D. Mayer 60.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí nad Orlicí zdolalo béčko Bohemky, to si myslí, že rozhodující branka padla z offsidu


Branky


60. D. Mayer
6

Zápas plný osobních soubojů rozhodla jediná branka. Hosté si myslí, že padla z offsidu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna šance na každé straně, branky žádné

První poločas utkání nabídnul spíše boj, než fotbal. K vidění byly pouze dvě šance, na každé straně jedna. Nejprve zahrozili domácí po čtvrthodině hry, kdy hlavičkoval z bezprostřední blízkosti Tichý, ale gólman Kořének předvedl dobrý reflex a šanci zneškodnil. Šanci hostů neproměnil ve 25. minutě Peričevič, proti kterému ve vápně skvěle zasáhl domácí gólman M. Krátký a sebral míč hostujícímu hráči z nohy. Poločas tedy skončil 0:0.

 

Padla rozhodující branka z offsidu?

Hned po rozehrávce zahrozili domácí, odražený míč dobíhal na zadní tyči Mayer, ale chyběly mu centimetry. O pět minut později střílel hostující Vala a domácí gólman musel vyrazit na rohový kop. Rozhodující moment utkání přišel po hodině hry. Langerova střílená přihrávka se po několika odrazech dostala až na zadní tyči, kde stál osamocený Denis Mayer, který rozvlnil síť hostující branky, 0:1. Hostující mužstvo reklamovalo, že střelec branky využil ke skórování offsidové postavení, ale praporek rozhodčího zůstal dole. Hosté se snažili vyrovnat, ale domácí obrana byla pevná a nepouštěla soupeře do žádných šancí. V 73. minutě mohl přidat pojistku Chleboun po centru střídajícího J. Krátkého, ale neuspěl. Sám J. Krátký se dostal do šance v 79. minutě, ale jeho hlavička zazvonila pouze o břevno hostující branky. To však domácí nemuselo zase tolik mrzet, protože do konce utkání již další gólová příležitost k vidění nebyla, a proto zůstaly všechny body v Ústí nad Orlicí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý - trenér: V prvním poločase se nám moc nedařilo, dobře jsme bránili, ale chyběla tomu ta naše nadstavba v podobě rychlých protiútoků a dobře zahraných standardních situací. Ani jedno nám nešlo. Ve druhém poločasu přišlo zlepšení, ale stále to nebylo ono. Vyšel nám jeden útok po levé straně a ten rozhodl celé utkání. Zasloužené, ale velmi upravované vítězství.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - J. Souček [-] , M. Ptáček [-] , L. Mikor [-] , D. Mayer [-] (70. M. Krátký [-] ) , P. Langer [-] , J. Chleboun [-] , P. Falta [-] (16. T. Lněnička [-] ) , R. Tichý [-] (89. N. Mukendi [-] ) , P. Voleský [-] , V. Špatenka [-]

Bohemians Praha 1905 B
M. Kořének [-] - P. Jirsa [-] , D. Vala [-] , V. Peričevič [-] (67. F. Štěpánek [-] ) , M. Václavík [-] , F. Dostál [-] , V. Zeman [-] , V. Hlinák [-] (58. L. Musil [-] ) , D. Farkaš [-] , I. Begič [-] , M. Buneš [-] (74. T. Le [-] )

ŽK: 87. D. Farkaš .
Hráči zápasu: J. Krátký , D. Mayer .
Počet diváků: 480. Rozhodčí: Martínek Petr - ŠŤASTNÝ Vít, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů