S. Strejc 68. (p.)
1:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janovice si poradily s Mochtínem


Branky


68. S. Strejc (p.) - 25. D. Jůzek , 28. M. Hájek , 32. D. Jůzek , 65. M. Urban (p.) , 80. D. Kotlan , 86. M. Hájek
6

Oslabený Mochtín o 2 hráče základní sestavy nestačil na silné mužstvo Janovic a prohrál 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl už první poločas

Domácímu Mochtínu chyběli 2 hráči základní sestavy a na jejich hře to bylo znát. V obraně domácích chyběl Šup a v útoku kanonýr, střelec hattricku z minulého kola Jaroslav Pretzelmayer. Ze začátku utkání se hrálo spíše opatrně, nikdo nechtěl udělat chybu. Poté začali mít navrch hosté z Janovic a valili na branku Mochtína jeden útok za druhým. Hosté měli několik slibných šancí, ale skvěle chytající Prokop všechny zneškodnil. Až ve 25. minutě se trefil nikým nehlídaný Jůzek. Vzápětí zvýšil na 0:2 kapitán hostů Hájek. Ve 32. minutě skončila nepovedená malá domů vlastním gólem Pryimaka. Janovice byly první poločas jasně lepší a zaslouženě šly do kabin s výborným výsledkem 0:3.

Janovice si vítězství pojistily dalšími třemi góly

Po přestávce se domácí snažili s utkáním něco udělat, vytvořili si pár nadějných šancí, ty ale ke gólu nevedly. V 65. minutě nešťastně zahrál ve vápně rukou Strejc a Janovice tak dostaly možnost na jednoznačné rozhodnutí tohoto utkání. Z penalty se trefil Urban a bylo definitivně hotovo. O 3 minuty později snížil domácí Strejc na 1:4. Hosté z Janovic už ale domácí k ničemu nepustili a kontrolovali průběh utkání. V 80. minutě se trefil Daniel Kotlan. V 86. minutě ještě zvýšil na konečných 1:6 janovický kapitán Matěj Hájek. Janovice tak potvrdily roli favorita a zaslouženě si odvážejí z Mochtína všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín B
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Na našem výkonu bylo znát, že chyběl Šup a Pretzelmayer. Po přestávce jsme se nadechovali ke zdramatizování zápasu, ale srazil nás gól z penalty. Janovice mohly vstřelit i více gólů, nebýt našeho gólmana Prokopa.

FK Dukla Janovice
Matěj Hájek, kapitán Janovic: Sehráli jsme dobré utkání a zaslouženě jsme vyhráli. Dokonce jsme vstřelili 6 gólů, takže jsme rádi. Příští kolo nás čekají silné Měcholupy a doufám, že získáme také 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín B
D. Prokop [-] - M. Sádlík [-] (46. S. Strejc [-] ) , P. Staněk [-] , Z. Plánička [-] (80. T. Kanta [-] ) , J. Podráský [-] , P. Švátora [-] , K. Rajtmajer [-] , T. Vlk [-] , M. Pryimak [-] , J. Peleška [-] , Z. Novák [-]

FK Dukla Janovice
M. Martínek [-] - M. Hájek [-] , V. Špindler [-] , D. Kotlan [-] , M. Urban [-] , J. Šlégl [-] , P. Petruška [-] (72. T. Suk [-] ) , D. Jůzek [-] , V. Drmola [-] , M. Bohatý [-] (46. M. Švůgr [-] ) , J. Macura [-]

ŽK: 50. P. Švátora , 70. Z. Novák - 44. M. Bohatý , 47. V. Drmola , 54. M. Urban .
Hráči zápasu: D. Jůzek , M. Hájek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Stach Vladislav - PAVLÍK Jaroslav (N), ZHVAKIN Aleksandr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Expert: Jakub Jirotka
Tip experta: výhra hostů

Janovice mají kvalitní tým a s Mochtínem si poradí.

Tip: výhra domácích

Hodně těžký soupeř, snad se nám povede vyhrát a získat další body do tabulky

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích