1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velvary v utkání s minimem šancí porazil béčko Liberce


Branky


6

V utkání, které připomínalo spíše boj zvítězily Velvary nad Libereckým béčkem díky jediné brance a brankáři Měsíčkovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili z ojedinělé šance

Úvod utkání přinesl několik rohových kopů na obou stranách. Bránící hráči ale byli ve vápně vždy úspěšnější. Liberec se dostal k jedné střele ze střední vzdálenosti, která však mířila mimo tři tyče. Ve druhé části prvního poločasu byl stále častěji v permanenci hostující gólman Hasalík, který však dlouho jen sbíral dlouhé nákopy domácích. Ve 38. minutě se domácí dostali po rohovém kopu do vedení. K zakončení se dostal Jan Havránek a překonal Hasalíka, 1:0. Více zajímavých situací diváci v prvním poločase neviděli.

Měsíček zachránil výhru dobrým zákrokem

Hosté se ve druhém poločase snažili o vyrovnání. Hríli především po křídlech, odkud posílali centorvané balóny do vápna. Ty však domácí obrana v čele s pozorným Měsíčkem v brance spolehlivě odvracela. Jedinou šanci druhé půle si vypracoval jihokorejský útočník Kanghyun Yu v libereckém dresu, který se šikovně uvolnil a jeho střelu musel Měsiček zlikvidovat krásným zákrokem. Utkání chudé na brankové příležitosti tak rozhodla jediná trefa domácích.

 

Zdroje: Web FC Slovan VelvaryWeb FC Slovan Liberec



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Liberec B
Petr Papoušek - trenér: Vyrovnaný první poločas. Udělali jsme zbytečný roh, ze kterého jsme dostali branku, na šance jsme ale byli o něco aktivnější. Druhou půli jsme hráli na jednu bránu, měli jsme hodně křídelních akcí, centrů, nicméně bez vážnější šance. Jedinou měl Yu, který se po centru zprava hezky uvolnil, ale brankář reflexivně vyrazil. Další dva závary soupeř ubránil. Zápas na remízu.



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - N. Luong [-] , J. Chábera [-] , L. Drozda [-] , J. Rubeš [-] (29. P. Furmánek [-] ) , J. Havránek [-] , L. Pihrt [-] , L. Vopat [-] , P. Valenta [-] , J. Kafka [-] (76. M. Ptáček [-] ) , T. Tenkl [-]

FC Slovan Liberec B
L. Hasalík [-] - M. Dvořák [-] , A. Nešický [-] , K. Michal [-] , J. Daněk [-] (76. T. Polyák [-] ) , V. Kratochvíl [-] , K. Yu [-] , M. Kazda [-] , D. Kosek [-] , A. Yuzvak [-] , M. Bína [-]

ŽK: 45. L. Drozda , 85. N. Luong - 35. K. Michal , 41. V. Kratochvíl , 57. D. Kosek , 76. A. Yuzvak , 83. M. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Měsíček , J. Havránek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - KUBEC Václav, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů