0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 13:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá dokázala v Luhačovicích vydolovat tři body


Branky


14

Fotbalisté Veselé zajížděli k dalšímu utkání do Luhačovic, kde je čekala domácí rezerva. Ta se posilnila o několik hráčů A týmu a tak to hosté neměli vůbec jednoduché. Ve druhé půli ale dokázali favorizovaní hosté vstřelit dvě branky. Výhrou se Veselá posunula do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství se diváci branky nedočkali

Zápas začal jako přes kopírák s minulým zápasem s Chropyní. První minuta, první průnik zprava do pokutového území soupeře a faul a žlutá karta pro obránce. Tentokrát to ale bylo několik desítek centimetrů mimo vápno, takže ne pentle, ale přímý trestný kop z hranice pokutového území, ale dost ze strany. Branka z toho ale tentokrát nebyla. A nepadla celý první poločas. Útoky se přelévaly na obě strany, ale více ze hry měla Veselá, která také mohla jít do vedení, ale vždy tomu něco málo chybělo. Domácí hrozili jen ze standardek a zejména souboje vysokých domácího Pavlíčka a hostujícího Divokého byly lahůdkou. 

 

"Za bezbrankový poločas jsme byli hodně rádi, jelikož před zápasem se nám totálně rozpadla obrana, a kluci v tomto složení nastoupili úplně poprvé a teprve v průběhu poločasu se sehrávali. Úkol trenéra, zpřesnit po přestávce koncovku mu spoluhráči splnili hned po dvou minutách. Smůlu protrhl Petr Dlouhý, elitní střelec Veselé, který už už kandidoval na přezdívku Palič 2. Dnes dal v 47. minutě svou první branku sezóny a věříme že odšpuntoval svůj střelecký apetit a ve zbývajících sedmi zápasech podzimu dá o sobě náležitě vědět. Vloni přesně o tomto víkendu např. vyprovodil hattrickem z Veselé Malenovice," hodnotí první půli činovníci Veselé.

 

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

"Branka Veselou povzbudila a ta si začala vytvářet řadu příležitostí kolem pokutového území luhačovické rezervy. Finální řešení ale bylo žalostné. Buď ofenzivní hráči Veselé hledali ještě lépe postaveného spoluhráče, ale přihrávka k němu už neprošla a nebo  střelu zblokovali domácí obránci, případně útočníci místo přihrávky pod sebe na volného spoluhráče volili  střelu na bližší tyč, kde jinak nejistý  domácí gólman neměl potíže. Jednou se hlavičce Antonína Burši do cesty postavila i pravá tyč domácí branky. Ofenzivní minuty ale nakonec přeci jen Veselé přinesly radost v podobě druhého gólu. Hrála se 69. minuta a premiérový soutěžní gól si mohl vstřelit i Tomáš Janíček, ale přihrál ještě lépe postavenému Ant. Buršovi a ten z blízka trefil dvougólové vedení hostů. Veselá ale soupeře nedorazila třetím gólem a iniciativu tak postupně přepouštěla domácím, kteří zejména v poslední desetiminutovce hostům pořádně zatopili v jejich šestnáctce. Petr Červenka ale fantastickými zákroky si zaslouženě vychytal první nulu sezóny," viděli druhé dějství činovníci TJ Sokol Veselá. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice B
facebook Luhačovic: Béčko podlehlo týmu Veselé 0:2 a zůstalo bez bodového zisku.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Tři vynucené změny v základu o proti vítězné jízdě s Chropyní. Proto byly na naší straně i obavy, jak oslabená sestava zápas zvládne. Byl to ale kolektivní výkon z naší strany a tři body jsme si dnes rozhodně v Luhačovicích zasloužili. Všichni makali, nikdo nezklamal. Mně osobně se nejvíce líbili už vzpomínaný gólman Petr Červenka a v poli stoper Tomáš Divoký, který po ročním fotbalovém půstu „už se do toho dostává“. A pak to byl benjamínek týmu, Ondřej Ševčík, který ve středu pole odvedl výbornou černou práci zejména směrem dozadu. A za týden na Veselé lahůdka. První s druhým - přijede MLADCOVÁ !!!



Sestavy


FK Luhačovice B
M. Piják [-] - T. Hruboš [-] , J. Jelínek [-] , V. Pavlíček [-] , P. Zapletal [-] , V. Bykhovskyi [-] (81. M. Šidlík [-] ) , D. Mejzlík [-] (81. J. Šůstek [-] ) , A. Popelka [-] (46. M. Kroesbergen [-] ) , M. Hyžík [-] (87. P. Majzlík [-] ) , J. Plášek [-] , L. Ďurďa [-] (65. M. Horáček [-] )

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - O. Ševčík [-] , J. Žaludek [-] , P. Dlouhý [-] , T. Janíček [-] , P. Postava [-] , A. Burša [-] , J. Paták [-] (65. M. Střílka [-] ) , M. Záhořák [-] (88. M. Čoček [-] ) , T. Divoký [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 1. V. Pavlíček .
Hráči zápasu: V. Pavlíček , M. Hyžík - P. Červenka , T. Divoký .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VEČEŘA David - MINAŘÍK Tomáš, POLÁŠEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Lukáš Pavliš
Tip experta: výhra hostů

Veselá potvrdí v Luhačovicích roli favorita

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Jakub Chudárek 11
4 Tomáš Janíček 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku