Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 10:15

1.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec nad Cidlinou otočil duel s Jabloncem B


Branky


6

Před zraky jabloneckého bosse Miroslava Pelty nedokázalo severočeské béčko udržet vedení a padlo v Chlumci 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Jablonce a srovnání díky domácímu střelci

Skvělý vstup do utkání předvedli hosté z Jablonce. V 5. minutě si na přední tyč po rohu seběhl zkušený finský internacionál Kasper Hämäläinen a lobem na zadní tyč poslal severočechy do vedení 1:0. Tento gól hosty samozřejmě povzbudil. V dalších šancí ale Velich ani ligou ostřílený Jan Vošahlík neuspěli. Hra se po dvacáté minutě vyrovnala a i domácí začali hrozit. Střely Kučery a Čápa po závarech hostující obrana vždy stihla zablokovat. Ve 39. minutě se domácí dočkali vyrovnání. Kanonýr Tomáš Bastin se na velkém vápně obtočil okolo svého strážce a skákavou střelou o tyč srovnal na poločasových 1:1.

Chlumec strhl vedení na svou stranu

Druhý poločas nabídl souboj o každý metr hřiště, kdy ani jeden tým nechtěl inkasovat branku. Hostům se nakonec stala osudnou 68. minuta, kdy Tahir dával hlavou malou domů na brankáře Klementa, který ale neudržel míč v rukavicích a důsledně dobíhající Jan Kadlec měl jednoduchou práci dovést míč až do prázdné branky, 2:1. V 75. minutě domácí přidali po rohovém kopu pojišťovací branku. Střelu Čápa hosté zblokovali, ale Tomáš Labík svou dorážku dostal skrz několik těl do sítě, 3:1. Hra se poté uklidnila, domácí zkušeně kontrolovali závěr utkání a získali tři body.

 

Zdroje: Web FK Chlumec nad CidlinouWeb FK Jablonec



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Jan Kraus - trenér: Sehráli jsme obrovsky náročné utkání, určitě nejtěžší, z těch tří, které jsme s Jabloncem odehráli. Nevyšel nám úvod, kdy nás soupeř přehrával, my jsme se špatně pohybovali a měli řadu zbytečných ztrát. Poté jsme se zlepšili a utkání zaslouženě otočili ve svůj prospěch. Jsem moc rád, že jsme utkání zvládli. Děkuji celému kolektivu i fanouškům, kteří nás hnali za výhrou.

FK Jablonec B
Jaroslav Vodička - trenér: Prvních třicet minut bylo z naší strany hodně dobrých, pak to ovlivnily dvě zranění našich hráčů. Do druhého poločasu jsme to přeskupili. Střídající hráči do toho vstoupili dobře. Prohráli jsme, protože jsme neproměnili šance. Darovali jsme domácím velkou chybou branku na 2:1 a oni si to pak zkušeně pohlídali. Jsem zklamaný z výsledku, ale nejsem zklamaný z naší hry. Za výkon musím kluky pochválit, jen mě mrzí neproměnění šancí.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
J. Brát [-] - T. Bastin [-] , T. Hynek [-] (21. O. Žahourek [-] ) , T. Labík [-] (84. V. Vejr [-] ) , J. Kučera [-] (65. M. Kopáč [-] ) , R. Čáp [-] (84. J. Labík [-] ) , J. Krčál [-] , J. Kadlec [-] , J. Jarkovský [-] , J. Havel [-] , P. Veselka [-]

FK Jablonec B
M. Klement [-] - D. Skuhravý [-] , V. Helm [-] , D. Macháček [-] , P. Haitl [-] , D. Štěpánek [-] (41. T. Maigini [-] ) , M. Černák [-] (58. M. Kinčl [-] ) , J. Vošahlík [-] (48. J. Coufal [-] ) , O. Velich [-] , O. Rozkovec [-] , K. Hämäläinen [-]

ŽK: 54. J. Kadlec , 70. J. Havel , 82. R. Čáp , 87. J. Labík - 32. O. Rozkovec , 40. O. Velich .
Hráči zápasu: J. Kadlec .
Počet diváků: 453. Rozhodčí: Urban Michal - TESAŘ Tomáš, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů