J. Gojš 60.
1:2
(0:0)
46. O. Červenka
51. J. Suchý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2020 18:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Šlágr kola v otrokovickém Baťově zvládl lépe lídr tabulky z Luhačovic


Branky


60. J. Gojš - 46. O. Červenka , 51. J. Suchý (p.)
4

Souboj prvních dvou celků Krajského přeboru se hrál v pátečním nevlídném počasí na otrokovické umělce. V prvním dějství se prokřehlí diváci branky nedočkali. Hosté měli raketový vstup do druhé půle a vstřelili úvodní branku. Poté byl domácím vyloučen Bršlica a hosté následnou penaltu využili ke vstřelení druhé branky. Domácí Gojš pak utkání ještě zdramatizoval. V hektickém závěru nebyla pro ofsajd domácím uznána branka a těsné vedení hosté uhájili až do závěrečného hvizdu. Navíc červenou kartu viděl i domácí as. trenéra Miroslav Sečeň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Petr Zapletal, trenér SKB:
"Na utkání jsme se těšili celý týden a potvrdilo se, že to bude výborný zápas s velmi dobrým soupeřem. První poločas mělo utkání vysokou taktickou úroveň. Druhý poločas jsme hned v úvodu nezachytili náběh Ondřeje Červenky, který svoji šanci vyřešil s přehledem. Nařízený pokutový kop v 50.minutě a vyloučení Pavla Bršlici nechám bez komentáře. Při hře v početním oslabení ukázali kluci velký charakter, když jsme i nadále hráli velmi aktivně a dokázali utkání zdramatizovat kontaktní brankou Honzy Gojše. Do další brankových šancí se ještě dostali Pavel Krajča a Marek Bína a zápas tak mohl být výsledkově spravedlivější. Jsem spokojený s herním projevem obou mužstev, kdy utkání hrané ve výborné atmosféře sneslo měřítko zápasu dvou mužstev s popředí tabulky."  

Hosté těsnou výhru uhájili až do konce

Z webu SK Baťov:  

První poločas připomínal spíše šachovou partii, oba týmy se marně pokoušely najít nějakou skulinu v obraně soupeře, ty však pracovaly spolehlivě, takže oba gólmani příliš práce neměli.
Druhý poločas už však byl o něčem jiném, hned ve 46.minutě využili hosté nekoncentrovanost baťovských - centr z pravé našel mezi našimi stopery nepokrytého Červenku a ten střelou na zadní tyč nedal Vitáskovi šanci. Aby toho nebylo málo, za další 4 minuty posoudil rozhodčí souboj ve vápně domácích jako penaltový, což jednak znamenalo druhou žlutou a následně červenou kartu pro Pavla Bršlicu, bohužel však také díky přesné střele Suchého zvýšení náskoku Luhačovic na dvoubrankový. Zajímavostí bylo, že exekuce penalty proběhla ve chvíli, kdy kapitán domácích ještě na hrací ploše předával kapitánskou pásku svému spoluhráči, kdo by však očekával opakování pokutového kopu, byl by zklamán. Baťovské tato situace ale jakoby nakopla a najednou jich byť v deseti bylo plné hřiště. První šanci na snížení si vytvořili po pěkné kombinaci hned po pár minutách, Krajča však netrefil ideálně, po další akci dvojice Krajča - Gojš však již byl druhý jmenovaný úspěšnější a zápas dostal dramatický náboj. V 65.minutě mohlo být dokonce vyrovnáno, Bína se opět dostal do zajímavé pozice, jeho pokus o lob však Švec v brance Luhačovic bezpečně zlikvidoval. Domácím se nakonec druhou branku podařilo vstřelit, Adam Bršlica si však bohužel nepohlídal ofsajdové postavení, a tak se domácí radovali předčasně, branka samozřejmě uznána být nemohla. Hosté měli blízko k pojišťovacímu gólu v 85.minutě, technickou střelu však Vitásek bravurně vyškrábl na roh. Konec zápasu si již Luhačovice zkušeně pohlídali a odvezli si tak z Baťova všechny body.

Fotogalerie Lidky Trvajové:
https://trvajka.rajce.idnes.cz/Batov_X_Luhacovice

 

 

VIDEO z pyro představení fanoušků SK Baťov najdete zde - https://www.facebook.com/UltrasShop.NET/videos/2676347805949258



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
facebook Baťova: Po šachové partii v prvním poločase a napínavé druhé půli, kdy jsme v deseti dotahovali dvougólové manko, jsme nakonec v Baťovském pekle Luhačovicím podlehli...

FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Byl to nesmírně těžký zápas. Taková taktická partie a hledání prostoru k útoku. Utkání ovlivnilo vyloučení. Domácí museli zvýšit aktivitu a jít do rizika. Jsem rád, že kluci po inkasované brance nezpanikařili a důležitý zápas jsme dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Bršlica [-] , V. Zapletal [-] , Z. Ondráš [-] , A. Jakubowicz [-] , J. Dvořáček [-] , M. Vitásek [-] , J. Gojš [-] , A. Skyba [-] , M. Bína [-] , J. Kadlec [-]

FK Luhačovice
M. Švec [-] - V. Pavlíček [-] , A. Popelka [-] , R. Slobodian [-] , O. Červenka [-] , M. Polách [-] , D. Hubáček [-] , J. Suchý [-] , J. Zámorský [-] , J. Kořenek [-] , Š. Červenka [-]

ŽK: 15. P. Bršlica , 76. M. Vitásek , 85. J. Dvořáček , 88. A. Skyba - 68. Š. Červenka . ČK: 50. P. Bršlica .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: POSPÍŠIL Štěpán - VYCHODIL Michal, JÍLKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Skopalík
Tip experta: výhra domácích

Utkání v Otrokovicích skončí výhrou domácích

Tip: výhra domácích