1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Vopatřil rozhodl o výhře nad holešovskou rezervou


Branky


15

Domácím stačila k výhře jediná trefa, hosté navíc dohrávali bez vyloučeného Leška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Bivoj šel do vedení

Domácí měli v premiéře soutěže zpočátku častěji míč na svých kopačkách, ale příliš dlouho kombinovali vzadu, přechod do útoku byl pomalý a soupeř pokaždé stačil zaujmout bezpečné obranné postavení, do kterého se útočilo tzv. „Do plných“. Chyběl moment překvapení, ale i tak měli příležitosti, když Vopatřil po Piňosově centru hlavičkoval těsně mimo branku, míč z pravé strany zahrávaný D. Dorazínem proletěl po celé délce branky hostí bez užitku do zámezí a Šnajdrova rána ze střední vzdálenosti skončila mimo tyče Oralovy branky. Domácí se ale dopouštěli v obranné fázi nezvykle mnoha technických chyb a rezerva Holešova se tak dostávala do příležitostí. Po Závodově špatném odkopu musel Jokl krýt u tyče slabou ránu hostí, pak chyboval Piňos, hosté potáhli míč po levé straně a centr dokázal gólman domácích ještě tečovat. Ztížil tím situaci Gerátovi, který u zadní tyče v pádu Joklem tečovaný míč poslal mimo. Pak opět po naivní chybě domácí obrany musel řešit strážce domácí branky úspěšně střelu z hranice pokutového území. Ve 23. minutě hosté kopali trestný kop z oblouku pokutového území, Šuba ale přestřelil zeď i domácí branku, nedlouho poté Blažka v dobré příležitosti zablokovali domácí stopeři. Domácí odpověděli únikem Vopatřila, ale jeho zakončení bylo slabé a z protiútoku po brejku Navrátila odvrátil šanci hostů v poslední chvíli Závoda. Hosté se pak po dalším průniku dožadovali po zásahu M.Dorazína v domácí šestnáctce pokutového kopu, ale hra pokračovala. Trestný kop z dobré pozice 20m od branky poslal Roubalík těsně nad šibenici Joklovy klece. O změnu skóre se postaral Vopatřil ve 42´, když k němu po průniku M.Dorazína srazila míč obrana hostí a on svou slabší levou nohou překonal z hranice šestnáctky Orala přízemní střelou k tyči. 

 

Domácí výhru uhájili

 Ve druhé půlce domácí M.Dorazín po Závodově rohu kopnutém na přední tyč přestřelil, pak uvolnil Vopatřil Šnajdra a ten „Oči v oči“ trefil pouze do brankáře hostí. Mohlo se potvrdit „Nedáš-dostaneš“, ale Gerát po centru zprava poslal míč z rohu malého pokutového území mimo domácí branku, těsně mimo hlavičkoval i Leško a znovu Gerát z hranice pokutového území střílel těsně nad. Po průniku z levé strany se hosté dožadovali dalšího pokutového kopu a za nevhodné a nesportovní komentáře byl v 65´vyloučen Leško. V oslabení však více běhali a přehrávali v poli domácí. Domácí měli příležitosti po brejkových akcích do otevřenější obrany. Střelu Davida Dorazína Oral vyrazil, ale dorážku poslal Ondík pouze do boční sítě, pak měl po samostatných únicích David Dorazín další dvě šance, ale z jedné poslal míč nad břevno a z té druhé v 83´ trefil do nohou brankáře. Dvě minuty před koncem centroval Gerát a Blažek hlavičkoval pouze do rukou Jokla. Brankový stav se do konce zápasu už neměnil a domácí tak v zápase, který klidně mohli vyhrát i hosté, po rozpačitém výkonu se štěstím zvítězili 1:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Domácí tým získal tři body i s notnou dávkou štěstí.




Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Plachý [-] (53. D. Vrága [-] ) , M. Juhaňák [-] , V. Šnajdr [-] (53. L. Balcárek [-] ) - D. Holman [-] , E. Piňos [-] (75. A. Ondík [-] ) , R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-] (75. L. Soják [-] ) - D. Dorazín [-] , D. Dvořáček [-]

SFK Elko Holešov B
M. Oral [-] - J. Navrátil [-] (75. ) , M. Gerát [-] , F. Kotas [-] (66. R. Uruba [-] ) , J. Blažek [-] , B. Šuba [-] , T. Münster [-] , J. Leško [-] , M. Janál [-] , M. Roubalík [-] , J. Kadlčík [-]

ŽK: 69. L. Balcárek , 90. D. Dorazín - 65. B. Šuba . ČK: 65. J. Leško .
Hráči zápasu: Z. Jokl , D. Holman - M. Gerát , B. Šuba .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NUC Jiří - ŠEVČÍK Igor, HAVRLANT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Lukáš Mudrák
Tip experta: výhra domácích

Tečovice v úvodním domácím duelu s rezervou Holešova nezaváhají

Tip: remíza

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku