Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 10:15

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Luhačovic v domácím prostředí zkolaboval s Velkými Karlovicemi


Branky


4

Vedoucí celek tabulky z Luhačovic hostil v sobotním dopoledni celek z Velkých Karlovic. Utkání provázel velký vichr, který se proháněl nad územím Moravy. Hostující celek poslal do vedení již v první půli kanonýr Škrobák. Domácí ještě do půle srovnali. Po hodině hry se trefil Škrobák podruhé. Domácím se v závěrečném náporu už vyrovnat nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

V duelu s Velkými Karlovicemi byli Luhačovjané velkým favoritem. Vedoucí celek tabulky si přivezl v minulém kole perně vybojovanou výhru z otrokovického Baťova. To Karlovjané prožili černý víkend, když nestačili v domácím prostředí na Nedašov. Hosté ale začali ve sportovním areálu Radostova v Luhačovicích lépe a ve 33. minutě se ujali vedení z kopačky agilního Škrobáka. Domácím se podařilo srovnat pět minut před odchodem do šaten, kdy se prosadil Štěpán Červenka. Druhý poločas hrál domácí celek s podporou větru, ale hosté spoléhali na rychlé kontry. Tato taktika jim vyšla v 58. minutě, kdy dal Škrobák svoji druhou branku. Domácí se pak snažili o vyrovnání. I přes závěrečný tlak se jim to nepodařilo a tři body tak překvapivě putují do Velkých Karlovic.

Hosté dokázali jednobrankový náskok uhájit

Jan Jelínek, trenér FK Luhačovice:

“Dnes nám nebylo souzeno. Kluci zápas odmakali, soupeř byl efektivní. Zápas dle mého názoru rozhodli dva hráči. Škrobák, který ze 3 šancí dvě proměnil a hostující brankář, který nám pochytal vyložené příležitosti i s pomocí brankové konstrukce. Dnes nám to tam nepadalo, i když jsme měli herní převahu. Zaslouženě vyhrál efektivnější tým.”



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
facebook Luhačovic: Utkání s Velkými Karlovicemi jsme nezvládli a přišli jsme o všechny body.

FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí: Cenná výhra u jednoho z favoritů soutěže po bojovném a taktickém výkonu.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - V. Bykhovskyi [-] (71. M. Bernátek [-] ) , T. Hruboš [-] , A. Popelka [-] , R. Slobodian [-] , O. Červenka [-] , M. Polách [-] (82. P. Zapletal [-] ) , D. Hubáček [-] , J. Suchý [-] , J. Kořenek [-] , Š. Červenka [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka
L. Sedlák [-] - J. Mikula [-] , R. Zeť [-] (74. J. Podešva [-] ) - L. Němec [-] , M. Podešva [-] (60. T. Ondřejka [-] ) , T. Štuler [-] , J. Píšek [-] - J. Kučera [-] , P. Škrobák [-] (90. M. Jurajda [-] ) , J. Pavelka [-] - R. Maňák [-]

ŽK: 23. M. Polách - 42. P. Škrobák , 59. M. Podešva , 67. J. Píšek , 86. L. Sedlák , 87. J. Kučera , 90. T. Štuler .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Popelák Luboš - ZPĚVÁK Petr, PAVLICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Machala
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice potvrdí roli favorita

Tip: výhra domácích