Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šimon Kovalčík v nastavenem času zařídil výhru Valašské Polanky nad Napajedlami


5

Nováček z Valašské Polanky konečně prolomil střeleckou smůlu a odnesl to celek z Napajedel. V první půli padlo po jedné brance na každé straně. Druhý poločas přinesl podobný průběh. Rozhodovalo se až v nastaveném času, kdy tři body domácím vystřelil Šimon Kovalčík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Z webu Valašské Polanky:

 

Hosté se ujali vedení po rohovém kopu na přední tyč který Kolínek neudržel a pohotový Hudák dorazil míč za jeho záda. Domácím se podařilo srovnat skóre v 19. minutě, Martin Baran našel dlouhým pasem za obranu svého bratra Michala, ten si potáhl míč až do vápna kde se uvolnil přes obránce Simerského a levou nohou zakončil na zadní tyč. Ve 28. minutě hosté podnikli rychlý brejk který zastavil domácí Stanislav Adámek jen za cenu žluté karty, standartku ze slibné pozice zneškodnil Kolínek. Hosté se nadále tlačili před Kolínka, Dvořáček vysunul za obranu Hudáka, ten ale minul. Hudák pak trefil hlavou břevno domácí branky, pak ale fauloval Kolínka a tím skončil první poločas

Domácí dokázali strhnout vítězství na svoji stranu

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí Polančané. Ve 47. minutě unikl po levé straně Štrbík, nabídku pro Barana byla sražena na roh. Pak se zastřeloval Novák, jeho střela z 30 metrů skončila vysoko nad .V 55. minutě zahrával kapitán Filip Maček standartní situaci z poloviny hřiště. Střídající Petr Matýáš byl na hrací ploše ani ne deset vteřin, využil nedorozumění mezi Koutníkem a kolem Balážika poslal míč do sítě, 2:1. Na druhé straně mohl srovnat Brauner, jeho lob skončil nad. V 60. minutě vyskočil nejvýš na rohový kop Huťka, bohužel pro hosty opět mimo. Stanislav Adámek pak rozehrál akci domácích na Kovalčíka, ten posunul míč Matyášovi který těsně minul. Hosté  v 75. minutě z nenápadné akce srovnali, centr do vápna chtěl odvrátit Zbranek který byl však poslán k zemi, píšťalka hlavního sudího zůstala němá, míč se dostal k nepokrytému Dvořáčkovi, který trefil přesně k tyči. Domácí tato branka nepoložila a byli to právě oni kdo se hnal za vítěznou brankou. Blízko k tomu měl střídající Gergela, který trefil tyč hostující branky. Tlak domácích stupňoval, Kovalčík z dálky krásně přeloboval Balážika, ten v poslední chvíli vytáhl míč na roh. Z následného rohu hlavičkoval Zbranek do břevna! V další šanci se krásně uvolnil Gergela, chtěl obstřelit Balážika ale střela mu nesedla a minul. Na druhé straně odpověděl Brauner, ve sprintérském souboji s Mačkem ale přestřelil.. V nastavení se domácí přece jen dočkali, zkušený Gergela přihrál na polovině hřiště Štrbíkovi, ten nezištně do běhu poslal Kovalčíka, ten se natlačil před obránce Koutníka a střelou na vzdálenější tyč vystřelil Polančanům tři body.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
Marek Juhaňák, vedoucí: Byl to remízový zápas, my jsme ve 2. poločase .ddvakrát nastřelili brankovou konstrukci. Soupeř měl výškovou převahu, také trefili břevno, abychom byli féroví. Můžeme konstatovat jednu věc, tentokrát se štěstí přiklonilo na naší stranu tím, že jsme vstřelili vítěznou branku v 91. minutě Kovalčíkem. Tímto děkujeme hráčům B-týmu, kteří nám přišli pomoci. Brankově se dokonce prosadil střídající Petr Matyáš, jenž se dokázal prosadit po pěti vteřinách pobytu na hrací ploše. Za vítězství jsme moc rádi, potřebovali jsme ho.

TJ Fatra Slavia Napajedla
web Napajedel:



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - D. Ondra [-] , S. Adámek [-] , O. Zbranek [-] - J. Novák [-] (83. J. Gergela [-] ) , M. Baran [-] , Š. Kovalčík [-] , F. Maček [-] , M. Štrbík [-] - M. Smýkal [-] (72. L. Daněk [-] ) - M. Baran [-] (55. P. Matyáš [-] )

TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - M. Drga [-] , T. Hejda [-] , R. Holomek [-] (81. M. Lhotský [-] ) , M. Dvořáček [-] , K. Havránek [-] , P. Koutník [-] , J. Laciga [-] , A. Simerský [-] (46. D. Brauner [-] ) , M. Huťka [-] , M. Hudák [-]

ŽK: 29. S. Adámek , 75. M. Smýkal - 63. T. Hejda , 83. J. Laciga , 89. M. Hudák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Struhař
Tip experta: výhra domácích

Valašská Polanka doma Napajedla porazí