1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 13:30

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tečovice v sobotním odpoledni loupily v lázeňském městě Luhačovicích


Branky


17

Do Luhačovic zavítali fotbalisté tečovického Bivoje a než se rozkoukali, tak prohrávali o jednu branku. Tečovice dokázaly srovnat po půlhodině hry z pokutového kopu. Druhý poločas patřil hostujícímu celku, který dvěmi brankami dokázal strhnout výhru na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

 

"Ve vyrovnaném zápase v poli se s větrným vlivem dokázali zpočátku vyrovnat lépe domácí, hosté se dopouštěli více technických chyb hlavně v nepřesné rozehrávce. Domácí dirigoval zkušený Jelínek ve středu pole a ti si v první půli po větru dokázali vytvořit mírnou převahu. Vedení 1:0 se ujali po zakončení Hyžíka už v desáté minutě, to když před tím míč prošel po celé délce pokutového území hostů a nikdo z bránících jej nedokázal odpálit do bezpečí. Po vstřelené brance se hra trochu vyrovnala, ale i nadále trpěla pohlednost. K vyrovnání došlo neočekávaně po hrubici Pijáka, když mu odskočil míč při zpracování ve vlastní šestnáctce k nabíhajícímu Davidovi Dorazínovi, Ten by šel sám do prázdné branky a tak domácí golman sáhl k zákroku, který hlavní rozhodčí po debatě s pomezním Zpěvákem ocenil žlutou kartou a penaltou, ze které David Dorazin vyrovnal na 1:1. Domácí Jelínek ještě do poločasu kopal trestný kop, ale poslal míč vedle zdi nad břevno," hodnotí duel činovníci Bivoje.

 

           

 

               

 

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

"Ve druhé části hry se opakoval scénář z první půle s tím, že tentokrát po větru hráli hosté. Bivoj se ujal vedení po pěkné kombinační akci, když Dvořáček uvolnil Vrágu, který potáhl míč po pravé straně a odcentroval na Davida Dorazína, který z první trefil centrovaný míč  do domácí sítě a hosté vedli 1:2. Domácí měli několik příležitostí k vyrovnání, ale Maček v největší z nich po rohovém kopu sám na hranici brankového území poslal míč mimo prázdnou Joklovu branku a po jednom závaru na šestnástce hostí „lízal“ míč tyč branky hostí. Deset minut před koncem se po centru Vopatřila trefil v pádu Dvořáček k tyči domácí branky a hosté si odvezli 3 body za vítězství 1:3," viděli průběh utkání fotbaloví činovníci z Tečovic. 



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice B
Jan Jelínek, trenér:

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Skalp protivníka z vyrovnaného utkání je potřeba ocenit, i když hra trpěla nepřesnostmi a i pod vlivem větru technickými chybami.



Sestavy


FK Luhačovice B
M. Piják [-] - Z. Červenka [-] , M. Kroesbergen [-] , J. Suchý [-] (70. J. Šůstek [-] ) , R. Pešek [-] , J. Plášek [-] , J. Jelínek [-] , P. Zapletal [-] , M. Bernátek [-] (70. T. Hruboš [-] ) , M. Hyžík [-] , T. Maček [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - M. Juhaňák [-] , D. Chovanec [-] , D. Vrága [-] , D. Kysučan [-] - R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-] , D. Holman [-] (71. A. Ondík [-] ) - D. Dvořáček [-] , D. Dorazín [-]

ŽK: 31. M. Piják .
Hráči zápasu: M. Hyžík , J. Jelínek - D. Dorazín , Z. Jokl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PERNIŠ Ľuboš - JÍLKOVÁ Karolína, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: Milan Liška
Tip experta: výhra hostů

Tečovice si přijedou do Luhačovic pro tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Tomáš Janíček 11
4 Jakub Chudárek 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku