0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mladcovský Filip Hájek rozhodl sobotní šlágr kola na Veselé


Branky


15

Na Veselé se hrál v sobotním odpoledni šlágr kola a představila se zde Mladcová. Mezi tři tyče se znovu postavil Petr Kupka a byl pro domácí hráče velkou překážkou. V první půli se diváci branky nedočkali. O všem podstatném se rozhodlo v 67. minutě, kdy se prosadil hostující Filip Hájek. Domácím se už přes enormní snahu vyrovnat nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství se diváci branky nedočkali

"Počasí a covidová situace ve státě sledování šlágru kola příliš nepřály, ale pro aktéry zápasu to nebyl žádný handicap a zápas byl z obou stran od počátku vedený ve vysokém tempu. Kdo přišel, viděl na I.B třídu úrovní nadstandardní zápas, i když na podmáčeném trávníku. Úvod patřil domácím a první velkou šanci ke skórování si vypracovali v 16. minutě, kdy přízemní centr zprava proletěl malým vápnem, mimo dosah brankaře Petra Kupky a na zadní tyči jej již nestihl uklidit do prázdné brány Antonín Burša.  Opravdovou lahůdku pro nestranné diváky pak připravil ve 28.minutě domácí Tomáš Dujka. Veselským hráčům a divákům ale při jeho trestném kopu ztuhla v žilách krev …  Zprava z 18 metrů zakroutil trestný kop tak, že míč blízko šibenice lízl přední tyč a za bezmocným Petrem Kupkou proletěl k zadní tyči. Tam nezapadl „za háčky“ do brány, ale od ní se odrazil do hřiště. Celý první poločas byla Veselá více na míči a hosté hrozili jen z nebezpečných brejků. Stopeři Blažek s Kraváčkem spolehlivě čistili prostor před Kupkou a jejich míče přesně nacházely ofenzivně laděné spoluhráče, zejména Hájka a Halodu. Poločas nakonec skončil bez branek," hodnotí první dějství činovníci Veselé.

 

Hosté cennou výhru uhájili

"I druhý poločas měl podobný ráz, ale protiútoky Mladcové byly stále nebezpečnější. Po jednou z nich skončil míč i na tyči Červenkovy branky. Trest pro domácí přišel v 67.minutě. Po ztrátě míče na půlící čáře se už domácí obrana nestihla zformovat a do brejku se dostal Filip Hájek. Dostal se až před Petra Červenku a byl úspěšný. Podél jeho pravé nohy trefil po zemi přesně k zadní tyči, Mladcová šla do vedení. Hosté se začali postupně soustředit už jen na uhájení jednobrankového vedení, zatáhli se do bloku a tlak Veselé nakonec k vyrovnání nevedl. Velkou šanci měla Veselá ještě po střele Antonína Burši, ale ke vší smůle střele mířící už do brány se nestihl vyhnout jeden z jeho spoluhráčů. Hosté v samém závěru ještě dostali celkem 4 ŽK za taktické fauly a zdržování hry. V 92. minutě po rohu navíc domácí hráči reklamovali ruku v pokutovém území. Nepískalo se a výsledek se už neměnil. Zápasu by určitě slušela remíza, ale hosté byli šťastnější a vezou si z Veselé body všechny tři," viděli průběh druhé půle veselští činovníci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Skvělý zápas, skvělé výkony na obou stranách. Měli jsme na to, rozhodnou v první půlhodině. Nepadlo nám to tam a tak trestali hosté. Nicméně jsme v půlce podzimu a body se budou letos rozdělovat ještě 6x. Určitě jich budeme chtít posbírat co nejvíce.

FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Vyrovnané utkání na těžkém podmáčeném terénu, které ale kvalitou ukazovalo, že ne náhodou jsou oba týmy na čele tabulky. Šance tak byly na obou stranách, každý tým nastřelil brankovou konstrukci. My byli nakonec ti šťastnější a bereme všechny body.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - J. Žaludek [-] , P. Dlouhý [-] (72. M. Záhořák [-] ) , T. Janíček [-] , P. Postava [-] (65. O. Tkadlec [-] ) , A. Burša [-] , M. Čoček [-] (46. J. Paták [-] ) , D. Sokol [-] , T. Divoký [-] , O. Ševčík [-] (73. J. Červenka [-] ) , T. Dujka [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - J. Zapletal [-] , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , J. Vaněk [-] , F. Hájek [-] (77. M. Čihánek [-] ) , P. Jankovič [-] , V. Fabík [-] (86. M. Venený [-] ) , M. Dlabač [-] , T. Klein [-] , T. Haloda [-] (90. Š. Chludil [-] )

ŽK: 12. T. Dujka , 58. T. Janíček - 88. T. Haloda , 89. P. Kupka , 89. J. Zapletal , 90. Š. Chludil .
Hráči zápasu: P. Červenka , D. Sokol - M. Blažek , P. Kupka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: NUC Jiří - ČÍŽ Roman, JÄGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Slovák
Tip experta: remíza

Šlágr kola skončí na Veselé remízou

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku