5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:00

2.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov si lehce poradil s Buděticemi


Branky


6

Strážov si na domácím hřišti zastřílel a nadělil Buděticím "bůra".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Strážova již od prvních minut

Od prvních minut bylo o favoritu utkání jasno. Domácí zahodili v úvodu několik šancí, ale v 13. minutě vstřelil první gól zápasu Michal Chaluš. V 17. minutě mířil přesně opět kapitán domácích  Chaluš a zvýšil na 2:0. Ve 30. minutě mohl skóre korigovat David Hlavin, když šel po pěkné kolmici Václava Kordy sám na brankáře. Budětického útočníka skvěle vychytal Vaněk. Strážovští měli spoustu gólových šancí, ale nebyli přesní v zakončení. Ve 34. minutě vsítil Jiří Flodr již na 3:0 pro Strážov. Po poločase tak domácí vedli zaslouženě 3:0.

Domácí kapitán Chaluš dokonal hattrick

Do druhé půle nastoupily Budětice mnohem lépe než do úvodu zápasu a diváci tak mohli sledovat vyrovnanější duel. Za silného deště přišel paradoxně hezčí fotbal. V šedesáté minutě šel znovu sám na gólmana budětický Hlavin a znovu neuspěl. Po konci deště přišel i konec větší snahy hostů a na hřišti opět dominovali domácí. V 67. minutě přišla odměna v podobě gólu, když se trefil opět Chaluš a zkompletoval tak svůj hattrick v tomto zápase. Jen díky nepřesnosti strážovských střelců a dobrým zákrokům gólmana Touchy drželi hosté prozatím důstojné skóre. Zápas se dohrával spíše v klidném tempu, protože bylo již rozhodnuto. V 87. minutě se ještě prosadil domácí Soušek a zvýšil tak na konečných 5:0. 



Ohlasy k zápasu



FK Budětice 2012
Zdeněk Frančík, kapitán Budětic: Nezbývá nám nic jiného, než dnešní výkon hodit za hlavu. Za týden nás čekají Hradešice. Na Hradešice se nám doma daří, tak doufám v 3 body. Pokud budeme chtít uspět, budeme muset nasazení a snahu zvednout asi o 200% oproti zápasu ve Strážově.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
L. Vaněk [-] - R. Šteiner [-] (68. D. Bouberle [-] ) , J. Franc [-] , J. Hosnedl [-] , J. Michel [-] , M. Chaluš [-] - D. Kološ [-] (74. L. Soušek [-] ) , J. Flodr [-] (80. B. Mayer [-] ) , J. Vališ [-] , O. Uruba [-] (67. L. Kalivoda [-] ) - Z. Toman [-] (80. M. Plíhal [-] ) -

FK Budětice 2012
P. Toucha [-] - M. Miroš [-] , M. Novotný [-] (75. J. Pazdera [-] ) , J. Tušinovský [-] (46. J. Vinter [-] ) , M. Paroubek [-] , M. Štěch [-] , M. Kripel [-] , V. Korda [-] , J. Josefík [-] , D. Hlavin [-] , Z. Frančík [-]

ŽK: 48. J. Vališ - 43. M. Paroubek , 66. D. Hlavin , 80. M. Miroš , 81. V. Korda .
Hráči zápasu: M. Chaluš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Formánek Tomáš - KREIBICH Josef (N), PODLEŠÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Šmíd

Expert: Jakub Jirotka
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání, tipuji remízu.

Tip: remíza

Hodně vyrovnané utkání zde tipuji plichtu, na penalty zvítězí Strážov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích