5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezamyslice nadělily Mochtínu bůra


Branky


3. P. Švátora (vl.) , 36. P. Kováč , 40. J. Kubovec , 56. L. Hozman , 86. M. Valeček
8

Nezamyslice si na domácím hřišti možná až překvapivě lehce poradily s béčkem Mochtína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezamyslice rozhodly již v první půli

Hráči Nezamyslic se ještě ani nezapotili a již ve 3. minutě otevřeli skóre utkání. Petr Švátora otevřel gólový účet nepovedenou malou domů a vstřelil si tak vlastní gól. Pro hráče hostů to byl velký direkt. Hosté se přesto snažili hrát aktivně, avšak se jim to na těžkém terénu nedařilo. Hosté dělali laciné chyby a domácí se tak dostávali do zajímavých situací. Ve 36. minutě zvýšil na 2:0 domácí Pavel Kováč. O pár minut později takřka rozhodl o výsledku utkání Josef Kubovec a zvýšil na 3:0. Domácí tak šli do kabin za velmi příznivého stavu.

Domácí si dobrý náskok pohlídali

Domácí vstoupili do druhé půle lépe. Hráli stejně jako v prvním poločase. Jednoduše a důrazně, navíc byli efektivní v zakončení. Právě důraz byl klíčem k úspěchu v tomto utkání. Domácí sice hráli důrazně, nikoliv však zákeřně. V 56. minutě zvýšil již na 4:0 Lukáš Hozman. Hosté měli jedinečnou šanci alespoň na zdramatizování utkání, když rozhodčí ukázal na penaltový puntík. K penaltě se postavil Švátora. Ten ale neproměnil a po vlastním gólu tak přidal další smolný moment v utkání. Domácí kontrolovali zbylý průběh utkání a 3 body si vzít nenechaly. V 86. minutě navíc dovršil bůra Matěj Valeček. Nezamyslice tak vyhráli poměrně překvapivě na svém hřišti jednoznačně 5:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mochtín B
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Smutným hrdinou tohoto duelu byl náš Petr Švátora. Nejdřív si dal vlastní gól a poté nedal penaltu. Náš tým se snažil hrát fotbal, ale na nerovném hřišti se mu to moc nedařilo. Soupeř hrál jednoduše, účelně a důrazně, dařilo se mu i střelecky a to rozhodlo o jeho výhře.



Sestavy


TJ Nezamyslice
J. Krejčí [-] - J. Pánek [-] , D. Pichler [-] - M. Hampl [-] - P. Šatra [-] , P. Kováč [-] (82. V. Kočí [-] ) - D. Podskalský [-] , L. Hozman [-] (60. J. Vlček [-] ) , J. Hozman [-] , M. Věneček [-] , J. Kubovec [-] (75. M. Valeček [-] )

TJ Sokol Mochtín B
D. Prokop [-] - P. Staněk [-] , J. Pavlík [-] , L. Kolárik [-] , J. Podráský [-] , P. Švátora [-] , K. Rajtmajer [-] , T. Vlk [-] , S. Strejc [-] (46. J. Žiak [-] ) , L. Potužník [-] , Z. Novák [-]

ŽK: 54. D. Podskalský , 62. J. Hozman , 80. D. Pichler - 62. J. Pavlík .
Hráči zápasu: P. Kováč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petličarovský Ivan - BURDA Josef (N), ŠVÁTORA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Tip: výhra hostů

Jsme favoriti a doufám, že to potvrdíme a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích