Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2020 18:30

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov zvládl duel s Morkovicemi na jedničku


Branky


4

Pro hosty tak dostal výsledek až příliš krutou podobu, předvedly v Otrokovicích  výborný výkon a zejména v první půli byli lepším týmem. Body si však díky lepší produktivitě a spolehlivému Vitáskovi v brance připsal domácí Baťov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Z webu SK Baťov:

Morkovice začaly bez ostychu a kombinační hrou domácí tým přehrávaly, odměnou jim byla zajímavá šance už ve 4.minutě, kterou však spolehlivý Vitásek Berkymu lapil. V 10.minutě střílel ze střední vzdálenosti morkovický Knap, branku domácích však přestřelil. Podstatně přesnější pak byl ve 23.minutě baťovský Žáček, jehož levačka z přímého kopu zatočila míč tak přesně, že na ni mladý Šebestík nedosáhl a Baťov se tak ujal vedení. Vzápětí mohlo být srovnáno, když se tváří v tvář Vitáskovi podruhé objevil Berky, gólman domácích byl však opět úspěšnější. Morkovice se zaslouženého vyrovnání dočkaly v minutě 31., po přímém kopu míč záhadně proletěl celým vápnem, od zadní tyče se odrazil před bránu a pohotový Večerka jej pohodlně uklidil do sítě. O několik minut později mohlo být s domácími ještě hůře, morkovičtí se rychlou kombinací dostali až na malé vápno, bohužel pro ně však místo zakončení volili další nahrávku a vracející se stopeři tak hrozící nebezpečí odvrátili.

Domácí ve druhé půli předvedli brankovou smršť

Také druhou půli začali lépe hosté, Berkyho střela z přímého kopu se však jen otřela o tyč. Ve 48.minutě přišli konečně ke slovu také domácí, Jakubowiczův centr do vápna se po několika odrazech dostal k Michalu Vitáskovi, jeho střelu z dobré pozice však obrana zblokovala na roh. Po něm však už baťovští mohli slavit, když se prosadil mladší z Bršliců Adam. Hosté se opět snažili o vyrovnání, jejich tlak však dokázal Baťov zlepšeným pohybem eliminovat a tak přišel zřejmě zlomový okamžik utkání, když se v 73.miutě po dalším rohovém kopu prosadil i druhý z Bršliců Pavel. Morkovice po této brance jakoby trochu rezignovaly, jejich hra ztratila rychlost a šťávu, což domácí v závěru potrestali čtvrtou brankou, po přesném pasu se pěknou individuální akcí prosadil Krajča.
Pro hosty tak dostal výsledek až příliš krutou podobu, předvedly u nás výborný výkon a zejména v první půli byli lepším týmem, body si však díky lepší produktivitě a spolehlivému Vitáskovi v brance připsal Baťov.

"O vývoji utkání rozhodly standartní situace, bohužel pro nás nepřijemně. První poločas byl dobrý. Měli jsme územní převahu, vznikaly brankové příležitosti, které jsme neřešili dobře. Rozhodující byla finální fáze a i v ní byly nepřesnosti. Druhý poločas byla hned od začátku znát naše opatrnost v herním projevu, mnoho zpětných přihrávek, tlak od soupeře, zbytečný rohový kop a vlastní branka. Hra už od nás nebyla dobře organizována, přišla třetí branka z rohového kopu a o utkání bylo rozhodnuto. Takticko-technické a herní nedostatky nás stále sráží na kolena a nedovolí nám bodovat v zápasech," řekl k utkání trenér Morkovic Radek Barnet. 



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: Jsme spokojeni s výsledkem, protože jsme dokázali zvítězit v utkání se soupeřem, který měl velkou kvalitu a hrál po celé utkání velmi dobře. Naše hra v prvním poločase nebyla optimální, ale tentokrát jsme si pomohli dobře zahrávanými standartkami i efektivitou v koncovce a před nucenou pauzou jsme těžký zápas zvládli.

FC Morkovice
facebook Morkovic: Utkání se nám výsledkově nepovedlo a soupeř byl střelecky přesnější.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Bršlica [-] (88. J. Štefka [-] ) , A. Bršlica [-] (70. J. Kadlec [-] ) , V. Zapletal [-] , A. Jakubowicz [-] (90. R. Klíma [-] ) , M. Vitásek [-] , J. Sotolář [-] , J. Gojš [-] , P. Krajča [-] , M. Bína [-] (90. J. Novák [-] ) , O. Žáček [-]

FC Morkovice
A. Šebestík [-] - O. Košárek [-] , J. Večerka [-] , J. Smažinka [-] , D. Jablunka [-] - J. Šlajs [-] , J. Kapounek [-] , O. Pospíšil [-] (88. D. Judas [-] ) - M. Oplt [-] (71. D. Hradil [-] ) , L. Berky [-] (90. L. Goldman [-] ) , D. Knap [-] (80. L. Maticz [-] )

ŽK: 24. M. Bína , 30. P. Bršlica , 62. J. Sotolář - 52. J. Šlajs , 58. J. Večerka , 86. O. Pospíšil .
Hráči zápasu: R. Vitásek , O. Žáček - J. Kapounek , J. Večerka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Struhař
Tip experta: výhra domácích

Utkání v Otrokovicích skončí výhrou domácích

Tip: výhra domácích