Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby doma vysoko zvítězily


Branky


8

Béčko Lub si doma poradilo s Kašperskými Horami a vyhrálo jednoznačně 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bylo rozhodnuto už v poločase

Již ve 3. minutě se mohli domácí radovat z branky. Po pravé lajně utekl Jakub Jirotka a svoji výbornou akci ozdobil krásnou ranou na zadní tyč. V 10. minutě po pěkné kombinaci domácích dostal míč do běhu Martin Svoboda, který nic nevymýšlel a poslal centr do vápna. Ten našel jeho spoluhráče Šůse a ten se nemýlil. V 15. minutě skóroval opět Šůs, když se uvolnil u levé lajny a levačkou neomylně napálil balon do sítě. Domácí hráči Lub tak odehráli skvělou patnáctiminutovku a vedli už 3:0. Dobře hrající Šůs musel ve 27. minutě vinou zranění vystřídat. Pro domácí to však nebyla žádná pohroma a kontrolovali hru a hosty k ničemu nepouštěli. Ve 41. minutě utekl po lajně výborně hrající Jirotka, skvěle našel Irlbeka a ten už měl jednoduchou úlohu. Luby tak vedly už 4:0. Na 45. minutu nebude dobře vzpomínat domácí brankář Přibyl. Gólman měl míč u nohy, chtěl zaseknout míč pod sebe, což přečetl hostující útočník Kašák a mohl tak pohodlně zakončit do prázdné brány. I přes tuto chybu šli domácí do kabin s výborným výsledkem 4:1.

 

 

 

 

 

Luby kontrolovaly hru

Druhý poločas už byl klidnější, protože oba týmy věděly, že je již rozhodnuto. Luby celý druhý poločas držely balon a kontrolovaly hru. Domácí si vytvořili několik šancí, které gólem neskončily. Až v 64. minutě se prosadil Sydorenko. Zvýšil tak na 5:1. Domácí si v klidu došli pro 3 body.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby B
Jakub Jirotka, záložník domácích: Hodně nám pomohl brzký gól. V podstatě celý zápas jsme kontrolovali hru a zaslouženě jsme vyhráli. Příští kolo jedeme do Nezamyslic, kde musíme vyhrát.




Sestavy


TJ Start Luby B
O. Přibyl [-] - M. Křížek [-] , M. Irlbek [-] (56. D. Sládek [-] ) , L. Janda [-] (71. H. Pikhart [-] ) , J. Jirotka [-] , P. Voráček [-] , M. Šůs [-] (27. V. Sydorenko [-] ) , P. Čipera [-] , K. Šleis [-] , T. Blohmann [-] , M. Svoboda [-] (71. A. Hosnedl [-] )

TJ Kašperské Hory
M. Kolář [-] (46. M. Sivák [-] ) - T. Kašák [-] , R. Rovňan [-] , J. Markovič [-] , A. Kůs [-] , D. Řimnáč [-] , V. Šuba [-] (68. L. Bílý [-] ) , J. Mirvald [-] (81. K. Nový [-] ) , P. Tomek [-] , V. Šuba [-] , M. Schmid [-]

ŽK: 13. P. Čipera , 70. K. Šleis - 21. V. Šuba .
Hráči zápasu: J. Jirotka , P. Voráček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stach Vladislav - ŘEŘICHA Václav (N), ROVŇAN Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Tip: výhra hostů

Kašperky těsně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů