Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2020 13:00

5.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liberec ztratil vedení 3:1 a podlehl Mladé Boleslavi


Branky


5

Sedm gólů, obraty ve skóre i vyloučení, to vše nabídlo atraktivní utkání mezi béčky Liberce a Mladé Boleslavi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Liberec otočil skóre

Od úvodu se hrál atraktivní fotbal, který nabízel velké množství šancí, ale i osobních soubojů. Obě mužstva se snažila hrát kombinačně, což úrovni utkání prospělo. První možnost měl již v 6. minutě Liberec, ale brankář Hartych předvedl proti nebezpečné střele kvalitní zákrok. O chvíli později zahrozil na druhé straně Angelozzi, který svou hlavičku poslal těsně nad břevno. Po čtvrthodině hry nejprve prolétl hostujícím vápnem nebezpečný centr, ke kterému se ale nikdo nedostal a hosté šli do rychlého protiútoku. Ten zakončil Marešovou utaženou střelou těsně vedle branky. Ve 21. minutě zahrával hostující Mareš přímý kop, trefil břevno a z dorážky se dokázal prosadit Alessandro Angelozzi, 0:1. Ve 32. minutě bylo srovnáno. Libereckou akci po levé straně přetavil v gól Kanghyun Yu, 1:1. Ve 36. minutě se po standardní situaci dokázal prosadit Aleš Nešický a otočil skóre na 2:1 pro Liberec. Vyrovnat mohl ve 40. minutě Angelozzi, ale ve vyložené šanci selhal. Do kabin tak šli s vedením 2:1 domácí.

Obrat se povedl i hostům

Domácí vstoupili do druhé půle aktivněji. Nejprve Kosek nedokázal potrestat chybu v hostující obraně, ale v 55. minutě se hlavou prosadil Kanghyun Yu a zvýšil na 3:1. V 63. minutě hosté korigovali. Situace jako přes kopírák první branky Boleslavi. Marešův přímý kop se odrazil od břevna a důrazný Alessandro Angelozzi dorážkou dopravil míč do sítě, 3:2. V 67. minutě se za záda liberecké obrany dostal Moravčík, kterého srazil domácí stoper Dvořák a sudí bez váhání poslal libereckého beka do kabin. Boleslav si poté díky výhodě jednoho hráče v poli vytvořila tlak. V 82. minutě Mareš odcentroval a Alessandro Angellozi dokonal hattrick, 3:3. V 84. minutě chtěl Petr Mareš opět centrovat, ale míč k překvapení všech zapadl do domácí branky. Boleslavští tak otočili skóre na 4:3 z jejich pohledu. Poté si hosté proti oslabenému soupeři již vedení vzít nenechali. 

 

Zdroje: Web FC Slovan LiberecWeb FK Mladá Boleslav

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Liberec B
Petr Papoušek - trenér: První poločas byl vyrovnaný - po jedné šanci měl soupeř i my. Soupeř nám dal ve 20. minutě gól ze standardky, do poločasu jsme skóre otočili díky brankám Yua a Nešického. Druhou půli jsme začali dobře, když zvýšil Yu druhým gólem na 3:1. Pokračovali jsme dobře i dál, ale místo toho, abychom soupeře dorazili, neproměnili jsme další tutovku. Naopak po našem autu u soupeřova vápna jsme ztratili míč a po odkopu následovala červená karta. Další inkasovaný gól ze standardky a další opět po odkopu od naší branky, prohraném souboji, nezvládnuté situaci v lajně... Rozhodnutí přišlo po nepovedeném centru soupeře, který skončil v síti. To, že jsme odehráli slušný zápas, zastínily trapné chyby, z nichž jsme soupeři darovali čtyři branky.

FK Mladá Boleslav B
Marek Kulič - trenér: Byl to klasický zápas dvou B-týmů, který se hrál ve svižném tempu. Pro diváku to bylo určitě dost atraktivní, pro trenéry méně, protože zápas ovlivnilo mnoho hrubých chyb. Angelozzi vstřelil hattrick, je to mladý, talentovaný hráč a já jsem na něj strašně náročný, protože z něj potřebuji vymačkat víc. Jsou chvilky, kdy mi připadá, jakoby nebyl na hřišti. Musí se soustředit celých devadesát minut a odmakat to. Už mohl dát klidně pět gólů navíc.



Sestavy


FC Slovan Liberec B
T. Hnízdil [-] - A. Nešický [-] , K. Yu [-] (83. . Mashike [-] ) , J. Šulc [-] , M. Dvořák [-] , M. Kazda [-] , K. Michal [-] , L. Csáno [-] , D. Kosek [-] (81. J. Daněk [-] ) , A. Yuzvak [-] , M. Bína [-]

FK Mladá Boleslav B
D. Hartych [-] - D. Šimek [-] , D. Komárek [-] , P. Mareš [-] , R. Kopa [-] , O. Rudzan [-] , M. Hubínek [-] , N. Moravčík [-] , M. Mašek [-] (53. T. Majer [-] ) , P. Tvaroh [-] (78. L. Glöckner [-] ) , A. Angelozzi [-] (90. I. Lazarchuk [-] )

ŽK: 44. D. Kosek - 76. R. Kopa . ČK: 67. M. Dvořák .
Hráči zápasu: K. Yu - A. Angelozzi , P. Mareš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jansa Adam - ZITA Miloslav, BRAUN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích