3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:00

2.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malý Bor porazil Dlouhou Ves a je nadále stoprocentní


Branky


6

Utkání, které nepřineslo moc pohledný fotbal a bylo plné ostrých zákroků zvládl lépe Malý Bor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdý první poločas přinesl hned dvě zranění

První poločas byli nebezpečnější hosté, hlavně zásluhou Beránka, který domácí obraně hodně zatápěl. To potvrdil už v 6. minutě, kdy při centru předskočil obránce a hlavou nedal domácímu brankáři Ládovi šanci. Postupem času se hra vyrovnala a do šancí se dostali i domácí. Ve 25. minutě se předvedl hostující brankář Hanzl, když konečky prstů vytáhl Hlaváčovu střelu z poza vápna. Ve 33. minutě už bylo vyrovnáno, když se ve vápně uvolnil Šmrha a se štěstím překonal gólmana soupeře. První poločas přinesl hodně ostrých zákroků, což odnesl zraněním domácí Šipla a hostující Beránek - to se nakonec ukázalo jako klíčové, protože hosté byli od té doby bez svého nejlepšího hráče směrem dopředu bezzubí.

Malý Bor rozhodl až v závěru

Druhý poločas byl plný nepřesností a pro oko diváka ne moc atraktivního fotbalu. Zápas rozhodla dorážka Dvořáka z 80. minuty, když se k němu odrazil míč po skrumáži před brankou hostů. O 2 minuty později jistil vítězství Malého Boru Šmrha svým druhým gólem, když si v samostatném nájezdu vychutnal lobem gólmana Hanzla. Domácí tak ubojovali na svém hřišti důležité 3 body. Malý Bor tak letos již podruhé zvítězil a má tak na kontě plný počet bodů. Dlouhá Ves má po odehraných 2 kolech 2 body za vítězství po penaltách nad Chudenicemi. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malý Bor
Lukáš Trubač, záložník domácích: Hrálo se bojovné a tvrdé utkání. Bohužel se nám v prvním poločase zranil Míra Šipla. Doufejme, že to nebude nic vážného. Zatím máme na kontě ze 2 zápasů 6 bodů, takže jsme maximálně spokojeni.




Sestavy


TJ Sokol Malý Bor
J. Lád [-] - M. Šmrha [-] , P. Kocum [-] (83. M. Kopáček [-] ) , M. Šipla [-] (46. V. Dvořák [-] ) , K. Jára [-] , M. Hlaváč [-] (64. V. Petřík [-] ) , F. Chodl [-] , J. Němec [-] , D. Šipla [-] , D. Vonášek [-] , M. Sládek [-]

TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - P. Trčan [-] , M. Brabec [-] , P. Švajka [-] , M. Kulhánek [-] , P. Beránek [-] (42. D. Klaus [-] ) , L. Tomanec [-] (77. V. Příhoda [-] ) , J. Dryk [-] , Z. Kodýdek [-] , P. Sperl [-] , O. Goby [-]

ŽK: 63. K. Jára - 15. P. Sperl , 17. P. Trčan , 53. Z. Kodýdek .
Hráči zápasu: M. Šmrha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petličarovský Ivan - KODÝDEK Milan (N), BERÁNEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Šmíd

Expert: Jakub Jirotka
Tip experta: výhra hostů

Dlouhá Ves je mírným favoritem a vyhraje o gól.

Tip: remíza

Zde tipuji plichtu

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích