J. Pavlík 21.
J. Franc 31. (vl.)
2:3
(2:2)
14. B. Mayer
30. Z. Toman (p.)
81. R. Šteiner
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:00

5.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko doma klopýtlo se Strážovem


Branky


21. J. Pavlík , 31. J. Franc (vl.) - 14. B. Mayer , 30. Z. Toman (p.) , 81. R. Šteiner
7

Doma dosud neporažené Nýrsko hostilo ambiciózní Strážov, který se vyhoupl na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

 

Do utkání vstoupili lépe hosté. Ve 14. minutě přinesl tlak hostů první gól. Po střele Tomana, kterou vyrazil brankář domácích Pitra se prosadil Mayer. O pár minut později měl gól na kopačce hostující Mayer, ale opět skvěle zasáhl Pitra. Ve 21. minutě domácí srovnali, když se po přihrávce Maška prosadila posila z áčka Pavlík. V další šanci hostů se objevil opět Mayer po perfektní přihrávce Flodra. Ve 30. minutě přišel velmi kontroverzní moment, kdy rozhodčí ukázal na penaltový puntík a nabídl tak šanci hostům. Penaltu bezpečně proměnil Toman. O minutu později domácí srovnali. Pavlík prudce nacentroval a Franc si srazil míč do brány. Ve 38. minutě trefil Toman z přímého kopu tyč. O minutu později měl jasný gól na kopačce Červený, ale minul prázdnou bránu.

 

Druhý poločas moc krásy nenabídl

 

Úvod druhého poločasu byl plný nepřesností na obou stranách. Do velké šance se dostal Mašek, kterého uvolnil Pavlík, ale dobře zasáhl Vaněk. Ve velké šanci se ocitl po centru Kalivody Mayer, ale hlavou pouze přestřelil. Poté měli velkou šanci domácí, ale Pavlík po výborném centru Maška pouze přestřelil. I ve druhé půli se odehrál velmi kontroverzní moment, kdy byl ve vápně podseknutý Vávra, ale rozhodčí nepochopitelně neodpískal pokutový kop. V 81. minutě Pitrovi vypadl centr z rukavic a Šteiner uklidil balon do sítě. V závěru měli domácí šanci na vyrovnání, ale po střele Pavlíka skvěle zasáhl Vaněk.

 



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko B
Petr Janovský, kapitán domácích: Dnes se hrál vyrovnaný zápas, kterému by asi slušela remíza. Měli jsme šance na vyrovnání, možná jsme mohli i vyhrát, kdybychom naše šance proměnili. Do dalšího zápasu musíme zlepšit produktivitu v zakončení.




Sestavy


FK Okula Nýrsko B
V. Pitra [-] - - M. Nehoda [-] , L. Václavovic [-] (46. M. Šlehofer [-] ) , Z. Mašek [-] , M. Valenta [-] (46. J. Švec [-] ) , P. Janovský [-] , J. Pavlík [-] , J. Raiser [-] (59. P. Hlavatý [-] ) , D. Vávra [-] , P. Taušek [-] , T. Valenta [-]

SK Kovodružstvo Strážov
L. Vaněk [-] - R. Šteiner [-] , J. Franc [-] , M. Chaluš [-] , J. Michel [-] - L. Kalivoda [-] , J. Flodr [-] , J. Vališ [-] - Z. Toman [-] - B. Mayer [-] (86. D. Bouberle [-] ) , T. Červený [-] (56. O. Uruba [-] )

ŽK: 29. M. Nehoda , 48. P. Taušek , 64. M. Šlehofer , 80. Z. Mašek .
Hráči zápasu: J. Pavlík - Z. Toman .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Petličarovský Ivan - KAISER Ondřej, STEINBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Expert: Zbyněk Mašek
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů