J. Hora 25.
M. Radosta 65. (p.)
M. Radosta 88. (p.)
4:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 11:00

6.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hattrick Mashikeho Sukisy stačil Liberci B pouze k bodu v utkání na hřišti béčka Teplic


Branky


25. J. Hora , 65. M. Radosta (p.) , 88. M. Radosta (p.) - 8. . Mashike , 22. . Mashike , 55. . Mashike
6

Souboj béček Teplic a Liberce nabídl šest branek a penaltový rozstřel k tomu. Domácí Teplice získaly nakonec o bod více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí a tři góly

Obě mužstva vstoupila do utkání aktivně, byl tak k vidění zajímavý ofenzivní fotbal. Domácí měli na začátku více šancí, ale první se prosadili hosté. V 8. minutě si blízko domácí branky zpracoval míč Elvis Sukisa Mashike, obtočil se kolem bránícího hráče a vystřelil. Na jeho ránu z bezprostřední blízkosti neměl gólman Němeček nárok, 0:1. Hosté byli po vstřelené brance nebezpečnějším mužstvem. Když už se hra začala vyrovnávat, zakončil ve 22. minutě Elvis Sukisa Mashike gólově další útočnou akci Liberce a zvýšil vedení svého mužstva na 2:0. Domácí se ale nevzdávali a ve 25. minutě po rohovém kopu snížil hlavou na 1:2 Jakub Hora. I v dalším průběhu prvního poločasu se hra přelévala ze strany na stranu a útok střídal útok. Hosté měli k dispozici několik rohových kopů, z kterých se neprosadili, domácí se zase povzbuzení snižující brankou hnali za vyrovnáním, ale ani jedno mužstvo do přestávky branku nevstřelilo.

Domácí smazali dvoubrankovou ztrátu z penalt

I ve druhé půli pokračovalo ofenzivní představení obou mužstev. Diváci viděli od začátku mnoho šancí. V 55. minutě završil povedenou hlavičkou hattrick Elvis Sukisa Mashike, 1:3. Hosté mohli své vedení i navýšit, ale Juzvak nejprve trefil břevno a poté při samostatném úniku trefil pouze domácího brankáře. V 65. minutě Liberec chyboval ve vápně a vše hasil bránící hráč pouze za cenu faulu. Pokutový kop s přehledem proměnil Matěj Radosta a snížil na 2:3. Domácí poté opět ožili a hnali se za vyrovnáním. To přišlo po několika neproměněných šancích v 88. minutě, kdy liberecká obrana opět chybovala ve vápně a opět faulovala. Matěj Radosta i druhou penaltu proměnil a srovnal na 3:3. Utkání tak musely rozhodnout penalty.

Tepličtí byli stoprocentní

Za domácí proměnilo penaltu všech pět hráčů. I Matěj Radosta, který kopal třetí pokutový kop v zápase. Za hosty proměnil autor hattricku Sukisa Mashike a další tři jeho spoluhráči. Jediným neúspěšným střelcem byl hostující Kazda ve druhé sérii. Domácí si tak připsali dva body, hosté jeden.

 

Zdroje: Web FK TepliceWeb FC Slovan Liberec

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Liberec B
Petr Papoušek - trenér: Do zápasu jsme šli s novou obranou, protože kvůli vykartovaným a zraněným stoperům museli zaskočit Michal s Knoblochem. První poločas jsme hráli dobře, ujali jsme se vedení 2:0. Ovšem po rozehraném rohu jsme dostali gól na 2:1. Druhý poločas jsme zvýšili na 3:1. Šance měl jak soupeř, tak my. Největší z nich měl Juzvak. Nejdříve střelou trefil břevno a pak šel sám na brankáře, kterého ale pouze nastřelil. Po dvou individuálních chybách kopal soupeř dvě penalty, které proměnil. Celkem dobrý zápas, udělali jsme však hrubé individuální chyby po kterých padly tři branky.



Sestavy


FK Teplice B
L. Němeček [-] - A. Ljevakovič [-] , M. Vobecký [-] , J. Hora [-] , D. Šup [-] , Z. Švejda [-] (65. J. Blažek [-] ) , M. Radosta [-] , L. Liška [-] , B. Baftijar [-] (60. V. Černý [-] ) , P. Kodeš [-] (65. R. Prokopec [-] ) , V. Čítek [-]

FC Slovan Liberec B
L. Hasalík [-] - A. Yuzvak [-] (88. D. Gembický [-] ) , . Mashike [-] , A. Nešický [-] , M. Bína [-] (78. Y. Kim [-] ) , A. Knobloch [-] , J. Šulc [-] , M. Kazda [-] , K. Michal [-] , D. Kosek [-] , K. Yu [-]

ŽK: 40. P. Kodeš , 71. J. Hora - 60. D. Kosek , 84. K. Michal .
Hráči zápasu: M. Radosta - . Mashike .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů