Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 10:15

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice přehrály Slušovice a vedou i nadále tabulku Krajského přeboru


4

V sobotním dopoledni se hrálo v Luhačovicích zlínské derby. Zavítali zde hráči ze Slušovic, kteří zažívají poměrně slušný start do sezóny. Svěřenci domácího trenéra Jana Jelínka však duel nakonec zvládli na výbornou a svého soupeře zdolali dvoubrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

web www.luhacovice.cz

 

Jan Jelínek, trenér Luhačovic: „Po delší době jsme se sešli ve slušné sestavě a bylo to znát. Zápas jsme většinu času kontrolovali. Vstřelili jsme dvě krásné branky po centrech do vápna. Soupeř ve druhé části druhé půle dal kontaktní gól, ale vetší tlak se nekonal. Protože jsme dokázali odpovědět brankou po rohovém kopu, sebrali jsme v závěru hostům vítr z plachet.“

Domácí si výhru pohlídali

Jan Večeřa, trenér Slušovic: „Utkání se nám nepodařilo, od začátku jsme tahali za kratší konec. Hned v 6. minutě po naši hrubé chybě šli domácí do rychlého brejku, který zakončili pohodlně na 1:0. Do konce poločasu byli aktivnější i fotbalovější. Do druhého poločasu jsme vstoupili stejně špatně jako do prvního a bylo to 2:0. Pak byla pasáž, kdy jsme se dostávali více do hry. Po rychlé akci a centru snížil Kvasnica na 1:2. Dokonce jsme mohli vyrovnat, ale T. Zbranek mířil těsně nad. Hned na to domácí po rohu dali branku na 3:1 a zaslouženě brali všechny body.”



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
facebook Luhačovic: Áčko si připisuje další tři body po domácí výhře nad Slušovicemi.

FC Slušovice
Michal Klimt, vedoucí:



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - V. Pavlíček [-] , A. Popelka [-] , R. Slobodian [-] (82. M. Hyžík [-] ) , O. Červenka [-] , M. Polách [-] , D. Hubáček [-] , J. Suchý [-] , J. Zámorský [-] , J. Kořenek [-] , Š. Červenka [-] (87. V. Bykhovskyi [-] )

FC Slušovice
M. Kučera [-] - O. Štalmach [-] (73. J. Hrnčiřík [-] ) , J. Večeřa [-] , K. Zedníček [-] (84. J. Vyoral [-] ) , P. Kvasnica [-] , T. Zbranek [-] , M. Poslušný [-] , L. Klečka [-] , R. Tkadlec [-] , I. Lošťák [-] , J. Janků [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - VESELÝ Michal, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: David Štěpánek
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice získají proti Slušovicím tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích