Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 16:30

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit soutěže z Veselé tvrdě narazil v Loukách


Branky


21

Největším problémem  Veselé byl dnes vedle malého nasazení extrémně hrbolatý terén a bojovnost domácích, kteří neustálým napadáním rozehrávky hostí získávali většinu odražených a nepřesných míčů soupeře a tak hostům znemožňovali kombinaci a nepouštěli Veselou do přečíslení.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

"Vstup do utkání se Veselé podařil. Už v 10. minutě na soupeřově brankové čáře  Tomáš Dujka oklamal svého strážce a postupoval po lajně dále do pokutového území domácích.  Šikovně přihrál pod sebe do prostoru penalty. Míč pak po několika odrazech se z kopačky Tomáše Divokého dostal do branky a Veselá vedla.  Ale ne dlouho. Domácí po rozehrávce získali roh a Veselá si špatně pokryla domácího snajpra Janču a ten se ve výskoku hlavou nemýlil. Za další dvě minuty mohlo být pro hosty ještě hůře. Pravá strana Veselé zaspala a sólo domácích hasil Jiří Kiza, nováček ve veselské bráně, vyběhnutím na hranici vápna a skokem pod nohy  útočníkovi. Rozhodčí Dospěl tento zákrok správně ocenil žlutou kartou a penaltou. Jiří Kiza ale střelci vystihl stranu a penaltovou přízemní střelu u své pravé tyče jistě chytil. Nebyla to ale v první půli poslední pohroma pro veselkou bránu. Pro změnu chybovala v 21.minutě veselská levá strana. Příliš volného prostoru darovali Davidovi Dlouhému, který toho využil a po převzetí dlouhého pasu za obranu si šikovně zprava navedl míč více do středu a levačkou cca z 18 metrů to trefil ideálně, metr nad zemí a k pravé tyči Kizovy branky. Ten byl proti této střele bezmocný", hodnotí první půli činovníci Veselé.

 

Domácí si cennou výhru pohlídali

"Obraz hry v druhém poločase se příliš nezměnil a žádné z mužstev se nedostávalo do vyložených gólových situací. Veselá se sice tlačila dopředu a toužila po vyrovnání, gólovky z toho ale nebyly. Přišla ale chyba vzadu a brejk Pavelky po levém křídle a už to bylo v 60.minutě  3:1. Hosté to ale nevzdali a v 73. minutě zase po nepřehledné  situaci v malém pokutovém území a po opakovaných střelách se ujala ta Davida Sokola a hosté byli zpět ve hře o body.  Sérii rohových kopů ve prospěch  Veselé odstartovala v 85.minutě útočná standardka hostů. Rohů bylo snad pět v návaznosti na sebe. Domácí se zoufale bránili a vyrovnání bylo velmi blízko. Po posledním rohu ale následoval vydařený odkop za půlící čáru a brejk Martina Janoty středem hřiště. Stopeři Veselé jeho pohyb nezachytili a byla z toho poslední a rozhodující branka domácích", viděli druhé dějství funkcionáři TJ Sokol Veselá.

 



Ohlasy k zápasu


SK Louky
Michal Novák, činovník: Proti posílené Veselé jsme chtěli potvrdit domácí vítězství nad Tečovicemi. Veselá sice prozatím bodově nezaváhala, ale my jsme zase mohli využít zkušené "dovolenkáře" Janču s Buršou. V 10 min. jsme sice udělali hloupou chybu při bránění a soupeř šel do vedení, ale právě Petr Janča nás hned za 2 minuty vrátil do zápasu krásnou střelou. Od té chvíle se zápas odehrával přesně jak jsme měli v plánu. Veselá díky ostříleným hráčům byla častěji na míči, ale my jsme trpělivě čekali na své šance a jednu z nich využil David Dlouhý. Pak jsme bohužel zahodili penaltu, ale i přes tlak hostů jsme udrželi poločasové vedení. V druhém poločase pokračoval zápas, který se hrál ve velmi slušném tempu, kdy Veselá dobývala a my zahazovali šance. Naštěstí ne všechny. V 60. minutě se trefil Martin Pavelka, když využil krásnou přihrávku od zkušeného Janči. Hosté zápas v 73. min. ještě zdramatizovali, kdy byli důraznější v našem malém vápně, ale konečnou tečku za zápasem udělal proměněným nájezdem v 88. min. Martin Janota. Mám-li hodnotit svůj tým, tak kluci předvedli opět vynikající týmový výkon. Navíc od minulého zápasu s Tečovicemi byla vyšší i fotbalová kvalita, kterou samozřejmě povzvedli navrátivší borci, ale i mladí kluci vedle nich povyrostli a předvedli velmi zajímavé výkony.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: V dnešním utkání jsme tahali bohužel za kratší konec. Byly sice v zápase pasáže, kdy jsme sahali po bodech, ale celkově byli domácí lepší a zasloužili si vyhrát za tři body. K vítězství jim gratuluji a my máme týden na to se z porážky otřepat a najít cestu zase k výkonům, které od týmu očekáváme.



Sestavy


SK Louky
O. Pavelka [-] - O. Sadil [-] (90. J. Borovec [-] ) , T. Burša [-] (73. Š. Hercik [-] ) , T. Nezval [-] (79. V. Svozil [-] ) , M. Pavelka [-] , P. Janča [-] , M. Janota [-] , D. Dlouhý [-] , P. Kuchárek [-] , R. Mikač [-] , R. Kadlík [-] (89. T. Caudr [-] )

TJ Sokol Veselá
J. Kiza [-] - J. Červenka [-] (67. O. Ševčík [-] ) , M. Záhořák [-] (46. O. Tkadlec [-] ) , M. Šumšal [-] , P. Dlouhý [-] , T. Janíček [-] , P. Postava [-] , M. Čoček [-] , D. Sokol [-] , T. Divoký [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 65. D. Dlouhý - 14. J. Kiza , 63. J. Červenka , 81. P. Postava , 85. M. Čoček .
Hráči zápasu: O. Pavelka , D. Dlouhý - J. Kiza .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - VESELÝ Michal, BUCHTOVÁ Natálie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 8. 2020 19:44
To bude kontumace utkání, ne? Když Svozil V. měl stopku kvůli červené kartě a nastoupil https://www.ofszlin.cz/uredni-zprava-ofs-zlin-c-6-2020-21-ze-dne-27-8-2020/
1. 9. 2020 19:48
Nebude, hráči byl zbytek trestu prominut disciplinární komisí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Koutný
Tip experta: výhra hostů

Veselá si přijede do Louk pro tři body

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku