3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 16:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá proti hulínské Admiře potvrdila svoji kvalitu


Branky


15

Šlágr kola byl k vidění v sobotním parném odpoledni na Veselé. Zavítali zde fotbalisté z Hulína. Domácí celek šel brzy do vedení, hosté ale srovnali. Do půle se ještě trefil zkušený Postava a poslal domácí celek znovu do vedení. Na definitivní pojistku si domácí příznivci museli počkat až do poslední minuty, kdy se prosadil Burša.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali v první půli vstřelit dvě branky, hosté jedinou

"Dnes byl před námi  zápas, ve kterém jsme si museli vyzkoušet jak nám to půjde bez  tvůrce hry, bez Tomáše Janíčka. Dřelo to, ale šlo to. Organizace hry, držení míče, rozehrávka, finální přihrávky. To vše museli předvést dnes jiní. I proto byl dnes více ve hře Pavel Postava a zle zatápěl obraně Hulína. První branku připravil, druhou sám dal. Snaha Veselé byla, ale koncovka byla žalostná. Soupeř v tom vedru přijel jen s torzem sestavy a v 11 lidech odehrál 86 minut hry. Přesto držel s domácími krok až do samotného závěru. Nutno podotknout, že mnohdy jen díky nepřesnosti a nedůraznosti domácích v koncovce. Ale vše mohlo být i jinak. V 72. minutě byl Imrich Csomor přesvědčený, že už dává do prázdné na 2:2, ale tak dlouho se točil v malém pokutovém území s míčem zády k bráně až z otočky nastřelil za ním stojícího a dobře reagujícího Tomáše Divokého. Hodinu visel ve vzduchu třetí gól Veselé. Milan Šumšal ho dokonce před odchodem do kabin i zavěsil, ale údajně z ofsajdu," hodnotí duel činovníci Veselé.

 

Domácí v závěru pečetili výhru

"Nástup do druhého poločasu – dvě tutovky Veselé. Nepomáhaly dnes ani standardky. Tomáš Dujka měl dnes špatně seřízená mířidla, branku netrefoval. A centry do vápna? Všechny posbíral dnes naprosto perfektní a bezchybný vysoký stoper Admiry, Martin Jurášek. Gól na 3:1 a konečné uklidnění přinesla až úplně poslední akce zápasu na jejímž konci byl domácí stoper Antonín Burša. Dovolil si v hulínském malém vápně kličku stoperovi i brankařovi a zavěsil. To už měl šikovný mladý rozhodčí Adam Dobiáš v puse píšťalku, že pískne konec utkání. Písknul ho hned po hulínské rozehrávce," viděli druhé dějství činovníci z Veselé.  

 

 

 

Z webu Admiry Hulín:

 

V sobotním horkém odpoledni jsme odjížděli do Veselé ve značně kombinované sestavě, přesto jsme byli favorizovaným domácím celý zápas vyrovnaným soupeřem. Již v 5 minutě se měnilo skóre, domácím vyšel útok z pravé strany a před bránou volný hráč neměl problém dorazit do prázdné brány. 1:0. V 19 minutě jsme kopali roh, míč se dostal k Prokopovi, ale jeho střelu k tyči stačili domácí zablokovat. Ve 21 minutě pronikl domácí Postava až do naší šestnástky, ale jeho střelu vyrazil Vajda nohou do bezpečí. Ve 23 minutě bylo vyrovnáno, Csomor si protisměrnou kličkou posadil obránce na zem a pod branařem srovnal skóre. 1:1. Domácí odpověděli o minutu později, dostali se z pravé strany do našeho vápna, ale gólovou střelu k levé tyči opět nohou zneškodnil výborný Vajda. Ve 30 minutě měli domácí trestný kop z hranice vápna, ale zkušený Dujka pálil vysoko nad. Ve 32 minutě se prosadili domácí, střelu zleva Vajda vyrazil před sebe a volný Postava vrátil míč do sítě. 2:1. Ve 36 minutě poslal uličkou Prokop do úniku Karamona, tomu ale střela nesedla a skončila vedle levé tyče. Zajímavý poločas končí vedením domácích 2:1.
Druhý poločas již tak zajímavý nebyl, šancí na obou stranách ubylo, hra se většinou odehrávala ve středu hřiště, domácí hrozili spíše střelami z dálky, my jsme se snažili o vyrovnání, k němuž jsme měli nejblíže v 65 minutě, kdy Dutkevič z levé strany prošel do domácího vápna, našel volného Karamona, který ale trefil jediného obránce, stojícího na brankové čáře. V 90 minutě domácí zvýšili skóre po naší chybě ve vápně na 3:1 a sudí následně zápas ukončil.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Sobotní horko nikomu z aktérů zápasu nezávidím. Všichni si určitě sáhli hodně hluboko do rezervoáru svých sil. Osobně jsem rád, že jsme Hulín porazili za tři body, jelikož se nám proti nim v poslední době příliš nedařilo a začínali být naší černou můrou. I přes vítězství má naše hra ale stále rezervy a věřím, že tato sestava má na ještě lepší výkony. Jinak dvakrát v naší sestavě M. Čoček není překlep. Kapitán je Miroslav, mladší je Milan

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Je třeba pochválit celý mančaft za poctivý výkon, kterým vzdoroval domácímu mužstvu. V neděli hostíme v okresním derby celek Chropyně.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - O. Ševčík [-] (79. M. Bodlák [-] ) , M. Záhořák [-] (54. M. Odstrčilík [-] ) , M. Šumšal [-] , P. Dlouhý [-] (89. M. Čoček [-] ) , T. Dujka [-] , A. Burša [-] , M. Čoček [-] , M. Střílka [-] , T. Divoký [-] , P. Postava [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - P. Nedbal [-] (86. V. Schaffer [-] ) , M. Zavadil [-] , M. Jurášek [-] - Z. Prokop [-] , E. Němec [-] , J. Vrána [-] , M. Karamon [-] , J. Miklík [-] - I. Csomor [-] , A. Dutkevič [-]

ŽK: 25. M. Střílka , 50. T. Dujka - 42. A. Dutkevič , 80. P. Nedbal .
Hráči zápasu: P. Postava , M. Čoček - E. Němec , I. Csomor .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: DOBIÁŠ Adam - ČÍŽ Roman, DOSPĚL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Adam Staněk
Tip experta: výhra domácích

Veselá doma potvrdí výhru ze Slavkova

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku