3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 14:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice v domácím prostředí přejely tečovický Bivoj


Branky


19

Do Lužkovic zavítali fotbalisté z Tečovic. Domácí tým dal branku do šatny. Ve druhé půli přidali lužkovičtí fotbalisté další dvě trefy a připsali si jasnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali branku do šatny

V netradičně hraném sobotním termínu sledovala utkání asi stovka diváků, kteří viděli zajímavý souboj dvou odvěkých soupeřů. Domácí mají s Tečovicemi dlouhodobě pasivní bilanci a tak bylo povinností  doma naplno bodovat. Utkání začalo ve svižném tempu zásluhou obou celků a taky šance se střídaly na obou stranách. Brankáři Jenček i Jokl svými zákroky nedovolili soupeřům skórovat. V 11 minutě Jenčeka na třikrát nepřekonal útočník Vopatřil, na druhé straně ve 24 minutě se blýskl zákrokem Jokl a tutovku Dominika zlikvidoval. Domácí se v závěrečném náporu přece jen branky dočkali. Ve skrumáži před bránou se ve 44 minutě nejlépe orientoval Mičola a propasíroval míč za Joklova záda – 1:0.

 

 

Domácí přidali další dvě branky

Ve druhém poločase pokračoval boj o každý metr hřiště, ale domácí začali mít postupně herně navrch a hlavně mladí hráči Kolařík a Marčík svou rychlostí dělali průvan v obraně Tečovic. Druhá branka domácích byla trochu kuriozní. Za kritiku rozhodčího v 66 minutě brankář Jokl dostal žlutou kartu a kopal se volný nepřímý kop z úrovně penalty. Po rozehrání propálil Kolařík zeď a bombou pod břevno zvýšil na – 2:0. Nejpěknější gól padl do sítě Tečovic o pět minut později, když střídající dorostenec Rudl pronikl zleva obranou, několika kličkami se zbavil obránců a z úhlu potřetí překonal brankáře Jokla – 3:0. Do konce utkání již žádná branka nepadla a tak tři důležité body zůstaly doma.

 

Petr Polášek, trenér Lužkovic: Velmi těžký zápas s kvalitním soupeřem jsme zvládli. Zápas jsme mohli rozhodnout už dříve. Na branky jsme se hodně nadřeli. Příští zápas hrajeme zase doma v neděli s Jaroslavicemi.


Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, činovník: Dařilo se nám střelecky a po zásluze bereme tři body.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Další weekendová sobota, která neproběhla po chuti Bivoje. Utkání jednak bylo přeloženo do Lužkovic kvůli konání okrskové soutěže hasičských sborů na ploše v těsném sousedství hřiště v Tečovicích a soupeři se dohodli na změně pořadatelství a za druhé nedopadlo podle představ hostí., kteří narazili na zdatného soupeře. V první půli zahájili domácí lépe, byli častěji před Joklovou brankou, ale všechny jejich příležitosti dokázala obrana hostí vyřešit, i když do dvou příležitostí se domácí dostali tak, že jim beci nebo brankář Bivoje nahráli přímo na kopačku. Hosté se osmělili ve střední části první půle, neproměnili ale dobré příležitosti, když neuspěl Vopatřil a Juhaňák trefil pouze do tyče Jenčekovy branky. Pak zase tahali za lepší konec provazu domácí, na které se štěstí usmálo minutu před koncem poločasu, když centrovaný míč nedokázali stopeři Bivoje odkopnout a ani gólman hostí vyboxovat. Mičola jej tak jednoduše pouze doklepl do sítě a do šaten se šlo za jednogólového vedení domácích. Hosté se ve druhé půli snažili skóre alespoň srovnat, domácí byli ale dobře zorganizovaní a tlak hostí končil před jejich pokutovým územím. Domácí dobře usměrňoval Světlík ve středu pole, na hrotě pak „zlobila“ rychlá a důrazná krev v podání Kolaříka, Rudla, Tichého a Dominika. Ve střední fázi druhé půle se několikrát více mluvilo než hrálo. Po verbální kritice ze strany brankáře hostí rozhodčí Kýr ocenil toto Joklovo chování (a to byl míč na polovině domácích) žlutou kartou a nařídil nepřímý volný kop uvnitř pokutového území, ze kterého Kolařík po naražení míče přes zeď trefil horní roh Joklovy branky a bylo to 2:0. Za pět minut se trefil po uvolnění „na pětníku“ Rudl a hosté zpytující svědomí odjíždějí bez bodu a pouze s jednou brankou na kontě vstřelených, což je nejméně ze všech v celé mistrovské tabulce soutěže po třetím kole.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - J. Král [-] (65. A. Rudl [-] ) , V. Tichý [-] , Z. Marčík [-] (79. P. Novák [-] ) , Š. Dominik [-] (83. J. Hamrlík [-] ) , F. Kolařík [-] (88. J. Novotný [-] ) , I. Světlík [-] (73. J. Gruber [-] ) , T. Krejčí [-] , M. Čala [-] , M. Paták [-] , T. Mičola [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - A. Hrnčiřík [-] , Z. Šnajdr [-] (71. D. Chovanec [-] ) , M. Juhaňák [-] (51. D. Dorazín [-] ) - D. Holman [-] (51. L. Balcárek [-] ) , R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] , P. Daniel [-] (63. D. Kysučan [-] ) , D. Vrága [-] - J. Vopatřil [-] , D. Dvořáček [-]

ŽK: 20. J. Král , 40. I. Světlík - 21. D. Holman , 58. R. Závoda , 68. Z. Jokl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÝR František - NAVRÁTILOVÁ Zuzana, UHLÍŘOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: Jiří Koutný
Tip experta: remíza

V Lužkovicích se soupeři rozejdou smírně

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku