1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Dvořáček rozhodl duel s Jaroslavicemi


Branky


16

Tečovický Bivoj hostil fotbalisty z Jaroslavic. Podobu utkání dala již třetí minuta, kdy se prosadil domácí Dvořáček. Do konce utkání se už stav na ukazateli skore nezměnil a domácí berou cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel brzy do vedení

"Domácí se ujali vedení už ve 3. minutě po nedorozumění hostí, když stopeři pouštěli míč v domnění, že jej sebere jejich brankář. Puštěný balon však skončil u nohou Dvořáčka, který jej po zemi uklidil za záda překvapeného Žbela a domácí vedli 1:0. Pak však měli více ze hry hosté, v 6´ centroval Zikmund, ale Hrazdíra z voleje trefil špatně míč, v 10´ posla trestný kop Kurtin z oblouku PÚ nad branku, v 11´střílel Horňák z 18ti m, ale rána byla slabá. Dobrou šanci měl Kurtin po rohu hostí, ale beci domácích jeho střelu zablokovali. Domácí měli příležitost D.Dorazina, ale před PÚ hostů se neprosadil, Chovancova střela z dálky skončila nad a po centru Dvořáčka hlavička Davida Dorazina z rohu brankoviště také nenašla cestu do sítě. Hosté měli příležitost ve 36´ po rohu Hrazdíry, ale míč z hlavy Zikmunda trefil pouze přední tyč Joklovy branky a když jaroslavický Chovanec prošel po lajně až ke spojnici malého pokutového území s brankovou čárou, tak jeho zpětnou nahrávku chytil v pádu brankář domácích.  Na druhé straně Dvořáček z otočky před koncem poločasu trefil těsně mimo a do šaten se šlo za stavu 1:0," hodnotí první dějství činovníci Bivoje.

 

Domácí výhru uhájili až do konce

"Ve druhé půli po přetaženém centru Vopatřila vracel hlavou Dvořáček, ale Daniel ani Dav id Dorazin nedokázali v dobré pozici překonat Žbela. Hostující Šimon Polách po kolmici Kurtina nebezpečně pálil z 20ti m, ale Jokl jeho střelu vyrazil. Domácí měli příležitost v 50´, když Vopatřilovi narazil hlavou Daniel, jeho střela ale z hranice šestnáctky skončila mimo, pak kopal Dvořáček roh, míč odražený obranou hostí poslal Závoda s tečí do náruče Žbela. Hosté povzbuzovaní bubeníky ze skupiny fanoušků zahrozili střelou Ondřeje Polácha a po trestném kopu skončil míč z hlavy po centru Šimona Polácha v zámezí.  Pak potáhl v 68´ po levé straně míč Vopatřil, jeho ránu Žbel vyrazil a na odražený míč Vrága nedostal. Pak v 71´ hostující Chovanec prošel po levé straně a křížnou střelou trefil vzdálenější tyč domácí branky těsně po břevnem a příležitost Fajgary po rohu a skrumáži u přední tyčky branky Bivoje vyřešil domácí brankář. Po Joklově výkopu dokázal Dvořáček rychle zpracovat a poslal do brejku Vopatřila – ten ale trefil pouze do gólmana hostí, pak uvolnil Závoda Ondíka, ten ale střílel nad. Z protiútoku střílel Zikmund z úhlu na přední tyč, ale Jokl si poradil. Střídající legenda Bivoje Ondík, měla ještě dvě příležitosti, ale obě střely z 20ti a z 22ti metrů skončily nad brankou. Na domácí straně dokázal domácí brankář vyřešit závar v jeho brankovišti. Když Žbel v 88´vychytal Davida Dorazína po jeho střele z rohu malého pokutového území a Dvořáčka „Oči v oči“ po jeho střele z 8mi metrů a po akci Macalíka na druhé straně chytl Jokl v 90+2´ střelu Šimona Polácha, dokázali domácí hubený náskok udržet a připsali si 3 body do mistrovské tabulky," hodnotí druhý poločas domácí funkcionáři.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Potěšilo, že oba týmy se snažily o kombinační hru a hráči vydrželi bojovat až do konce zápasu. Doposud ale provází hru naivní technické chyby a nepřesnosti v rozehrávce, ze kterých soupeř může těžit. Utkání se hrálo v duchu fair-play, rozhodčí rozdal trochu více žlutých karet, než asi bylo zapotřebí. Některé zákroky by stačilo řešit domluvou.

SK Jaroslavice
Šimon Polách, hráč: Hned ve druhé minutě jsme udělali obrovskou chybu a Tečovice to potrestal golem. Tlačili jsme na soupeře a snažili se vyrovnat, ale byli jsme nepřesní v zakončení. V druhém poločase jsme byli jasně lepší, ale jak to často bývá, soustředili jsme se na vyrovnání a otvírali jsme vrátka v naší obraně. Možná by osud utkání pozměnila druhá žlutá karta, kterou měl 100% dostat domácí kapitán, ale jakmile sudí usoudil, že by to mohl být jeho konec v utkání, tak vytáhl ruku z kapsy a trest neudělil. Posledních 15 minut bylo nahoru a dolů, ale s výsledkem jsme nedokázal nic udělat.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - L. Balcárek [-] , A. Hrnčiřík [-] , D. Chovanec [-] - D. Vrága [-] , R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-] (77. A. Ondík [-] ) , P. Daniel [-] (61. V. Šnajdr [-] ) - D. Dvořáček [-] , D. Dorazín [-]

SK Jaroslavice
P. Žbel [-] - O. Polách [-] , M. Podéšť [-] , D. Horňák [-] (61. L. Macalík [-] ) , T. Valenta [-] - Š. Polách [-] , V. Chovanec [-] , J. Kurtin [-] , A. Hrazdíra [-] - M. Zikmund [-] (82. P. Paníček [-] ) - J. Fajgara [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: NUC Jiří - KLOUDA Jiří, MIKOŠKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Matějka
Tip experta: remíza

V Tečovicích se urodí remízový výsledek

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku