1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová bez slovenských legionářů s Nedašovem brala jen bod


Branky


4

Domácí tým nastoupil ve valašském derby proti Nedašovu bez slovenských posil, které neměly potřebné testy, které stanovila ve svých opatřeních kvůli pandemii COVID - 19 Slovenská vláda. V první půli se diváci branky nedočkali. Ve druhém dějství padlo po jedné bance na každé straně. V penaltové loterii se více dařilo hostím. Utkání příliš fotbalové krásy nepobralo, přesto se fotbaloví fanoušci mohli podívat na souboj dvou fotbalových legend - Aleše Urbánka a Zdeňka Šenkeříka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

"Po dvou venkovních utkání, jsme hráli opět na domácí půdě, ale už od začátku se nám nedařilo vůbec kombinovat, hrál se spíše urputný fotbal, ale bez ohrožení obou gólmanů. Poločas tak skončil smírně. Druhá půle byla již více aktivní z obou stran, podařilo se nám patnáct minut před koncem skórovat Vaškem Tomšů. Dlouho jsme se ale z vítězství neradovali, Nedašov vyrovnal za dvě minuty z trestného kopu. Zápas tak skončil remízou. Na penalty byl soupeř lepším a bral tak druhý bod," hodnotí duel činovníci TJ Sokol Nevšová.

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

"Do Nevšové jsme zajížděli opět v oslabené sestavě, kdy nám scházelo několik zraněných hráčů. Do derby jsme vstoupili aktivně a dalo by se říct, že celý zápas měli více ze hry. V prvním poločase se však větší gólová šance neurodila, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Ve druhé půli jsme opět drželi domácí na uzdě a sami udávali tempo hry. Asi 15 minut před koncem jsme bohužel obdrželi smolnou branku po závaru před brankou. O tři minuty později se však trefil výstavně z přímého kopu Josef Pagáč a zaslouženě srovnal na 1:1. V následném penaltovém rozstřelu jsme proměnili všechny penalty, naopak domácí hráči neproměnili hned 2 z 3. Myslím, že 2 body do tabulky bereme zcela po právu. Chtěli bychom poděkovat našim fanouškům, kteří byli ve výrazné převaze oproti těm domácím. Děkujeme za vaši podporu," hodnotí duel brankář Nedašova David Solař.

Na penalty vyhráli hosté



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Je škoda, že jsme čtvrtý zápas v řadě nedokázali udržet vedení a vždy jak přes kopírák si necháme dát branku, která nás stojí body.

TJ Nedašov
Radek Cícha, sekretář: Dva body z derby jsou pro nás určitě cenné.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Böhm [-] - M. Gabko [-] (74. R. Michálek [-] ) , S. Beňo [-] , A. Urbánek [-] , R. Kvěťák [-] , M. Toman [-] , J. Kovář [-] , J. Solařík [-] , J. Fuksa [-] , R. Vašička [-] , V. Tomšů [-]

TJ Nedašov
D. Solař [-] - J. Marek [-] , Z. Šenkeřík [-] , P. Šuráň [-] , J. Pagáč [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Macháč [-] , P. Novák [-] (79. M. Prekop [-] ) , M. Lorenc [-] , R. Talčík [-] , J. Fojtík [-]

Hráči zápasu: A. Urbánek , J. Kovář - J. Pagáč , R. Talčík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - SCHNÜRMACHER Filip, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2020 16:44
Sleduji na TVCOM a je vidět, že to má sličná Ivanka jako vždy pod kontrolou :D

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: David Štěpánek
Tip experta: výhra domácích

Derby vyhraje domácí Nevšová

Tip: výhra domácích