3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

6.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy rozhodly o výhře nad béčkem Hradce Králové již v první půli


Branky


25. J. Eliáš , 29. L. Magera , 34. M. Kubů
6

Tři branky vstřelily domácí Zápy v prvním poločase, díky nim porazily béčko Hradce Králové 3:0 a udržely se v čele soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky domácích během deseti minut

 Zápy vstupovaly do utkání s rezervou Hradce Králové v roli favorita a z vedoucí pozice tabulky. Hosté nastoupili v sestavě i s uzdraveným Jiřím Kateřiňákem. Dlouho se hrála vyrovnaná partie, kdy ani jedno mužstvo nechtělo inkasovat a hrálo ze zabezpečené obrany. Ve 25. minutě se domácí dostali po levé lajně do útoku, bránící hráč podklouzl, přihrávku na vápno sklepl Kubů pod sebe a Josef Eliáš přesnou ranou z dvaceti metrů poslal Zápy do vedení 1:0. Ve 29. minutě rozehráli domácí rychle přímý kop z poloviny hřišti, první šanci ještě hostující brankář Dunda vyrazil, ale dobíhající Lukáš Magera poslal míč na vzdálenější tyč a zvýšil na 2:0. Ve 34. minutě vhodili domácí dlouhý aut do vápna, který hosté odvrátili jen k Haškovi, který krásnou střelou orazítkoval tyč a odražený míč uklidil hlavou do sítě Matyáš Kubů, 3:0. Rychlá smršť v podání domácích Votroky zaskočila a do poločasu už se nevzpamatovali.

Domácí jistili vedení

Ve druhém poločase se hra vyrovnala. K vidění byl boj ve středu pole a žádně větší příležitosti se již diváci nedočkali. Zápy tak díky skvělé desetiminutovce v prostředku prvního poločasu porazily béčko Hradce Králové 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Miroslav Doležal - trenér: Utkání hodnotím pouze kladně. Od prvních minut jsme převzali otěže utkání. V týdnu se narodilo našemu gólmanovi dítě a i proto jsme chtěli utkání zvládnout. Čekal nás nepříjemný soupeř, jedna z nejlepších juniorek, co ve skupině máme. Věděli jsme, že jsou dobře fyzicky připravení a že jejich výsledky jsou jako na houpačce a nebude nás čekat nic jednoduchého. Musím naše kluky za všechno pochválit, makali jsme, bojovali jsme a v první půli jsme byli jednoznačně lepší, byli jsme všude včas, dali jsme hezkou branku a během deseti minut jsme rozhodli, protože to bylo 3:0. Hradec změnil do druhé půle taktiku, chtěl hrát a dostat balón na zem. To bylo vyrovnané. Z naší strany dobře zvládnuté utkání.

FC Hradec Králové B
Karel Krejčík - trenér: Do utkání jsme vstoupili dobře, aktivně. Přišlo však zranění Bičištěho, který měl tržnou ránu. V době, kdy byl ošetřován, jsme hráli skoro deset minut oslabeni a domácí nás dostali pod tlak, ze kterého jsme se nevymanili ani poté, co jsme již byli v plném počtu. Zkušený domácí celek rozhodl třemi vstřelenými brankami během osmi minut. Nám se nepodařilo korigovat, protože Zápy hrály fyzicky náročný, agresivní fotbal a do mnoha šancí nás nepustily.



Sestavy


SK Zápy
L. Soukup [-] - M. Kubů [-] (62. K. Janko [-] ) , V. Hron [-] (62. J. Jelínek [-] ) , L. Magera [-] (72. P. Putz [-] ) , M. Jelínek [-] (85. T. Matějka [-] ) , J. Eliáš [-] , L. Woitek [-] (85. L. Koutenský [-] ) , F. Hakl [-] , P. Růžek [-] , M. Pávek [-] , P. Hašek [-]

FC Hradec Králové B
R. Dunda [-] - D. Samko [-] (80. M. Zbořil [-] ) , J. Vozáb [-] (65. J. Štěrba [-] ) , L. Vyšehrad [-] , J. Locker [-] , D. Bičiště [-] (46. F. Zámečník [-] ) , D. Doležal [-] (74. T. Vošlajer [-] ) , J. Kosař [-] (46. S. Chocholatý [-] ) , J. Vobejda [-] , J. Kateřiňák [-] , D. Finěk [-]

ŽK: 54. M. Pávek , 55. M. Jelínek , 75. P. Putz - 24. J. Kateřiňák , 45. J. Vobejda , 70. F. Zámečník .
Hráči zápasu: L. Magera , J. Eliáš .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Zadinová Olga - ŠVAGR Tomáš, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích