5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradešice vysoko porazily Luby


Branky


33. F. Melka (p.) , 44. M. Frančík , 48. M. Buchta , 64. D. Vaněček , 88. M. Buchta - 20. A. Hosnedl
6

V Hradešicích se v neděli odpoledne utkala v zajímavém utkání dvě hodně mladá mužstva. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas plný nepřesností

Na začátku zápasu měla navrch rychlost a bojovnost nad fotbalovou vyspělostí. Postupně ale domácí získávali převahu a bylo jen otázkou času, kdy se dostanou do gólové příležitosti. Jenže ve snaze konstruktivní rozehrávky chybovali a nabídli hostům šanci na vstřelení vedoucí branky, kterou hosté využili. Trefil se Adam Hosnedl. Domácí znervózněli a příští čtvrthodinu nehráli vůbec dobře. Komplikovaná, pomalá rozehrávka nahrávala hostům, ale ti těchto zmatků nevyužili a domácí se opět dostali do hry. Nejprve nevyužili dvě tutovky, kdy hlavičkovali z malého vápna vedle branky, ale pak už po chytrém průniku do velkého vápna a nedovoleném zákroku na Davida Vaněčka, proměnil nařízený pokutový kop ve 33. minutě František Melka. Do poločasu dokázali domácí otočit skóre hezkou brankou Michala Frančíka.

 

 

Domácí brzy po poločase rozhodli

Druhý poločas už byl zcela v režii domácích. Dokázali eliminovat šikovné lubské mladíky a sami si vytvářeli šance, které také postupně dokázali proměnit. Nejprve se po rohovém kopu prosadil ve 48. minutě hlavou Michal Buchta, pak zvýšil skóre po individuální akci David Vaněček a po chybě hostující obrany a rychlém brejku vstřelil závěrečnou branku v 88. minutě opět Michal Buchta. V dalších šancích domácí už tak ale produktivní nebyli. Nastřelili tyč, nebo zakončili mimo branku, a tak utkání skončilo poměrně jednoznačným výsledkem.

 

Za reportáž děkujeme trenéru hostů, panu Melkovi staršímu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
František Melka starší, trenér Hradešic: Dnes nastoupilo v obou týmech několik dorostenců a pokud bych měl zhodnotit jejich výkon, neviděl bych to do budoucna s výkonnostním fotbalem tak černě, jak je často prezentováno. My jsme dnes vypadli ze hry po inkasované laciné brance, jinak jsme ale podle mého názoru byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Utkání se hrálo oboustranně ve férovém duchu a přítomným divákům se zápas musel líbit. Za týden nás ale čeká úplně jiný zápas s bojovným týmem z Budětic. Minulý rok jsme na tamním hřišti prohráli a uděláme vše pro to, abychom domácím prohru vrátili.




Sestavy


TJ Sokol Hradešice
M. Šůs [-] - F. Vaněček [-] , L. Melka [-] , F. Melka [-] , M. Frančík [-] , J. Král [-] , V. Panuška [-] (75. V. Gabriel [-] ) , L. Zdichynec [-] (81. M. Buchta [-] ) , V. Metlička [-] (61. M. Kodýtek [-] ) , M. Buchta [-] , D. Vaněček [-]

TJ Start Luby B
O. Přibyl [-] - H. Pikhart [-] (78. J. Guman [-] ) , A. Hosnedl [-] , M. Červený [-] (53. V. Rehák [-] ) , D. Černý [-] , L. Janda [-] , M. Svoboda [-] , M. Šůs [-] , P. Flosman [-] , T. Blohmann [-] , M. Křížek [-]

ŽK: 43. V. Metlička .
Hráči zápasu: M. Buchta , F. Melka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Abraham Josef - BUCHTA Jaroslav (N), ŘEŘICHA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Expert: Jakub Jirotka
Tip experta: výhra hostů

Proti Hradešicím to nebude jednoduché utkání, ale věřím, že vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Bude to vyrovnané utkání ale hradešice zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů