Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov nasázel Kvasicím v kroměřížském derby půltucet branek


Branky


3

Kroměřížské derby se hrálo za ideálního fotbalového počasí na holešovské Střelnici. Zápas domácího týmu s Kvasicemi sledovalo 350 diváků a Ti viděli hned devět branek. Domácí celek dal v první půli čtyři branky a de facto již rozhodl o vítězi tohoto duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předvedli v první půli ofenzívní smršť

Petr Křížek, asistent trenéra Holešova: Celé utkání mělo od začátku velký náboj. Hosté po chybě obrany rychle vedli, ale zanedlouho nato po rohovém kopu Polomíka vyrovnal Pavelka a po čtvrthodině hry jsme již vedli 3:1, aby před odchodem do kabin svou druhou trefou nám dal klid Roubalík. Také po změně stran jsme hráli velice dobře a dvěma slepenými góly zvýšili až na 6:1. Ač je tým Kvasic velmi dobré mužstvo, tak díky naší disciplinované hře, dobrému napadaní a zakončení to byl pro soupeře velký problém. Po hodině hry kluci polevili a dovolili protivníku korigovat výsledek. Celkově ale hodnotím zápas jako velmi vydařený a kvalitní. Ale to také dokládá bojovný a kvalitně odehraný zápas domácích.

Domácí si výhru pohlídali

Petr Blaha, trenér Kvasic: „Mrzí mě, že nejsme schopní potvrdit správnou hru i v dalším utkání. Bohužel mladí jsou takto nastavení - jednou je to super, pak špatně. Musíme ale dál pracovat na tom, aby to bylo jinak. V Holešově jsme si v úvodu myslel, že duel zvládneme, zatlačili jsme domácí a šli do vedení. Následnými individuálními chybami v rozehrávce jsme domácím darovali čtyři branky. Zápas jsme si prohráli sami hloupými chybami."

 



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova: Zápas jsme v rámci našich oslav zvládli na výbornou a diváci odcházeli spokojeni.

FC Kvasice
web Kvasic:



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Charuza [-] , D. Čep [-] (89. M. Gerát [-] ) , M. Miklík [-] , V. Matulík [-] - D. Ševčík [-] , P. Polomík [-] , D. Pavelka [-] , T. Zakopal [-] (82. R. Pecha [-] ) - J. Křenek [-] (79. D. Daďa [-] ) , M. Roubalík [-] (44. S. Uličný [-] )

FC Kvasice
J. Svoboda [-] - D. Stratil [-] , R. Zapletal [-] (73. R. Šupčík [-] ) - M. Třasoň [-] , M. Pulkert [-] , D. Drápal [-] (46. J. Baculák [-] ) - M. Neubert [-] - P. Vojtášek [-] , D. Chytil [-] , K. Lepša [-] , M. Panák [-] (58. K. Majkrič [-] )

Hráči zápasu: P. Polomík , D. Pavelka - M. Pulkert .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Štipčák Martin - KORCH Jan, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: David Štěpánek
Tip experta: remíza

Místní derby skončí nerozhodně

Tip: výhra hostů