Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Valašské Polanky prohospodařil v Boršicích dvoubrankový náskok


3

Valašská Polanka cestovala ke třetímu venkovnímu utkání do Boršic. Zde si hosté z Valašska tvořili jednu šanci za druhou, především v první půli domácí celek naprosto přehrávali, ale vytěžili pouze dvoubrankové vedení. Ve druhé půli mohli hosté odskočit, ale nestalo se i díky dobrým zákrokům brankáře Janečky. Naopak domácí se dokázali z minima prosazovat, když nejprve srovnali z rohového kopu. Polanská hra se následně začala hroutit a výsledkem byl senzační obrat domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější a dali dvě branky

Z webu TJ Sokol valašská Polanka:

 

Polančané na Boršice vletěli a od prvních minut prvního poločasu byli jasně lepším celkem. V 7. minutě se hostům podařilo otevřít skóre, když se Kovalčíkovi podařilo z levé strany dostat do pokutového území, odkud připravil střelu pro Davida Mačka, ten se nemýlil a otevřel skóre. Polančané si nadále tvořili slibné příležitosti k navýšení náskoku ale navýšení skóre se dostavilo až v 33. minutě, kdy se Polančanům podařilo zcela rozebrat domácí obranu a před Janečkou se zjevil Kovalčík, jenž poslal svůj tým do dvoubrankového náskoku. Polančané však mohli v prvním poločase litovat neproměněných šancí, měli na to, aby o výsledku bylo výrazně rozhodnuto už po pětačtyřiceti minutách. 

Domácí dokázali výsledek utkání otočit

Také start druhé půle patřil nováčkovi. Kovalčík připravil příležitost Štrbíkovi, tomu však z voleje střela příliš nesedla a Janečka úspěšně zasáhl. Následně se k trestnému kopu postavil Kovalčík a zamířil do pravého růžku branky domácích, kde však výborně zasáhl pohotový Janečka. Domácí se poté prosadili z ojedinělé akce, když po rohovém kopu mířil přesně Bartošík.  Polančané byli dominantním celkem až do 78. minuty, tehdy se Boršice poprvé výrazněji ozvaly, když se po rohovém kopu snažil polanskou obranu překonat Býček, ale trefil na brankové čáře svého hráče. V 80. minutě už se však domácí vyrovnávací branky dočkali, v 80. minutě umístil za Zrníka centrovaný míč Večeřa. Když už se zdálo, že utkání dospěje do penalt, rozhodl o velmi šťastném vítězství domácích svou druhou trefou Bartošík.



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
facebook Boršic: První podzimní body na domácí půdě zůstaly doma až v samotném závěru po fantastickém obratu a úspěšně jsme navázali na výhru po penaltovém rozstřelu v Bystřici pod Hostýnem.

TJ Sokol Valašská Polanka
web Val. Polanky: Polančané mohou litovat neproměněných tutových příležitosti, naopak Boršice vytěžily z minima maximum. Je to pořád stejná písnička. Dnes jsme Boršice v první půli přehrávali a mohli rozhodnout o vítězství, bohužel jsme se trefili pouze dvakrát, což se ukázalo jako nedostatečný náskok. Mohli jsme odskočit i po výměně stran, ale bohužel se nestalo. Domácí dnes byli efektivní a při vší úctě z minima vytěžili maximum. Stejně jako proti Luhačovicím jsme se porazili sami svou neschopností zakončovat tutové příležitosti. Pokud se nám nepodaří zapracovat na proměňování vyložených šancí, budeme to mít v této soutěži velmi těžké.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - E. Trlida [-] , O. Večeřa [-] , M. Bartošík [-] , V. Suchánek [-] , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] (75. L. Býček [-] ) , M. Cigoš [-] , P. Vrták [-] , T. Oslzla [-] , P. Dovrtěl [-]

TJ Sokol Valašská Polanka
R. Zrník [-] - S. Adámek [-] , D. Ondra [-] , R. Trčka [-] (46. L. Daněk [-] ) , O. Adámek [-] - M. Baran [-] (45. O. Zbranek [-] ) , M. Štrbík [-] , F. Maček [-] , Š. Kovalčík [-] , M. Baran [-] - D. Maček [-] (78. J. Řezníček [-] )

ŽK: 45. O. Večeřa , 46. T. Ohnutek , 52. P. Dovrtěl , 68. E. Trlida , 89. M. Bartošík - 35. M. Štrbík , 76. L. Daněk , 76. O. Zbranek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - BERNATÍK Tomáš, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: David Štěpánek
Tip experta: remíza

Boršice budou v souboji s nováčkem remizovat

Tip: výhra hostů