Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

4.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kohout zajistil Nýrsku další vítězství


Branky


6

Ve šlágru 4. kola zajížděla rezerva Nýrska do zatím neporaženého Malého Boru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vedli po poločasu 3:2

Úvod zápasu patřil hostům. Jejich tlak vyvrcholil úvodním gólem vykombinovaným do prázdné brány. Trefil se Kohout. O pár minut později bylo vyrovnáno, když totožnou akcí srovnal Chodl. O pár minut později využil okénka v obraně Šipla a domácí dostal do vedení. V 9. minutě tak domácí vedli 2:1. Další minuty patřili domácím, kdy měli několik slibných šancí, ale bez gólového efektu. Ujal se až lob Dvořáka z 37. minuty po milimetrovém pasu Šmrhy. Hosté i když prohrávali hráli pěkný kombinační fotbal, se kterým si domácí nevěděli rady a to jim přineslo chvilku před poločasem snížení. Do kabin se tak šlo za stavu 3:2 pro domácí.

Kohout vstřelil během 7 minut 3 góly

V druhém poločasu hosté neustoupili ze své kombinační hry, se kterou měli domácí velké problémy. V 65. minutě strhli hosté gólovu lavinu. Nejdříve se trefil Raiser a poté se během sedmi minut blýskl třemi góly kanonýr Nýrska Kohout. Hosté tak dali během 10 minut 4 góly a pohřbili tak šance domácích na vítězství. Domácí už jen korigovali 10 minut před koncem Petříkem, když dorážel do prázdné brány střelu Poleny. Hosté už si do konce zápasu výsledek pohlídali a vyhráli 4:6. V tabulce se tak Nýrsko dotáhlo na Malý Bor a sdílejí tak spolu ještě se Strážovem dělené druhé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malý Bor
Lukáš Trubač, záložník domácích: Hosté vyhráli zaslouženě, i když měli dozadu okénka, které jsme dokázali hlavně v prvním poločase využít, ale nebylo nám to nic platné, protože nás přehráli hlavně uprostřed hřiště a v útočné fázi. Celý zápas hráli svoji kombinační hru, se kterou jsme si nedokázali poradit.

FK Okula Nýrsko B
Petr Janovský, kapitán hostů: Zápas jsme začali dobře, ale po vstřeleném gólu jsme přestali hrát. Dostali jsme 3 rychlé góly, ale naštěstí se nám povedlo do půle snížit na 3:2. Ve druhé půli jsme byli lepší, vyvarovali se chyb a proměňovali šance. Byl to fyzicky náročný zápas, který jsme jako tým skvěle odmakali.



Sestavy


TJ Sokol Malý Bor
J. Lád [-] - F. Chodl [-] , M. Sládek [-] (74. M. Polena [-] ) , D. Vonášek [-] , L. Trubač [-] , M. Šipla [-] (66. V. Petřík [-] ) , L. Kliment [-] (74. M. Kopáček [-] ) , V. Dvořák [-] (35. P. Kocum [-] ) , M. Šmrha [-] , K. Jára [-] , D. Šipla [-] (46. J. Němec [-] )

FK Okula Nýrsko B
V. Pitra [-] - M. Šlehofer [-] (46. L. Václavovic [-] ) - Z. Mašek [-] , M. Valenta [-] , T. Valenta [-] , J. Raiser [-] , D. Vávra [-] , P. Taušek [-] , T. Kohout [-] , T. Bureš [-] (46. D. Kotlan [-] ) , P. Janovský [-]

ŽK: 70. M. Sládek .
Hráči zápasu: T. Kohout , P. Taušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stach Vladislav - KODÝDEK Milan (N), LOSKOT Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Záleží na sestavě hostů ale, tipuji remízu. Malý Bor má formu.

Tip: výhra hostů