0:1
(0:1)
18. L. Berky
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Polanka doplatila v duelu s Morkovicemi na střeleckou nemohoucnost


Branky


18. L. Berky
4

Nováček z Valašské Polanky hostil na svém hřišti fotbalisty z Morkovic. V úvodu podržel hosty několika skvělými zákroky brankář Jarka. Domácí se v koncovce trápili, na druhé straně se nemýlil kanonýr Berky. Ve druhém poločasu se domácí snažili o vyrovnání, což se jim však nepodařilo a tři body tak putují na Hanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější a dali branku

Z webu TJ Sokol Valašská Polanka:

 

Domácím vyšel úvod zápasu, hned v první minutě postupoval Smýkal na branku hostů, zastavil ho ovšem praporek pomezního. Na druhé straně hasil nedorozumění Adámka s Kolínkem Roman Trčka. Ve 4. minutě rozjel Kovalčík akci  na Nováka, Smýkalovu střelu vyrazil Jarka na roh. Z následného rohu pálil nejprve Novák a po něm Stanislav Adámek, ani jeden ale neprostřelil hradbu těl před sebou a hostující obrana odvrátila míč na roh. V 6. minutě centroval Stanislav Adámek na Smýkala, tomu v poslední chvíli odkopl hostující obránce míč na roh. Z následného rohu hosty opět podržel Jarka, když Novákovu střelu vytěsnil na roh!V 15. minutě prošel Šimon Kovalčík od půlky hřiště, jeho dělovka ale skončila vysoko nad brankou hostů. Blízko k brance byl o chvilku později Martin Štrbík, jeho sólo ale Jarka včasným vyběhnutím zmařil! Otřepané nedáš, dostaneš platilo v Polance i tentokrát. Hosté z ojedinělého útoku vstřelili vedoucí branku, když Kolínka prostřelil na bližší tyč Lukáš Berky, 0:1.  Tato branka jakoby domácí na dlouhé minuty zmrazila a hosté vyrovnali hru v poli. Až ve 38. minutě se do další šance vydal Stanislav Adámek, jeho únik po pravém křídle hostující obrana zblokovala na roh. Z rohu hlavičkoval domácí kapitán Filip Maček nad branku hostů. Poslední šanci v první půli rozjel Šimon Kovalčík na Stanislava Adámka, jeho centr ale skončil v zámezí.

Domácím se vyrovnat nepodařilo

Z webu TJ Sokol Valašská Polanka:

 

Druhý poločas začali domácí opět aktivně, v 50. minutě Smýkal  šikovně prostrčil míč na Kovalčíka, jeho střela skončila těsně vedle! O chvilku později centroval Stanislav Adámek na hlavu Smýkala, jeho hlavička ale skončila vedle branky hostů. V 63. minutě se ozvali i hosté, Kolínek vytěsnil tvrdou střelu na roh. Další šanci hostů měl na kopačce Knap, Kolínek stál opět na svém místě. V poslední desetiminutovce dostali domácí míč za brankovou čáru, proti byl ovšem praporek pomezního! Hosté už si závěr utkání zkušeně pohlídali a z Polanky si odvezli velmi cenné tři body.


Radek Barnet, trenér FC Morkovice:

 

Začátek zápasu nám nevyšel. Ztráceli jsme mnoho míčů, souboje jsme prohrávali. Soupeř nás svou aktivitou přitlačil a měl brankové příležitosti, ve kterých nás podržel brankář Jarka. Měli jsme velké nepřesnosti v rozehrávce a v součinnosti. Byli jsme to my, kdo v 18. minutě zápasu udeřil ze špatné rozehrávky soupeře. Využili jsme ji k rychlému brejku a k vstřelení jediné branky utkání. V zápase jsme měli ještě dvě stoprocentní brankové příležitosti, ale bohužel jsme je nevyužili. Soupeř na hřišti dominoval aktivitou a souboje vyhrával. Nám se nepodařilo ve středu hřiště hrát jednoduše, rychle a kompaktně. Hráči si utkání dobojovali. Zisk tří bodů je pro nás v tomto utkání, kde soupeř měl více brankových příležitostí, velmi cenný.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí: Bohužel je to v našem případě pořád stejná písnička. Vytvoříme si dostatek šancí, které však nejsme schopni proměnit. Znovu jsme se dočkali i uznání od soupeře, ale to nám body do tabulky nezajistí. Musíme nadále bojovat a doufat, že se to zlomí. Klukům nelze nic vytknout, nechali na hřišti všechno.

FC Morkovice
facebook Morkovic: První poločas měli domácí více šancí a několikrát nás podržel brankář Jarka. My jsme se dostali do vedení brankou Berkyho, ale to bylo tak z naší strany všechno. Druhý poločas už byl vyrovnanější, při šancích domácích jsme měli několikrát i štěstí. Naše příležitosti zůstaly také neproměněné, takže si vezeme cenné 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - D. Ondra [-] (85. J. Řezníček [-] ) , S. Adámek [-] (74. O. Zbranek [-] ) , R. Trčka [-] , O. Adámek [-] - M. Baran [-] , Š. Kovalčík [-] , J. Novák [-] (58. D. Maček [-] ) , M. Štrbík [-] , F. Maček [-] - M. Smýkal [-] (63. L. Daněk [-] ) -

FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Večerka [-] , D. Jablunka [-] , O. Košárek [-] - O. Pospíšil [-] , D. Judas [-] (66. J. Šlajs [-] ) , J. Kapounek [-] , M. Handl [-] - M. Oplt [-] , L. Maticz [-] (59. D. Knap [-] ) , L. Berky [-] (74. R. Zápařka [-] ) -

ŽK: 29. D. Ondra , 82. O. Adámek - 33. J. Kapounek , 40. L. Maticz .
Hráči zápasu: F. Maček , M. Baran - D. Jarka , J. Večerka .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - SCHNÜRMACHER Filip, ŠTIPČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Skopalík
Tip experta: výhra domácích

Valašská Polanka doma nad Morkovicemi vyhraje

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích