Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice si v domácím prostředí smlsly na Ludkovicích


Branky


15

Do Lužkovic zavítali v nedělním odpoledni fotbalisté Ludkovic, kteří se na venkovních hřištích stali postrachem favoritů. Tuto roli jim však domácí tým vyvrátil již v prvním dějství, kdy jim nasázel čtyři branky. Tým dirigovaný bývalým českým reprezentantem v sálovém fotbalu - futsalu Ivošem Světlíkem nakonec hosty vyprovodil s pětigólovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předvedli v první půli ofenzívní smršť

!V pěkném počasí se v hledišti sešlo na 150 diváků, kteří byli zvědaví na hru mužstev, které se v mistrovském utkání spolu ještě neutkaly. TJ Ludkovice byly přeřazeny do skupiny B na úkor Malenovic, které je vystřídaly ve skupině C. Byli to hosté, kteří mohli jít do vedení již v 5. minutě, ale brankář Jenček bombu pod břevno zázračně vyboxoval. V těchto chvílích měli hosté herní převahu, ale domácí obrana nápor přežila. Opět platilo  pravidlo nedáš – dostaneš ! Za chvíli udeřili domácí, když  si Zdeněk Marčík v 9. minutě povodil obránce po hraně velkého vápna a střelou do šibenice vstřelil první gól domácích – 1:0. Hosty tato branka trochu srazila do kolen a domácí měli další šance na zvýšení skóre, ale brankář Mikel svými zákroky mužstvo držel nad vodou. Mladí hráči Rudl s Kolaříkem doplňovaní Marčíkem svou rychlostí a kombinací zle zatápěli obraně hostů," hodnotí duel činovníci Lužkovic.

 

Domácí si tříbodou výhru v pohodě ohlídali

"V záloze hru opět jistil Ivo Světlík, který přihrával a dostával do šancí již zmiňované útočníky. Byl to Kolařík, který v 19. minutě vystřihl nůžky hodné ligového střelce a z prostoru velkého vápna zvýšil na – 2:0. Hra se postupně vyrovnávala a taky se na hřišti dost přitvrdilo. Hosté měli svou herní kvalitu a několikrát zle zatápěli domácí obraně, které šéfoval tentokrát Tomáš Krejčí označený přítomnými za jednoho z nejlepších hráčů Lužkovic. Při jednom  z protiútoků  ve 34 minutě a následného rohu hlavičkoval obránce Paták a po teči obránce Ludkovic zvýšili domácí na – 3:0.  V samém závěru prvního poločasu po narážečce s Kolaříkem trefil míč do šibenice Světlík a zvýšil na – 4:0.

Druhý poločas už svou kvalitou moc nenadchl, protože bylo o utkání prakticky rozhodnuto. Domácí polevili v náporu a tak se hosté měli čas něco vymyslet, ale brankář Jenček a celá obrana snahu hostů o zkorigování výsledku nepřipustila. Naopak  střídající Jiří Král po zmatku v obraně a skrumáži v malém vápně v 76. minutě zvýšil na konečných – 5:0," hodnotí duel činovníci Lužkovic.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Petr Polášek, trenér: Ludkovice přijeli s cílem nakopávat na vysoké útočníky. Což už jsme v 5. minutě mohli prohrávat nebýt vynikajícího Jenčka. Od té doby jsme hostům už nedovolili nic a my ovládli utkání až do konce.

Ludkovice
facebook Ludkovic: Utkání v Lužkovicích se nám nepovedlo a vracíme se bez bodu.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - J. Novotný [-] (67. J. Gruber [-] ) , V. Tichý [-] , I. Světlík [-] (63. J. Král [-] ) , Z. Marčík [-] , F. Kolařík [-] (60. Š. Dominik [-] ) , A. Rudl [-] , T. Krejčí [-] , M. Čala [-] , J. Kučera [-] , M. Paták [-]

Ludkovice
R. Mikel [-] - R. Dvorník [-] , V. Dvorník [-] - V. Brebis [-] , M. Suchý [-] (43. V. Stolařík [-] ) , F. Bartoš [-] , T. Brebis [-] - V. Zábojník [-] , M. Kunorza [-] (80. L. Dostálek [-] ) - J. Hamouz [-] , Z. Chot [-]

ŽK: 38. I. Světlík , 69. J. Král - 71. M. Kunorza .
Hráči zápasu: I. Světlík , Z. Marčík , F. Kolařík - J. Hamouz .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: TUREČEK Tomáš - SKLENAŘÍK Michal, VAJDÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Lukáš Pavliš
Tip experta: remíza

Zápas v Lužkovicích skončí nerozhodně

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku