Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:15

4.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Podještědské derby jasně ve prospěch Liberce


Branky


5

Prestižní souboj rezerv Jablonce a Liberce nabídl sedm branek. Hned pět jich vstřelili hosté a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Liberec vytěžil z převahy vedení

Utkání začalo pomaleji. K vidění byl opatrný fotbal, kdy ani jedno mužstvo nechtělo inkasovat. Již během prvních dvaceti minut musely oba týmy kvůli zranění jednou střídat. Ve 26. minutě se hosté dostali do vedení, když jejich akci z levé strany zakončil Jan Šulc, 0:1. Ve 35. minutě se aktivnější hosté prosadili znovu. Opět přišla akce z levé strany, kterou tentokrát zakončil Imad Rondić, 0:2. Hned ve 37. minutě domácí snížili. Po standardní situaci se prosadil zkušený Jan Vošahlík, 1:2. Divoká část utkání pokračovala, protože hned ve 38. minutě vrátil hostům dvoubrankový náskok Lukáš Csáno, 1:3. Poté se hra trochu uklidnila a do poločasové přestávky se skóre již nezměnilo. 

Na snížení domácích hosté zareagovali dvěma góly

Hosté byli i na začátku druhé půle aktivnější, ale branku vstřelit nedokázali. V 60. minutě se po dlouhém autu prosadil domácí Jakub Coufal a zdramaizoval utkání, 2:3. Liberečtí však neponechali nic náhodě a v 71. minutě jim vrátil dvoubrankový náskok po rychlém brejku svou druhou trefou v utkání Lukáš Csáno, 2:4. Definitivní pojistku výsledku přidal v 83. minutě Imad Rondić. I pro něj to byla druhá branka v zápase. Hosté si tak odvezli z derby výhru 5:2.

 

Zdroje: Web FK JablonecWeb FC Slovan Liberec



Ohlasy k zápasu


FK Jablonec B
Tomáš Čížek - asistent trenéra: Do zápasu jsme nevstoupili úplně špatně, nějakých čtvrt hodiny z naší strany bylo poměrně slušných, měli jsme tam náznaky šancí. Pak ale jako když utne a Liberec ve hře dominoval, byl lepší na balonu i v pohybu. Nám se zranili dva kluci, museli jsme operativně střídat a úplně nám to neklapalo. Dostali jsme gól po naší hrubce, pak se postavíme na nohy ze standardky, ale to byl od nás takový jediný záchvěv v prvním poločase. Liberec dominoval i ve druhém poločase. Byl lepší v pohybu, na míči a také silově. Slovan vyhrál zaslouženě.

FC Slovan Liberec B
Petr Papoušek - trenér: Po pomalejším rozjezdu a vynuceném střídání Černického jsme se rozjeli a dali dva rychlé góly přes naší levou stranu. Pak jsme zbytečně inkasovali po standardní situaci, naštěstí jsme však brzy zase odskočili na rozdíl dvou branek. Druhý poločas jsme začali dobře, po dlouhém autu jsme ale inkasovali. Zápas jsme zlomili dobře vyřešeným brejkem na 2:4, pak jsme přidali ještě jeden gól. Kluci k zápasu přistoupili dobře a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Jablonec B
M. Klement [-] - - D. Skuhravý [-] , O. Podzimek [-] , V. Helm [-] (18. M. Štěpánek [-] ) , N. Daníček [-] , M. Kinčl [-] , D. Štěpánek [-] , M. Černák [-] (30. J. Coufal [-] ) , J. Vošahlík [-] (46. S. Munzar [-] ) , O. Rozkovec [-] (88. Š. Drda [-] ) , K. Hämäläinen [-]

FC Slovan Liberec B
L. Hasalík [-] - M. Bína [-] , A. Nešický [-] (88. J. Daněk [-] ) , R. Černický [-] (12. M. Kazda [-] ) , M. Dvořák [-] , I. Rondić [-] , K. Michal [-] , L. Csáno [-] (88. A. Knobloch [-] ) , D. Kosek [-] (77. K. Yu [-] ) , A. Yuzvak [-] (88. Y. Kim [-] ) , J. Šulc [-]

ŽK: 49. M. Štěpánek - 37. M. Dvořák , 59. D. Kosek , 88. A. Nešický .
Hráči zápasu: L. Csáno , I. Rondić .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - PILNÝ Marek, KVÍTEK Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů