4:1
(1:0)
71. K. Ayong
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 10:15

5.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chlumec udělil Dukle lekci z produktivity


Branky


11. J. Havel , 56. T. Labík , 73. J. Kučera , 90. T. Labík - 71. K. Ayong
5

Domácí Chlumec nad Cidlinou na rozdíl od pražské Dukly zvládnul proměnit své šance a zvítězil 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili ze vzduchu

Do utkání vstoupili lépe domácí a v 11. minutě po dobře zahraném přímém kopu ze strany se hlavou prosadil Jakub Havel, 1:0. Dukla poté vyrovnala hru a postupem času si začala i vytvářet převahu. Z té však vyplynula pouze nepřesná zakončení Ullmana s Krunertem. Domácí odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením. 

Dukla šance neproměnila, Chlumec trestal

Mladíci Dukly vstoupili aktivně i do druhé půle. Šance, do kterých se postupně dostali An, Fišl a Hodek však zůstaly neproměněny a přišel trest. V 56. minutě se téměř na polovině hřiště chopil míče Tomáš Labík, prošel obranou Dukly, která se neměla k napadání a přízemní střelou z vápna na vzdálenější tyč poslal domácí do vedení 2:0. Hosté však nesložili zbraně. Nejprve neproměnil Fišl dorážku přímého kopu Ayonga z pěti metrů. V 71. minutě přišel od Dukly dlouhý míč za obranu, domácí stoper jej nedokázal zpacifikovat a Karsten Ayong přehodil vyběhnutého střídajícího brankáře Petra, 2:1. V 73. minutě se ale opět radovali domácí. Akce začala chybnou rozehrávkou hostujícího brankáře Šťovíčka, po které vybojovali domácí míč a předvedli rychlou kombinační akci, kterou zakončil střelou z velkého vápna k tyči Jiří Kučera, 3:1. Hosté mohli korigovat nejprvem Ullmanem, kterého pokus vykopl z brankové čáry stoper Havel a poté přímým kopem Studničky, jehož bomba z dálky skončila na břevně. Ke konci utkání trefil z přímého kopu tyčku domácí Čáp a v 90. minutě se do úniku dostal Tomáš Labík, soupeři nasadil jesličky a sám před hostujícím gólmanem nezaváhal, 4:1.

 

Zdroje: Web FK Dukla Praha



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Jan Kraus - trenér: Sehráli jsme těžké utkání proti výbornému soupeři. Do utkání jsme dobře vstoupili, rychle vedli, ale zhruba od dvacáté minuty převzala iniciativu Dukla. Zlobil nás zejména útočník Ayong a tak jsme byli moc rádi, že do kabin se šlo za stavu 1:0. Po přestávce se naše hra zlepšila a i když hosté snížili, tak jsme nakonec utkání dovedli do vítězného konce. Děkuji všem hráčům i skvělým divákům!

FK Dukla Praha B
Aleš Majer - trenér: I přes hodně nepříznivý výsledek jsme odehráli docela dobré utkání. Rozhoduje se samozřejmě před oběma brankami a v tom byli domácí jasně lepší. Chlumec využil své příležitosti na rozdíl od nás. Díky tomu je výsledek 4:1, který vypadá jednoznačně, ale myslím si, že ve hře jsme docela obstáli.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
J. Brát [-] (60. R. Petr [-] ) - J. Novotný [-] (46. J. Labík [-] ) , M. Kopáč [-] (84. J. Jarkovský [-] ) , O. Vaníček [-] , V. Vejr [-] , T. Labík [-] (90. O. Žahourek [-] ) , J. Kučera [-] , R. Čáp [-] , J. Kadlec [-] , J. Havel [-] , P. Veselka [-]

FK Dukla Praha B
J. Šťovíček [-] - D. Čížek [-] - Š. Studnička [-] - J. Hodek [-] , K. Ayong [-] , O. Ullman [-] , Š. Krunert [-] , V. Mentberger [-] (68. L. Trávníček [-] ) , J. An [-] (68. T. Lauko [-] ) , L. Březina [-] , D. Fišl [-]

ŽK: 63. M. Kopáč , 75. J. Kučera , 90. J. Havel - 45. D. Čížek .
Hráči zápasu: T. Labík .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - KUBEC Václav, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích