodí sedm hráčů z áčka a my dáme jediný gól, který dal ještě hráč béčka Musil, to je opravdu ostudné.



Sestavy


FK Mladá Boleslav B
J. Šerák [-] - D. Langhamer [-] (86. T. Havlina [-] ) , R. Kopa [-] , D. Šimek [-] , D. Douděra [-] (68. L. Glöckner [-] ) , A. Angelozzi [-] (86. M. Mašek [-] ) , O. Rudzan [-] , J. Kulhánek [-] , N. Moravčík [-] (55. R. Alhassan [-] ) , T. Majer [-] (55. P. Tvaroh [-] ) , D. Komárek [-]

Bohemians Praha 1905 B
M. Kouba [-] - M. Václavík [-] , D. Krch [-] , D. Vala [-] , D. Nátr [-] (63. V. Hlinák [-] ) , P. Osmančík [-] (46. F. Štěpánek [-] ) , M. Ugwu [-] (63. L. Musil [-] ) , V. Novák [-] (81. I. Begič [-] ) , M. Buneš [-] , J. Vondra [-] , F. Hašek [-] (81. T. Le [-] )

ŽK: 48. D. Douděra , 86. T. Havlina .
Hráči zápasu: A. Angelozzi .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: Urban Michal - BENEDIKT Ladislav, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích