2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 10:15

6.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany na podmáčeném hřišti přehrály béčko Jablonce


Branky


5. T. Zeman , 72. T. Zeman
6

Duel, který ovlivnilo počasí rozhodla velká chyba hostů a také stav hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbuzany se po chybě Jablonce dostaly do vedení

Utkání se hrálo za vydatného deště na značně podmáčeném hřišti. Terén byl uznán za regulérní, což se hlavně hostům nelíbilo. Na jedné polovině hřiště téměř stála voda, tak se není hostům co divit. Rozhodčí však utkání zahájil a domácí se již v 5. minutě dostali do vedení, kdy chybnou malou domů hostů potrestal Tadeáš Zeman. Jablonec útočil v prvním poločase na lepší polovinu hřiště a vypracoval si čtyři brankové příležitosti. Žádnou z nich ale proměnit hosté nedokázali a gólman Radimský tak v prvním poločase neikasoval.

Krásná branka Zemana rozhodla

Ve druhém poločase se spíše bojovalo, než hrálo. Hosté útočili na polovinu hřiště, která byla pod vodou a to jim situaci velmi komplikovalo, protože chtěli vyrovnat. Veškéré snahy o vyrovnání vzaly za své v 72. minutě, kdy z dálky napřáhl ke střele Tadeáš Zeman a trefil se nádherně, 2:0. Domácí už svůj náskok nepustili a do kabin si kromě naprosto promáčených dresů odnesli výhru 2:0.

 

Zdroj: Web FK Jablonec

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Miroslav Kratochvíl - trenér: Ani jednomu týmu nepřálo počasí. Nastupovali jsme do utkání s tím, že hrajeme doma, a tak musíme zvítězit. To se také podařilo. Jablonec moc hrát nechtěl, ale jejich důvody neznáme. Produktivita byla na naší straně a tím pádem došlo k naší výhře 2:0.

FK Jablonec B
Tomáš Čížek - asistent trenéra: Hrací plocha byla složitá. Polovina hřiště byla pod vodou, na té druhé se ještě tak nějak hrát dalo. Bylo to hodně o nakopávání. Soupeři jsme to usnadnili, šli do vedení po naší hrubce a malé domů. Pak jsme měli čtyři gólovky, jenže jsme je nevyřešili dobře. Druhou půli už jsme útočili na polovinu, kde stála voda. Nějaké náznaky jsme tam měli, ale nic jsme z toho nevytěžili. Soupeř nás pak potrestal druhou brankou.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
D. Radimský [-] - M. Uvíra [-] , T. Zeman [-] , J. Jonáš [-] (66. D. Radosta [-] ) , M. Maleček [-] , J. Liška [-] , D. Eichler [-] , J. Schneider [-] (77. D. Surmaj [-] ) , J. Šimkovský [-] , M. Hovorka [-] (63. T. Novák [-] ) , P. Rys [-]

FK Jablonec B
T. Vajner [-] - D. Skuhravý [-] , D. Pleštil [-] (46. J. Coufal [-] ) , N. Daníček [-] (76. O. Podzimek [-] ) , M. Kinčl [-] , D. Macháček [-] (76. J. Vošahlík [-] ) , O. Velich [-] , O. Rozkovec [-] , S. Munzar [-] , K. Hämäläinen [-] , T. Maigini [-]

Hráči zápasu: T. Zeman .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Ježek Václav - PILNÝ Marek, ARNOŠT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích