4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chropyně si po debaklu na Veselé spravila chuť proti Tečovicím


Branky


35. T. Josl , 47. Z. Horák , 49. L. Pagáč , 72. Z. Horák
15

Fotbalisté Chropyně v minulém kole poměrně překvapivě vysoko prohráli na Veselé a napravit reputaci si chtěli proti tečovickému Bivoji. Nakonec se jim to podařilo dokonale. Domácí vedli po půli o jednu branku zásluhou exligisty Tomáše Josla. Chropyně navíc ve druhém dějství přidala další tři trefy a vrátila se na vítěznou vlnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

"Domácí dokonale odčinili prohru z Veselé. Po celý zápas měli územní převahu, lépe kombinovali  a byli nebezpečnější než Bivoj. Hosté bez Holmana (karanténa Covid), Závody (horečky) a Michala Dorazina a ze zápasu rezervy vyloučeného Kysučana kontrovali pouze z brejkových akcí. Dlouho ale díky soustředěnému výkonu v obraně a také výkonu kapitána Jokla v brance drželi vyrovnané skóre a ze tří brejků měli dobré šance uspět, ale Juhaňák, Dvořáček ani David Dorazín své příležitosti nevyužili. Domácí se ujali vedení ve 36´, když po malé domů, kterou Jokl chytl v domnění, že Juhaňák hraje v tísni, održený míč po karambolu ve skrumáži trefil nakonec Josl tak, že vymetl šibenici v brance hostů," hodnotí první půli činovníci Bivoje.

 

Domácí přidali další tři branky

"Ve druhé půlce pokračoval tlak domácích, kteří si zlepšili náladu po dvou hrubých chybách v obraně hostů a v rozmezí tří minut navýšili po zásazích Horáka a Pagáče skóre až na 3:0. Pak ještě střídal Ondík Chovance kvůli jeho nedoléčenému kotníku, a když další marod Balcárek musel opustit hřiště kvůli svalovému zranění, dohrával Bivoj v deseti a na korigování skóre nenašel recept. Domácí ještě Horákem navýšili na závěrečných 4:0 a proti deseti hostům v poklidu dohráli," viděli druhý poločas fotbaloví funkcionáři TJ Sokol Tečovice.

 



Ohlasy k zápasu


FK Chropyně
Aleš Polášek, činovník Chropyně: V zápase jsme předvedli diametrálně odlišný výkon oproti Veselé. Kluci předvedli zodpovědný výkon a supeře jenž přijel klasicky s obranou taktikou celé utkání přehrávali. Poločas jsme vyhráli krásnou ranou Josla do šibenice. Po pauze se trefily konečně i útočnici Pagáč s Horákem a jen díky výbornému Joklovi v brance hostí utkání neskončilo vyšším rozdílem. Domácím divákům se výkon musel líbit a nezbývá než doufat, že stejný výkon předvedeme i za týden doma s Luhačovicemi.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Hosté mají nepolevující problém s koncovkou (zatím nejméně vstřelených branek v celé tabulce a spoléhat se na to, že obrana to ubrání, nestačí. Je potřeba si asi vzít ponaučení od legendy rakouské a české kopané Pepi Bicana, který říkal, že když Plánička dostane gól, útok musí dát alespoň dva).



Sestavy


FK Chropyně
J. Loučka [-] - Z. Horák [-] , L. Pagáč [-] , J. Štěpánek [-] , R. Ditrich [-] , J. Kovařík [-] , D. Hrabal [-] , P. Železný [-] , T. Josl [-] , M. Vaňhara [-] (77. M. Sanislo [-] ) , T. Machů [-] (64. L. Stratil [-] )

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - A. Hrnčiřík [-] , D. Chovanec [-] (70. A. Ondík [-] ) , M. Juhaňák [-] , Z. Šnajdr [-] - V. Šnajdr [-] (57. L. Balcárek [-] ) , P. Daniel [-] , J. Vopatřil [-] , D. Vrága [-] - D. Dorazín [-] , D. Dvořáček [-]

ŽK: 38. Z. Horák - 76. D. Dvořáček , 87. Z. Šnajdr .
Hráči zápasu: L. Pagáč , T. Josl , Z. Horák - Z. Jokl , D. Dorazín .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Lukáš Pavliš
Tip experta: výhra domácích

Chropyně se doma oklepe po debaklu ve Veselé

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku