T. Heger 59.
D. Ondroušek 75. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:_Bystřice pod Hostýnem si doma poradila s Nevšovou


Branky


59. T. Heger , 75. D. Ondroušek (p.)
5

Nevšová se představila v sobotním odpoledni v Bystřici pod Hostýnem. V prvím půli branka nepadla. Domácí celek se radoval poprvé z gólu po hodině hry, kdy se trefil Heger. Patnáct minut před koncem si domácí pojistili výhru z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Hodnocení trenéra FK Bystřice pod Hostýnem  Jana Lehkoživa: ,,Vzhledem k průběhu utkání je naše vítěství zasloužené. Konečně jsme soupeři nenabídli laciné branky a sami jsme dokázali využít nabídnuté příležitosti. Poslední dva zápasy se v mužstvu zvedla disciplína a za to jsem rád." Tři body tak zůstaly pod Hostýnem, domácí byli produktivnějším týmem a dokázali vstřelit dvě branky. To i nakonec rozhodlo. Teď bude soutěž nejméně na 14 dnů přerušena, ale dá se očekávat, že přestávka bude delší a nejspíše budou podzimní kola odložena na jarní část.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

Vladislav Durďa, trenér Nevšové: „Hráli jsme špatně, ustrašeně. Kdybychom podali alespoň průměrný výkon, vyhráli bychom zde. Po přestávce hodně mrzí pro údajný ofsajd neuznaný regulérní gól Vaška Tomšů, ten mohl změnit průběh zápasu. Bohužel tato šance byla jediná. Ani domácí nepředvedli nic výjimečného, žádné velké šance. Bohužel jsme jim k výhře pomohli sami, kdy chvíli po neuznaném gólu jsme si po standardce dali vlastence. Pak jsme museli hru otevřít a soupeř z brejku získal penaltu a definitivně rozhodl. Bez diváků to byl nemastný, neslaný fotbal. Už tak chodí diváků málo a když tam nebyli vůbec, bylo to hrozné.“



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice p/H: Proměnili jsme své šance a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Zápas nám nevyšel, nevytvořili jsme si příležitosti skórovat. Herní projev nebyl dobrý. Je to škoda, při troše štěstí to mohl být remízový zápas.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
S. Tommalieh [-] - S. Zámorský [-] (64. Š. Bartoň [-] ) , M. Kubík [-] , D. Horák [-] , P. Křížek [-] , P. Lendler [-] , D. Malát [-] , D. Ondroušek [-] , P. Votava [-] , L. Juhas [-] , T. Heger [-] (85. M. Ulrych [-] )

TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - M. Böhm [-] (75. J. Hořák [-] ) , M. Gabko [-] , V. Tomšů [-] , D. Blanař [-] , P. Stratený [-] , M. Kuric [-] (81. L. Rudecký [-] ) , A. Urbánek [-] , M. Toman [-] , J. Kovář [-] , R. Vašička [-]

ŽK: 90. P. Křížek - 53. M. Gabko , 74. J. Kovář , 85. A. Urbánek .
Hráči zápasu: D. Horák , D. Ondroušek - A. Urbánek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Struhař
Tip experta: remíza

Utkání v Bystřici p/H skončí nerozhodným výsledkem

Tip: výhra domácích