Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroslavice v nedělním odpoledni loupily v Lužkovicích


16

Utkání v Lužkovicích nemělo vyloženého favorita. Domácí celek se ujal vedení nestárnoucím Ivošem Světlíkem. Hosté ale dokázali rychle srovnat. Druhá půle už patřila Jaroslavicím, které byly střelecky efektivnější a odvážejí si všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

V místním derby se hrálo pohledné utkání zásluhou obou celků. Boj o každý míč  probíhal hlavně ve středu hřiště, kde svá mužstva dirigovali domácí Ivo Světlík a Šimon Polách v dresu hostů. Domácí šli do vedení v 17 minutě, když centr z rohu usměrnil netradičně hlavou do sítě Ivo Světlík – 1:0. Hosté odpověděli ve 23 minutě podobným gólem. Brankář Jenček nedosáhl na vysoký centr a nejlepší hráč hostů Šimon Polách trestal – 1:1. Domácí obdržený gól poněkud rozhodil a začali pomalu ztrácet půdu pod nohama. Trápili se hlavně formou nepřesných přihrávek a když už se dostali do šancí, tak další opora hostů brankář Žbel v bráně doslova čaroval.

 

Hosté předvedli ve druhé půli ofenzívní smršť

Ve druhém poločase začali mít postupně herně navrch hosté, kteří si mnoho šancí nevypracovali, ale do čeho kopli, to tam spadlo. V 59 minutě zvýšil Polách na – 1:2, v 70 minutě přidal Chovanec další gól – 1:3 a s domácími to vypadalo hodně špatně. Jiskřičku naděje vykřesal Dominik, který v 79 minutě snížil na – 2:3. V závěru utkání domácí se snahou o vyrovnání vrhli vše do útoku, ale obrana hostů v čele s brankářem Žbelem nápor přežili. Naopak v 90 minutě prošel rozhozenou obranou Hrazdíra a střelou po zemi k tyči upravil na konečných – 2:4. Hosté  ve druhém poločasu měli převahu na míči, ale hlavně v produktivitě střelby dali domácím pořádnou lekci.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Petr Polášek, trenér: Hosté mají kvalitu i tak jsme chtěli bodovat. Měli jsme šance, abychom ten zápas bodově zvládli. Hosté nás předčili v efektivitě. Mě, ale mrzí 2 obdržené branky po standartkách, prohrávali jsme osobní souboje a neměli odražené míče. Tahle se nemůžeme doma prezentovat. Musíme to odčinit venku.

SK Jaroslavice
Šimon Polách, hráč: Hned úvod utkání naznačoval, že se utkání bude hrát ve velkém tempu. Měli jsme možnost zahrávání několika rohových kopu, ale domácí branku jsme neohrozili. Naopak domácí hned prvním rohem našli na zadní tyči Světlíka, který byl úplně volný a hlavou rozvlnil síť. Zanedlouho na druhé přišel center z levé strany, který brankář podběhl a bylo vyrovnáno.Ve druhém poločase bylo vidět, že domácí mají chuť výsledek otočit ve svůj prospěch. Už prvním poločase byl velice nebezpečný mladý Filip Kolařík, který proháněl Jaroslavickou obranu a druhý poločas v tom pokračoval. V 54.min jsme po faulu rozehráli standartku, naběhl jsem si na paneltu a hlavou upravil na 2:0. Lužkovice nic nezabalili a stále na nás tlačili. 79. minutě přišel nebezpečný centr z boku a odražený balón od brankáře uklidnil do brány Štěpán Dominik. Byli jsme hodně zalezlí a báli se o výsledek. V posledních minutách domácí soustředili všechny síly do útoku, ale zapomněli na Hrazdíru, který upravil konečné skóre na 4:2.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - J. Král [-] (40. A. Rudl [-] ) , V. Tichý [-] , Z. Marčík [-] , Š. Dominik [-] , F. Kolařík [-] , I. Světlík [-] , T. Krejčí [-] , M. Čala [-] , M. Paták [-] (70. J. Novotný [-] ) , T. Mičola [-]

SK Jaroslavice
P. Žbel [-] - T. Valenta [-] , O. Polách [-] , M. Zikmund [-] , D. Horňák [-] - M. Žárský [-] (73. P. Paníček [-] ) , Š. Polách [-] , V. Chovanec [-] , A. Hrazdíra [-] (90. Z. Brhel [-] ) - T. Batík [-] , J. Kurtin [-] (61. J. Fajgara [-] ) -

ŽK: 48. V. Tichý , 65. M. Čala , 75. F. Kolařík , 80. T. Mičola - 21. V. Chovanec , 55. T. Batík , 59. J. Kurtin .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠTULÍŘ Michal - JÍLKOVÁ Karolína, BUCHTOVÁ Natálie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Sedlák
Tip experta: remíza

Derby skončí nerozhodným výsledkem

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku