4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 15:00

3.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko si poradilo s Chudenicemi


Branky


24. D. Vávra , 37. T. Kohout , 65. T. Kohout , 80. T. Kohout
8

Domácí Nýrsko potvrdilo roli favorita a porazilo Chudenice hladce 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hosty k ničemu nepustili

Začátek prvního poločasu přinesl šance na obou stranách. První šanci utkání měl na svědomí v 15. minutě domácí Kohout, když obešel i gólmana hostů, ale trefil jen tyč. O pár minut později měli hosté svoji první velkou šanci. Po skvělém sólu Pavla Vachtla se vyznamenal domácí brankář Pitra. Domácí byli lepší, vytvářeli si šance, ale nedokázali je proměnit. Až ve 24. minutě se po skvělé přihrávce Tauška prosadil Vávra, když lobem překonal hostujícího brankáře. Ve 30. minutě se do šance dostal Kohout, ale jeho střelu výborně vyrazi Bejm. Ve 37. minutě předvedli domácí ukázkový protiútok, když Raiser vyslal Kohouta a ten zavěsil. O 3 minuty později měl obrovskou šanci po centru Kohouta Bureš, ale ten trefil jen prostředek brány, kde stál brankář. 

Kohout dokonal hattrick

Druhý poločas moc krásy nenabídl. Hosté působili odevzdaným dojmem a domácí kontrolovali průběh utkání a věděli, že je rozhodnuto. V 65. minutě přidal svůj druhý gól Kohout. V 70. minutě hosté orazítkovali břevno. V 80. minutě minutě se po samostatném úniku prosadil Kohout a zkompletoval tak hattrick. Domácí mohli ještě zvýšit na 5:0, ale Vítovec ve slibné šanci trefil jen dobře postaveného Bejma. Nýrsko tak zaslouženě vyhrálo hladce 4:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko B
Petr Janovský, kapitán domácích: První poločas se nám povedl, byli jsme lepší a měli jsme spoustu šancí. Také nás podržel gólman. Vstup do 2. poločasu se nám příliš herně nepovedl. Po třetím gólu jsme to uklidnili a došli si v klidu pro vítězství.




Sestavy


FK Okula Nýrsko B
V. Pitra [-] - T. Valenta [-] , L. Václavovic [-] , M. Nehoda [-] , J. Raiser [-] , D. Vávra [-] , P. Taušek [-] , T. Kohout [-] , T. Bureš [-] , J. Hvězda [-] , P. Janovský [-]

TJ Sokol Chudenice
P. Bejm [-] - L. Zoubek [-] , D. Duda [-] , P. Vachtl [-] , M. Ježek [-] - S. Hodan [-] , M. Stryczek [-] , P. Vachtl [-] - J. Soupír [-] - P. Kadlec [-] , V. Fremuth [-]

ŽK: 50. L. Václavovic - 16. P. Vachtl , 44. J. Soupír .
Hráči zápasu: T. Kohout - P. Vachtl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOLNÁR Ludovít - LOSKOT Roman (N), HUŇÁČEK Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Tip: výhra domácích

Domácí jsou favorité a vysoko vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích