2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Napajedel udolali Štítnou nad Vláří až v penaltové loterii


Branky


3

Napajedla v posledním kole prohrála v Nedašově a spravit chuť si chtěly v duelu se Štítnou nad Vláří. V první půli se jim to i dařilo a vedly o jednu branku. Hosté ale ve druhém dějství srovnali krok. Na penalty pak vyhráli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

"Byl to pro nás zápas dvou rozdílných poločasů. První jsme odehráli výborně, byli jsme kombinační, běhaví a soupeře dostali pod tlak. Prosadili jsme se po Němcově individuální akci a vedli 1:0. Bohužel druhý poločas jsme nezačali ideálně, hosté přidali na bojovnosti a po deseti minutách bylo srovnáno. V další části utkání jsme se snažili o vedoucí gól, jenže nám nevycházela finální přihrávka a utkání skončilo remízou. Pokutové kopy jsme vyhráli i díky brankáři Balážikovi, který dvě penalty zneškodnil. Získali jsme dva body a musíme být spokojeni," hodnotí duel se Štítnou nad Vláří trenér A týmu Napajedel Josef Pospíšil.

Hosté dokázali ještě vyrovnat

První poločas tak byli o něco lepším týmem domácí fotbalisté,  kteří se ujali vedení po brance Němce. Ve druhé půli se očekával tlak hostujícího týmu, který chtěl s výsledkem ještě noěco udělat. Hosté v první půli byli horším týmem a ve druhém poločasu měli určitě co zlepšovat.

Pavel Prešnajdr, trenér Štítné n. Vl.: „Bod je málo, ale můžeme si za to sami. První půli jsme prohospodařili, všude jsme byli pozdě. Nedostupovali jsme a proto tam balony létaly za obranu. Z ospalosti jsme se probrali až po přestávce a vyrovnali. Škoda, že jsme nepřidali další, na druhou stranu byla asi remíza spravedlivá. V penaltové loterii byli přesnější domácí, my dvakrát minuli.“

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí 4:3



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
web Napajedel: Z duelu se Štítnou nad Vláří nakonec bereme dva body.

TJ Štítná nad Vláří
Pavel Prešnajder, trenér: První poločas byl z naši strany špatný. Všude jsme byli pozdě a domácí nás jednoduše přehrávali. Druhý poločas jsme byli daleko více aktivnější a zaslouženě vyrovnali. Na penalty byli šťastnějším týmem domácí.



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - J. Laciga [-] , M. Drga [-] , M. Hudák [-] , M. Holomek [-] , A. Simerský [-] , M. Dvořáček [-] , K. Havránek [-] , M. Němec [-] , P. Koutník [-] , R. Holomek [-] (76. M. Huťka [-] )

TJ Štítná nad Vláří
J. Řehák [-] - T. Liška [-] , V. Chovančík [-] , F. Januška [-] , T. Vaculík [-] , M. Králík [-] (53. P. Malaník [-] ) , M. Hnaníček [-] , M. Maniš [-] , D. Kořenek [-] , J. Fojtík [-] (86. P. Frýželka [-] ) , D. Hnilo [-]

ŽK: 86. M. Holomek - 61. P. Malaník .
Hráči zápasu: M. Němec , J. Laciga - D. Hnilo , T. Vaculík .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - ZPĚVÁK Petr, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: David Štěpánek
Tip experta: výhra domácích

Napajedla si doma se Štítnou n/Vl poradí

Tip: výhra hostů