2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj vyválčil na půdě Veselé dva body


Branky


54. A. Burša , 55. J. Žaludek - 42. J. Vopatřil (p.) , 52. D. Dorazín
14

Veselá hostila na své půdě fotbalisty z Tečovic. V prvním dějství byla k vidění jediná branka a tu vsítil z penalty hostující Vopatřil. Hosté šli ve druhé půli do dvoubrankového vedení, domácí tým ale dokázal během pár minut utkání srovnat. Bonusový bod navíc z penaltové loterie si vezou nakonec domů hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

"Posílený tým domácích zahájil náporem, ale hosté nedali svou kůži lacino. Poctivě bojovali jako tým podpořený i přes drobné technické chyby zodpovědnou hrou v obraně a snažili se přecházet do brejkových akcí. I tak si ale pohybliví a přesněji kombinující domácí dokázali vytvořit územní převahu i šance, ze kterých buď netrefili branku Bivoje nebo proti byl v tomto zápase výborně chytající Jokl. A tak vedení se nakonec dočkali hosté, když centrovaný míč z pravé strany zahrál domácí stoper rukou a Vopatřil z penalty otevřel brankový účet gólem do šatny.

 

 

 

Po obrátce se navíc rychlý David Dorazín dokázal uvolnit na „pětníku“ v prostoru oblouku pokutového území a prostřelil Červenku podruhé. Minutu nato střídal kvůli bolavému kotníku Chovanec a než se nově poskládaná obrana hostí dokázala probudit, domácí během 2 minut srovnali skóre brankami Buršy a Žaludka po rychlých kombinacích (stejných jako přes kopírák) ve vápně hostí. Veselá se tlačila před branku hostí ve snaze otočit skóre ve svůj prospěch, ale Bivoj nechtěl pustit šanci alespoň na remízu, výrazně „úřadoval“ Jokl, který v jasné šanci domácích vytlačil míč na tyč, pak vychytal i samostatně postupujícího Janíčka a vyboxoval  i  velmi nepříjemný trestný kop domácích z hranice 20ti metrů. Na druhé straně po centru Vopatřila hlavičkoval Ondík v pádu nad a po přerušení hry, kdy se účastníci zápasu snažili dostat ze hry psa, který vběhl do hřiště, se brankový stav neměnil," hodnotí duel činovníci Bivoje.

Domácí dokázali srovnat

"První poločas se hrál téměř na jednu branku. Domácí na branku Zdeňka Jokla vystřeli celkem  14x, ovšem ani jedenkrát  gólman hostů zasahovat nemusel. Vše šlo  mimo a nebo to zblokovali obránci. Nedáš dostaneš. V 42. minutě se hosté dostali před pokutové  území Veselé, míč po několika odrazech pak  v pokutovém území trefil veselskou ruku a nařízenou penaltu Vopatřil bezpečně proměnil. To byla těžká předpoločasová sprcha pro domácí. Nezůstalo jen u ní. Nástup do poločasu patřil domácím, ale už v 52. minutě  svítil na ukazateli skóre stav  0:2 po střele Dorazina.  Asi až tento okamžik byl budíčkem pro domácí střelce a z nově sestaveného útoku Burša  -  Žaludek se během jedné minuty trefili oba dva a v 55. minutě domácí srovnali na  2:2. Veselá pak hosty svírala a tlačila do jejich pokutového území, ale další gól stále nepřicházel. Tutovku měl na noze či na hlavě snad každý z ofenzivních hráčů Veselé, ale  Zdeněk Jokl v bráně hostů v této fázi utkání přímo čaroval. Zlom asi přinesla 73. minuta, kdy mohli jít domácí do vedení z penalty, ale to by ji rozhodčí musel písknout. Ten ovšem souboj v pokutovém území viděl jinak než domácí  diváci a Tomáš Janíček za pád  vyfasoval ŽK.  Veselou tato „křivda“ přibrzdila a nepřetavila v gól ani další své slibné akce a čas se blížil k penaltovému rozstřelu. Drama ale ještě nekončilo. V posledních dvou minutách  hrací doby dostali ještě oba soupeři  po jedné šanci  získat   zápas za tři body a to v podobě trestného kopu v blízkosti pokutového území. Žádná strana této výhody ale nevyužila a šlo se do rozstřelu," hodnotí duel funkcionáři TJ Sokol Veselá.

 

 

 

 

 

 

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 5:4. V penaltové loterii se štěstí přiklonilo na stranu hostí, když Holman po neúspěchu domácího střelce rozhodl v sedmé sérii.Penaltový rozstřel rozhodla až sedmá série. Po páté sérii byl stav 3:3, na každé straně byl jeden krát úspěšný gólman a 1x nepřesný střelec, co minul zařízení. Přitom mečbol měla na kopačkách Veselá. Jenže její pátý střelec úspěšný nebyl a šlo se do šesté série. V té byli oba zúčastnění střelci úspěšní a rozhodla až série sedmá, v které domácí exekutor branku překopl. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Hodnocení sobotní předehrávky na Veselé bude velmi jednoduché a krátké. Tečovice měly za celý zápas tři gólové šance a 2x byly úspěšné. Veselá měla příležitostí ke vstřelení branky snad na 3 zápasy a dala také jen 2 branky. Zde by mohl komentář skončit, nic výstižnějšího už napsat nelze. Co k tomu říct. Za sedm let v I.B třídě jsme nehráli zápas, ve kterém bychom si vypracovali tolik brankových příležitostí. Naše hra se mi líbila, ale hold chybělo tomu to gólové koření.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Pro hosty mají tyto body z hřiště soupeře značně povzbuzující účinek a doufáme, že přispějí i ke stmelení kolektivu do dalších kol soutěže.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - J. Žaludek [-] (69. O. Tkadlec [-] ) , P. Dlouhý [-] (77. M. Záhořák [-] ) , T. Janíček [-] , P. Postava [-] , A. Burša [-] , J. Paták [-] (87. O. Ševčík [-] ) , M. Čoček [-] , D. Sokol [-] , T. Divoký [-] , T. Dujka [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - L. Balcárek [-] , A. Hrnčiřík [-] , D. Chovanec [-] (53. P. Daniel [-] ) - V. Šnajdr [-] (70. A. Ondík [-] ) , D. Holman [-] , D. Vrága [-] , R. Závoda [-] - D. Dorazín [-] , D. Dvořáček [-] , J. Vopatřil [-]

ŽK: 35. D. Sokol , 73. T. Janíček , 75. P. Postava - 74. L. Balcárek .
Hráči zápasu: T. Dujka - Z. Jokl , D. Dorazín .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PERNIŠ Ľuboš - KÝR František, VESELÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Sedlák
Tip experta: výhra domácích

Veselá doma získá tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku