R. Ditrich 25.
L. Pagáč 64.
T. Josl 68. (p.)
T. Josl 75. (p.)
4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2020 18:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávané utkání FK Chropyně - SK Louky vyznělo lépe pro domácí celek


Branky


25. R. Ditrich , 64. L. Pagáč , 68. T. Josl (p.) , 75. T. Josl (p.) - 39. D. Dlouhý
16

Zápas v Chropyni se hrál za umělého osvětlení a dohrávka přinesla zajímavý fotbal. Ústřední postavou zápasu byl Tomáš Josl, který měl prsty ve všech čtyřech brankách domácího celku. V první půli padlo po jedné brance na každé straně. Druhá půle už byla plně v režii domácího celku, který se výhrou vyšvihl do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

"Hodnocení dnešního zápasu je jednoduché, porazil nás Josl, který měl prsty ve všech 4 gólech a jeho famózní kopací technika, kdy doslova smrděl gólem každý jeho centr, roh či přímák. Od začátku diktovali domácí tempo hry a moc nám míč nepůjčovali. Chropyně kopala velké množství přímých volných kopů po našich faulech, kdy míče létaly kolem naší brány a obránci to měli velmi těžké. Dopředu jsme si vypracovali pár nadějných šancí také, ale až po úvodní čtvrthodince, kdy jsme se z tlaku vymanili. Po hloupém faulu metr za velkým vápnem kopal Josl přímák, napálil ho bombou doprostřed a vyražený míč uklidil Ditrich, který dobíhal jako jediný, ve 25. minutě. Louky dokázaly vyrovnat ve 39. minutě, kdy se ve vápně nejlépe zorientoval Dlouhý," viděl první dějství činovník Louk Michal Novák.    

Domácí dokázali strhnout vítězství na svoji stranu

"Zatímco první půle byla z naší strany docela dobrá, ta druhá nás nezastihla v dobrém rozpoložení. Domácí byli lepší, opět hrozili hlavně ze standardních situací a jednu takovou v 64. minutě využili. Od střídaček kopal Josl velmi prudký centr, který ještě líznul Pagáč a bylo to 2:1. Nutno poznamenat, že těsně před tím jsme měli gólovku, kdy Janča za zády obránců zpracoval špatně míč a ten mu utekl za brankovou čáru, jinak by šel sám. Na kdyby se však ve fotbale nehraje, gól na 2:1 nás rozhodil a hned o 4 minuty později kopali domácí penaltu po jasném faulu jinak výborně hrajícího Roberta Kadlíka, Josl 3:1. Po této penaltě jsme se dostali do dvou nadějných příležitostí i my, ale neproměnili jsme, v 75. minutě fauloval ve vápně i Kuchárek a další penaltu do stejného místa proměnil opět Josl - 4:1. Co slouží ke cti louckým hráčům je to, že do konce zápasu jsme jej nevypustili a utkání dohráli ve vysokém tempu," hodnotí druhý poločas Michal Novák.    


Ohlasy k zápasu


FK Chropyně
Aleš Polášek, činovník Chropyně: V dohrávce hrané pod reflektory se hosté z Louk představily jako velmi zdatný soupeř a to hlavně do poločasu. Nám přechod na umělku moc neseděl, nemohli jsme se dostat do tempa, rychlý hosté pozorně bránily, hrozily z brejků a tak poločas skončil zaslouženou remízou. Po pauze nám pomohl druhý gól, po kterém jsme již hru opanovaly a přidali další dvě branky. Kluky je nutné pochválit především za bojovnost, zodpovědný výkon a skvěle zvládnuté standardky. Výhra je zcela zasloužená, přesto však respekt a uznání zaslouží i hostující družstvo. Utkání s přehledem řídil rozhodčí Katrňák.

SK Louky
Michal Novák, vedoucí: Večerní zápas se musel divákům líbit, Chropyně byla stoprocentně nejlepším týmem, proti kterému jsme zatím hráli a přesně takové zápasy potřebuje naše mladé mužstvo jako sůl. Děkujeme za zkušenosti, jedeme dál.



Sestavy


FK Chropyně
J. Loučka [-] - Z. Horák [-] (80. R. Jurčík [-] ) , L. Pagáč [-] (87. M. Menšík [-] ) , R. Mareš [-] (61. L. Stratil [-] ) , P. Železný [-] , J. Kovařík [-] , R. Ditrich [-] , T. Machů [-] , D. Hrabal [-] (84. M. Sanislo [-] ) , M. Vaňhara [-] (33. L. Častulík [-] ) , T. Josl [-]

SK Louky
O. Pavelka [-] - O. Sadil [-] (62. J. Kadlík [-] ) , T. Nezval [-] (73. Š. Hercik [-] ) , M. Pavelka [-] , P. Janča [-] , M. Janota [-] , D. Dlouhý [-] (71. S. Kuna [-] ) , M. Sadil [-] (77. M. Bača [-] ) , P. Kuchárek [-] , R. Mikač [-] , R. Kadlík [-]

ŽK: 16. Z. Horák , 38. J. Kovařík - 68. R. Kadlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Katrňák Milan - DOSTÁLEK Josef, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Sedlák
Tip experta: výhra domácích

Chropyně je v laufu a porazí i Louky

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku