0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 10:15

5.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonec díky brance Daníčka vyhrál na Bohemce


Branky


5

Béčko Bohemians opět s několika posilami z áčka přivítalo rezervu Jablonce. Jediný gól utkání vstřelili hosté a odvážejí si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Daníček poslal hosty do vedení

V domácí sestavě opět nastoupilo hned několik členů ligového áčka. Domácí si připsali první zajímavou akci. Střelu Haška ze šestnáctky však hostující gólman zlikvidoval. Hosté se nejprve zastřelovali, přesněji Daníček s Velichem. Poté již Koubu v domácí brance vážně ohrozil Rozkovec. Jeho povedenou střelu domácí brankář zlikvidoval ještě povedenějším zákrokem. Ve 26. minutě se hosté dostali do rychlého protiútoku, na hranici šestnáctky si míč na prsa zpracoval Nikolas Daníček a střelou z otočky dostal míč od břevna do branky, 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání. Osmančík těsně minul svou střelou branku. O chvíli později pálil nebezpečně Nátr, hostující brankář Vajner vyrazil a Osmančík z malého vápna překopnul branku. Poté už byly na obou stranách k vidění pouze nepřesné pokusa, a tak šli hosté do kabin s jednobrankovým vedení. 

Gól už nepadl

První možnost ve druhé půli si připsali hosté. Zkušený Vošahlík vybídl ke střele Daníčka, jehož pokus gólman Kouba vytáhl nad břevno. Kouba se musel dál činit proti střelám Kinčla a Rozkovce. Obě rány mířící do šibenice dokázal skvělými zákroky vyrazit. Klokani se dostali do šance krátce poté, Haškova střela ale rozezvučela pouze břevno jablonecké branky. Brankovou konstrukci trefil také na druhé straně po rohovém kopu Štěpánek. Následně mohl definitivně rozhodnout hostující Vošahlík, ale branku netrefil. Jablonecké to mrzet nemuselo, protože domácí se do dalších možností nedostali. Hosté si tak odvezli díky jediné brance tři body.

 

Zdroje: Web Bohemians Praha 1905Web FK Jablonec

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Bohemians Praha 1905 B
Vladimír Hruška - trenér: Už třetí utkání s hráči z áčka se nám nedaří. Ti hráči prostě nejsou ve formě. Trpíme tím i my, jako celek, protože tam mám z béčka čtyři hráče a sedm jich hraje z áčka. Minimálně jeden gól bychom v utkání měli dát a měli bychom zvítězit. Opak je pravdou, tři zápasy s tolika hráči z áčka prohrajeme. Jsem zklamaný. Musíme se zamyslet, jestli je dobré mít tolik hráčů z áčka. V první půli jsme z jediné akce dostali branku, pak jsme nedali dvě, tři šance a v závěru nedal Jablonec do šance, když jsme otevřeli hru. Myslím si, že remíza by průběhu odpovídala.

FK Jablonec B
Tomáš Čížek - asistent trenéra: Byl to velice bojovný zápas. Bohemians neměli ještě ani bod, bojovali, hráli kombinačně a snažili se. My jsme se s tím dokázali vyrovnat a dát krásný gól po rychlém brejku. Bránili jsme dobře zezadu a domácí jsme do ničeho velikého nepouštěli. V druhém poločase to bylo hodně nahoru dolů. Nám se zlepšil střed hřiště, kde byli Rozkovec i Daníček daleko víc ve hře. Vycházeli nám brejkové situace, škoda jen, že jsme z nich nepřidali další branky. Celkově jsme ale spokojení se třemi body. Oproti zápasu s Libercem jsme předvedli o hodně lepší a bojovnější výkon.



Sestavy


Bohemians Praha 1905 B
M. Kouba [-] - L. Pokorný [-] , F. Hašek [-] , D. Nátr [-] (59. F. Štěpánek [-] ) , P. Osmančík [-] (59. V. Zeman [-] ) , M. Ugwu [-] , V. Novák [-] , M. Buneš [-] (80. L. Musil [-] ) , J. Vondra [-] , M. Václavík [-] (80. I. Begič [-] ) , D. Vala [-] (72. R. Lehovec [-] )

FK Jablonec B
T. Vajner [-] - D. Skuhravý [-] , D. Štěpánek [-] , N. Daníček [-] , M. Kinčl [-] , D. Macháček [-] , J. Vošahlík [-] , O. Velich [-] , O. Rozkovec [-] , S. Munzar [-] (88. M. Štěpánek [-] ) , K. Hämäläinen [-]

ŽK: 21. M. Ugwu , 36. D. Vala , 65. V. Zeman , 66. L. Pokorný , 76. F. Štěpánek , 79. R. Lehovec - 37. S. Munzar , 70. J. Vošahlík .
Hráči zápasu: T. Vajner , N. Daníček .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Ježek Václav - PILNÝ Marek, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích