3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov si v domácím prostředí poradil s nováčkem z Valašské Polanky


Branky


4

Nováček Krajského přeboru z Valašské Polanky přijel do Holešova už bez svého kouče Romana Kučerňáka a v duelu tahal za kratší konec. Domácí tým již v prvním dějství vstřelil dvě branky. Holešov přidal ve druhém poločasu třetí branku. Hosté pak jen dali výsledku kosmetickou úpravu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

Z webu Valašské Polanky:

Úvodní minuty přinesly vzájemné oťukávání mezi soupeře. Ve 13. minutě měl Holešov první střeleckou příležitost, když ze vzdálenosti 25 metrů pálil Polomík, Kolínek byl připraven zasahovat. Běžela 27. minuta zápasu, kdy se diváci v Holešově dočkali otevření skóre. Polomík nacentroval míč na Křenka a ten hlavičkou poslal domácí do vedení. Holešov byl nadále aktivní, hned o minutu později mohl skóre po chybě hostující obrany navýšit Polomík, Kolínek jej však vychytal. Ve 31. minutě se domácí prosadili podruhé, Uličný napřáhl na dvacítce a trefil přesně k tyči. V poslední minutě první půle mohl jít Holešov do trháku, UIičný však penaltu neproměnil, Kolínek jeho úmysl vystihl. 

 

Domácí si tříbodou výhru ohlídali

Druhou půli se Holešovu podařilo na Polančany vletět. Domácí si tvořili slibné příležitosti, Polomík směřoval míč na Chudárka, ten však minul. Polomík dělal obraně Valašské Polanky velké problémy, v 56. minutě centroval znovu na Chudárka, ten však z voleje trefil břevno. Následně Polančané přišli o Ondřeje Adámka, když v zoufalé situaci zatáhl za záchrannou brzdu a fauloval právě Polomíka, od rozhodčích si vysloužil červenou kartu. V 68. minutě domácí borci předvedli ukázkovou akci, Jadrníček poslal míč Chudárkovi a ten předložil do tutové příležitosti Křenkovi, jenž překonal Kolínka střelou mezi nohy. Polančané se postarali o čestný úspěch v 73. minutě. Skvělou práci zaznamenal Kovalčík, když přelstil domácí obranu a poslal míč Martinu Baranovi, jeho střelu ještě Janalík vyrazil, ale na dorážku Daňka už nedosáhl. Polančané bojovali o zdramatizování zápasu, ale domácí už to nepřipustili, tři body zaslouženě zůstaly v Holešově. 



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
facebook Holešova:

TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí: Zápas v Holešově se nám nepovedl. Klukům nelze upřít snaha a bojovnost, ale nebyl to náš optimální výkon, na který jsme zvyklí. Domácí zvítězili zaslouženě. My se musíme nadále poprat hlavně sami se sebou.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - V. Matulík [-] (85. R. Paštěka [-] ) , D. Ševčík [-] , M. Charuza [-] , D. Čep [-] (46. D. Zapletal [-] ) - D. Pavelka [-] , M. Miklík [-] , R. Jadrníček [-] (78. D. Daďa [-] ) , P. Polomík [-] - J. Křenek [-] (74. T. Zakopal [-] ) , S. Uličný [-] (46. J. Chudárek [-] )

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - R. Trčka [-] (46. M. Smýkal [-] ) , S. Adámek [-] , D. Ondra [-] , O. Adámek [-] - F. Maček [-] , M. Štrbík [-] , J. Novák [-] (10. L. Daněk [-] ) , Š. Kovalčík [-] , M. Baran [-] - D. Maček [-] (62. J. Řezníček [-] )

ŽK: 67. M. Miklík , 83. D. Pavelka - 45. R. Trčka , 60. M. Štrbík . ČK: 63. O. Adámek .
Hráči zápasu: M. Charuza , J. Křenek - M. Baran .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: MIČKAL Karel - STODŮLKA René, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Machala
Tip experta: výhra domácích

Holešov si proti nováčkovi připíše výhru

Tip: výhra domácích